På väg mot slutet..

Idag tar OS slut. Det är liksom över. Allt mitt engagemang och hemma sittande ska ta slut. Känns överkligt. Jag är skadad efter detta OS. Men får se på världskupen istället när det sänds! Är lite tom, vet inte vad jag ska skriva riktigt. Ett till brons och ett guld har lagt sig till samlingen från detta OS. Fint! Framförallt slalom bronset. Riktigt otippat, trodde jag inte riktigt. Guldet i curling var inte så oväntat men det satt som en smäck.

Om tre dagar är det dags att börja turen mot Vemdalen. Blir ett stopp i Sundsvall för att sova på hotell och mysa lite. Sen blir det direkt mot fjälltopparna och skidåkningen. Åh jag är så laddat nu! Ska till länna och shoppa lite skidsaker idag, bra! Har dock haft jätte ont i min högra handled. Ingen höjdare, ska lägga på ett litet stöd bandage för att undivika vidare skador. Måste ju ha handen med mig till helgen. Den får inte vara skadad eller överansträngd innan skidåkandet. Lolvey!!

Nu, peppande på skidfronten!! <3

Stafett, herrar, guld - Check!

Jävlar i min låda. Igår var det nervigt det vill jag lova. Var redan rejält nervös när jag vaknade. Fick uppdateringar under dagen för att veta säkert att herrarna inte fått damlagets sjukdom. När detta klargjordes började nervositeten på riktigt. När jag sedan kom hem efter jobbet var det jobbigt. Kunde inte koncentrera mig förens starten gick. Hela loppet var riktigt nervig. Men vilken insats, vilka hjältar. De var bäst loppet igenom! När jag insåg att Marcus skulle ta guldet precis innan målgång släppte spänningarna. Vinnarskallen och all nervositet gav sig. Tårarna kom. Det var så skönt!! Jag hoppades verkligen på den där medaljen, med ganska många andra i vårt avlånga land. Phu phu phu vad fint det var!
Idag efter jobbet har jag sett om delar av loppet, insupit medaljutdelningen och intervjuerna. Fint, fint är det. Nu kan OS vara slut för min del. Med flaggan på topp och ett fantastiskt stafett guld! Men det finns saker kvar att vara nervös över. 5 milen(kanske inget medaljhopp men nervigt och skoj ändå), damernas stafett(kanske ingen medalj här heller men ändå!) och curlingen, heja heja!! Kanske finns lite till men går inte att se programmet längre fram på svt där jag för det mesta hänger nu. Haha, vilken liten nörd. Skrattar åt mig själv ibland. .

Sitter nu hemma och ser OS. Är även extremt irriterad på min granne ovanför som måste gå med sko på sig konstant. Vad är felet? Låter som om de är ute på ja, jag vet inte vad. Men bankar gör det genom hela taket när de går. Jävligt irriterande mitt i OS. En sopkvast någon? Sådär som Mr Heckles har i Vänner. Skulle behövas.

Annars ska jag inte göra något mer än att se OS ikväll! Stafett nu och lite ombyte med Curlingen. Ser ut att kunna bli en bra och inte allt för nervig kväll. Pallar verkligen inte det. Helt slut sen igår typ. Fast jag går på glädje energi! <3

Nu - OS OS OS OS

ps. snart är det över, tydligen finns det ett liv efter detta eller de påstår det i OS studion i alla fall. . tvek.

OS OS OS OS OS OS

Jag är OS, jag är ett med OS. Ser bara snö och skidor framför mig. OS innan jag somnar och lite OS när jag vaknar. Hela helgen OS såfort en tv var nära till hands(vilket var ofta). Har blivit en riktig nörd. Favoriten är längdskidor. Har upptäckt tjusingen med det på riktigt. Har alltid tyckt om det men inte som nu. Ser redan fram emot nästa OS. Kan bli fint med alla duktiga åkare. Senaste nyheten är att Haag är sjuk. Kanske Kalla. Kändes surt i mitt skidhjärta. Såg fram emot en grym stafett om mina medaljer men så blir det inte. Hoppas nu verkligen att herrarna håller sig friska och allerta. De ska ju vara med den här gången, vara med på riktigt! Inte köra med en fantastiskt Hellner som klarar allt och en Teodor som inte klarade mycket. Den här gången ska det sitta och friskt ska det vara! Annars blir det tungt i mitt OS(skid)hjärta. Nu kanske nog med OS, i alla fall i mina bloggar..

Idag skottade jag små taken på gården vår. Riktigt jobbigt. Blev alldeles varm och utpumpad. Är fortfarande helt färdig. Kan även bero på all energi jag lägger på allt sportande i tv nu. Är helt inne i allt. Satt och skakade som ett asplöv under stafett finalen igår. Bra med silver men lite surt på guldet. Oj, jag som skulle sluta prata om OS, lite omöjligt som ni märker.

Inser att det var länge sen jag skrev. Skyller det på tumblr och på OS. Dumt av mig. Men jag ska bli bättre hoppas jag.
Nu är jag inne i OS, inte sådär som asplövet men lite granna.

Helgen var bra. Mycket OS och lite utgång och dans i fredags. Har umgåtts mycket med familjen och myst. Skönt och behövligt. Ska nog ägna helgen som kommer ännu mer åt detta. Är som sagt helt slutkörd redan idag(tisdag!?).

Nu OS och disk. Jippi!

Sammanfattning

Har startat en ny blogg, eller vet inte vad det är. Men något nytt i alla fall. Den finns på tumblr och går under andressen: http://sirpan.tumblr.com Frejas initativ. Får se om det blir något av den sidan. Känns som att det kan bli stort eller litet. Ett försök till en längre twitter typ. Jag kör på, det är alltid roligt att skriva.

Helgen har bjudit på lugnet och stormen. I fredags drack jag och Freja vin tills klockan blev tidig natt och sen bar det av till Hornsgatan/Marie Laveau. Vi dansade och dansade. Drack vin/cider och förundrades över män som inte fattar vinkar. Sen vart vi trötta. Jag hade nog kunnat dansa lite till men icke. Det blev hemgång och jag somnade som ofta framför vänner. Vaknade med liten nackspärr och svullna ögon annars på topp.

Lördagen blev lugn. Jag bowlade med papi + syster. Sen åt vi middag, kött med pommes. Riktigt bra! Efter det blev det melodifestivalen i skinnsoffan på Hornsgatan. Sen talade mina ögon om för mig att dom ville hem och sova. Jag lydde vinken och somnade i tid. Vaknade imorse pigg, fräsch och på topp redan klockan halv tio. Dagen ska inte göras av på mkt. Ska nog ta en promenad vid vattnet med mina lurar och min ipod. Ska bara ta tag i det, mig själv och klä mig i något annat än pyjamas.


Bra jobbdiskussioner!

Idag var mina barn kloka.

Vi diskuterade kärlek. De har mycket tankar om kärlek. De är kära ofta och mycket. De tycker inte om att jag inte är kär. En av dem tittar på mig och säger: "Siri, om man är sur, då kan man inte bli kär". Klokt. Sen kommer fortsättningen: "Om man är glad, då är man kär". Klokt. Vi spinner vidare på det hela. Vi kommer överens om att vi är kära i våra mammor, pappor och syskon. Slutet av diskussionen:

-Siiiiri, man kan göra en käjleksdjyck
- Va, vadå kan man göra?
- En KJÄJLEKSDJYCK.
- Ah, en kärleksdryck.
- Ja, man tar saker man tycker om. Sen blir man kär. Det har jag sett på tv.


De är så kloka. Jag tycker om dem. De ger mig ett större perspektiv på saker och ting. Vissa saker jag tycker är så viktigt är så värdsliga för dem. Saker jag tycker är helt oviktiga(som vems bok som står längst fram i skrivlådan) är livsviktiga och kan betyda måååånga tårar!

Så idag har jag jobbat, handlat, lagat mat med mkt grönsaker, funderat över att börja jogga igen och nu ska jag spendera kvällen framför tv:n.

Det där med joggingen. Hade fram tills i vinter joggat nästan i två år. Nu när jag cyklar/går till jobbet, är ute hela dagarna blir jag inte lika motiverad att ge mig ut. När det sedan blev vargavinter gav jag upp helt. Funderade på gymkort. Men det är inte min grej. Jag gillar att vara påväg någonstans. Ska ta tag i det i vår. Saknar det och får så extremt dåligt samvete när min bror ringer och berättar om hur han ska jogga eller har joggat. För att inte tala om när jag ser någon jogga förbi mig. Men fan, det är minusgrader, sjukt snöigt och isigt. Jag har världens sämsta balans och är klumpig som få. Jag hade alltså brutit minst ett ben eller två. Så jag stöttar både mitt beslut och mår dåligt över det. Satan.

Nej, nu vart det långt. Nu ska jag sluta. So long!!


Slutet på shoppingen mån tro?

Idag tog jag ett beslut jag ska försöka hålla. Känner dock inte att jag är 100% motiverad men jag bör. Jag ska sluta shoppa. Har definitivt för mkt kläder. Jag älskar det men det är så onödigt. Borde spara pengar till bättre saker. Så nu ska det bli så. Köpstopp kallas det. Fram tills New York. Har haft det förut, innan jag började jobba heltid. Det var mkt klokt och bra. Ska försöka, nej inte försöka, jag ska inte shoppa mer kläder. Må hända en lite grej jag behöver. Fast jag behöver inget. Nej.

Igår somnade jag i hyfsad tid och utan alkohol i kroppen. Vaknade därför pigg och glad. Fikade med syster och bror. Sen blev det lite shopping(därav mitt beslut). Fick hem lite fina grejer! Lycka i liten form! Nu sitter jag hemma och klurar ut vilket av det jag ska ha på mig i afton. I afton blir det öl/drinkar på bauer sedan fest hos en vän. En söt liten vän!

Sitter nu och ser på Barnen i Bullerbyn. Läste den delen jag ser nu för barnen för en vecka sedan. Det är så fint. Jag ville alltid bo där när jag var liten. Min stora dröm typ. Att få springa barfota mellan gårdarna, leka, hoppa i höet och mata fåren. Mysigt värre.

Nej, nu ska jag vila lite och ta tag i mitt lilla liv! <3


Filten.

Ligger under min filt i soffan. Ser på Familjen Annorlunda. De har många barn. Det är som att ha ett litet dagis dygnet runt. Det vore ganska skoj. Jag är iofs inte den som vill ha 8 barn men ändå. Blir heller inte livrädd av att tänka tanken. Ett litet sjumannalag skulle man ju inte banga på. Eller? Jo, jag tror det. Femmannalag dock, som hittat!

Idag hade jag min stängning. Så jag unnade mig själv att bara gå hem och lägga mig under filten idag. Börjar även tidigt imorrn så det är en perfekt kväll att göra ingenting på. Mkt mkt skönt!

Nu ska jag återgå till tv-tittandet. So looooong!!

RSS 2.0