White Lies

Jag har nu lyssnat igenom deras album ganska noggrant. Jag är sannerligen positivt överraskad! Jag har också en ny favorit låt - To Lose Your Life! Jag tycker skivan håller en bra standard och de låtar som jag håller av mest är riktigt jävla bra!! Det är inte världens höjdar skiva på det stora hela men de verkligt bra låtarna är riktiga guldkorn som sagt.



Idag är jag lite sjukling och ska med gott samvete gå omkring i mjukisar och se på bra serier. Kollar de nya Scrubs avsnitten idag, riktigt bra! Jag tycker de är bättre än sjunde säsongen hittills. Hoppas det håller!!

Annars är det planerad utgång ikväll men jag är ju krasslig så jag får se vart jag hamnar, so long!

Sjukling

Igår var det röj och super trevligt! Vi var på Söderhof för att säga Hej då till damerna som flyr landet ungefär samtidigt som mig. Det var super mycket folk där och det var så skoj att se alla. Det var massa jag inte träffat på år och dar typ. Jag hade jätte skoj men började känna hur min hals gjorde allt mer och mer ont. Under natten blev det här ännu värre. Jag snarkade och hade mig, så Tove inte kunde sova den stackaren. Jag hade feber inatt tror jag och nu är jag inte pigg.

Jag trodde för ett tag att jag var pigg, men det var alvedonen. Så jag sa att jag skulle jobba på Debaser ikväll, sen drog de in mig eftersom de behövde en bartender till och inte kunde ha båda. Och nu känner jag att det va bra för jag är inte pigg! Tror jag ska pilla i mig en alvedon till innan Johan kommer så jag inte tuppar av. Vi ska se på film eller serier och chilla. Det var skit länge sen vi sågs så det ska bli kul!

Nu är det dinnertime. Berättar mer sen om saker och ting <3

Mystik

Sitter och lyssnar på en utav mina mörka favorti låtar. White Lies - E.S.T! Ska ladda ner deras album snart och hoppas det är lika bra som de låtar jag hört. Jag gillar ju sån musik riktigt mycket. Idag lyssnade jag på Killers fram och tillbaka från Älta. Fan vad bra de är, hade glömt hur grym första plattan är!

Musik är sannerligen bland de bästa jag vet. Skulle aldrig vilja leva utan det. Nu var det länge sen jag laddade ner ett fett album så jag tror jag ska jobba på det nu när det funkar att ladda ner igen. Åh, hoppas jag finner något som passar min smak och att White Lies album är bra!

Just nu är jag en riktig nörd. Jag häver i mig alla mina serier och är löjligt lycklig över materiella saker så som musik, serier, filmer, böcker och min dator. Eller, vet knappt om de räknas till materiella saker för mig. Allting förmedlar ju så mycket känslor och liv att de knappt räknas som de.

Men jag orkar inte med annat runt omkring mig så jag har försvunnit in i en värld där verkligheten blir mindre påtaglig. Jag flyr för det finns saker jag inte orkar.

Nu är det dags för SERIER OCH MUSIK! <3

Brucie Boy!

Biljetterna släpptes idag och min fina bror + papi har fått ta del av dessa. Dock har de köpt biljetter på olika dagar. Men vi hoppas kunna få ihop det hela så vi alla kan gå samma dag! Jag ser verkligen fram emot detta. Denna sommar som kommer ska ta mig fan bli en konsert sommar!! Iofs var förra likadan eftersom jag knarkade musik på både Arvika(där kunde man ju inte göra annat) och på Way Out West. Arvika kommer jag inte återvända till men Way Out West är nog spikat inför sommaren. Hoppas de kommer riktigt grymma artister bara. Sen börjar sommaren med Bruce och slutar med Coldplay, det kan fan inte bli bättre!! Dessutom är båda konserterna feta ute konserter, det kommer bli grymt!! Jag nästan hoppar av upphetsning, dessutom ska jag få gå med min mina syster och antagligen min fina bror på de båda konserterna! Lovley, lovley plus att syrran är 18 då så då blire självklart en sommar öl innan på en uteservering! ÅÅÅÅh! Nu vill jag ha svensk sommar.

Ännu en helg har passerat och Thai närmar sig!

Oj oj, det här med vit månad har ju gått åt skogen. Som sagt var det party på fredag och även på lördag. Vi tjejer var hos Carro till kring tolv. Vi drack vin, gjorde drinkar och snackade skit. Det var jätte mysigt att träffa alla. Känns som omd et var ett tag sen. Efter det körde Tove in mig, Niki och Fredrica till stan och vi gick till Berns. Jag gäspade dock hela tiden och var hyfsat rund om fötterna. Vi träffade lite folk, undersökte läget och satt i sköna fotöljer.

Jag och Fredrica vart trötta snabbt och mötte upp Sofia och Ragna utanför ganska snabbt. Vi gick till Mac Donalds och käkade cheesurgare och åkte sedan hemåt. Jag och Fredrica somnade framför Vänner och vaknade stabila dagen därpå.
Igår joggade jag och kollade på serier. Det var riktigt nice, jag känner att jag börjar få tillbaka mitt seriejag! Phu!

Nu ska jag skynda mig till Älta för att vara vikarie på fritids! Hoppas det hela går riktigt bra!! <3

Håkan i all ära!

Jag tycker det är fint att se att Håkan vinner så mycket priser. Han är ju så fantastisk och gör så bra musik. Live är han en gud! Jag gråter alltid när jag ser Håkan, jag känner mig som världens lyckligaste människa och lyckoruset jag har under konserterna och speciellt när första låten börjar går inte att mäta. Jag har skrivit om Håkan innan så jag behöver inte upprepa allt för mycket vad han betyder för mig. Han är fantastisk och jag unnar honom alla priser!!



Igår jobbade jag på dagis från åtta till halv fem. Det var jätte roligt som vanligt. Barn är så fantastiska varelser. Jag trivs verkligen med att jobba med barn. Jag ska försöka bli vikarie på fler förskolor när jag kommer hem ifrån Thailand! När jag kom hem var jag näst intill död, så jag powrnapade en halvtimme för att sedan göra mig i ordning. Det var dags för 90's utgång och jag var sannerligen inte nykter eftersom jag körde på den goa skidfyllan jäger och öl! Snurrade till rejält där. Men de var en rolig kväll och jag dansade järnet.

Idag är det avskedsmiddag hos Carro och sen får vi väl se vad som händer. Jag är nog lite taggad på utgång iaf. Känns som om man ska passa på innan jag åker. Vettefan varför egentligen eftersom de lär bli en del festande i Thailand. Egentligen borde man haft vit månad men jag tycker de är riktigt roligt att festa och dansa just nu. Så länge det gör mig glad tänker jag fortsätta med det!!

Nu ska jag se serier eftersom vi fått tillbaka stora datorn och jag kan ladda ner igen. JIPPI!! <3

Pizza dinner i Enskede!

Tove var här och mös med mig. Sen traskade vi iväg för att äta Pizza med Rita och Sofie. Det var så trevligt! Riktigt mysig middag med höjdar topics. Vi fick bland annat vuxen poäng för att ha diskuterat räntorna men desto mindre vuxenpoäng för att sitta och citera Hassan. Sen följde Rita med mig hem, vi myste och hon kramade mig en massa.

Jag kommer sakna de där töserna så jag nästan spricker. Vet faktiskt inte hur jag ska klara mig utan dem! Sofie har ju varit med mig i så många år nu  och jag är van vid att ha Tove och Rita hos mig och mysandes i min säng minst en gång i veckan. Vi har setts nästan varje dag i 17 år. Helt sjukt. Hur ska jag klara mig utan dem kanske ett år? Jag är faktiskt skräckslagen. Det gör så ont i mig bara av att tänka på det. Usch, jag vill inte det här. Jag förstår inte hur jag ska klara mig. Jag vill ju att de ska finnas där när jag flyttar så de kan sova hos mig när det blir för ensamt. Usch. . hemska tanke. Nu orkar jag inte skriva mer.



Sjukt nice bild på femman när vi hade övernattning hos Isafisa! <3

Nu börjar det dra ihop sig. .

Snart är det dags för Thailand så glädjekänslorna börjar infinna sig men samtidigt panik känslorna. Jag är ju nämligen ett klaustrofobiskt kontrollfreak som jag nog nämnt innan. Långa flygresor är bland de värsta man kan utsätta denna sortens människor för(iaf mig). Mina senaste resor har inneburit minst tre panikattacker där jag trott att jag skulle dö. Detta innebar hyperventilering och massvis utav tårar. Jag ska tacka min syster för att det inte vart värre än så, för den damen är en ängel! När det höll på att bli som värst var hon där, satte på vänner, läste högt eller spelade gameboy med mig. Hon var en riktig räddare i nöden. Utan henne hade det nog varit betydligt fler panik moments!

Alltså är jag orolig för hur jag ska klara detta och denna gång har jag inte heller min papi och min syster med mig. Sen vill damerna åka till Fullmoon på Koh phangan på en gång. Det blir alltså ännu mer timmar i trånga utrymmen.(plus att man kommer dit, är helt försörd och det är fullt med droger vilket sannerligen inte är min grej!) Detta fasar jag inför och en klump har bildats. Jag som inte ville ha klumpar inför min resa men klart som fan att tjejen med årets panikångest ska få det! Tack. Nej, jag ska motverka denna klump och försöka tänka som innan: allt löser sig, jag kommer få sola och bada! Det är ju de viktigaste. Suck.

Nej, jag ska tänka framåt! Min framåtplan är: Thailand, Åre, Flytta in i lägenheten. Möjligtvis inte i den ordningen. Men jag vill åtminstonde tillbaka till Åre, ska tagga till Karin rejält så hon vill haka! Amanda tyckte det lät som en toppen idé. Great! När man ska dit behöver man iaf inte ha en klump i magen, haha.

Nu ska Tove komma över för att mysa lite med mig innan vi ska äta middag. Våra planer slutade lite som man kunnat tro om man beräknar att vi är lata enskede brudar. Vi hamnar på Tomatis! Perfekt eftersom de tar mig tre min att traska dit.

Oj oj, långt inlägg.

JAG HAR KÖPT EN LÄGENHET!!

Igår vann jag budgivningen och sedan åkte jag och skrev på kontrakt. Så nu har jag en lägenhet på södermalm som jag ska flytta in i i slutet av Mars. Spännande, spännande! Nu ska man fundera på inredning, det är de roligaste med det hela! Jag ser verkligen fram emot att få fixa till lägenheten så den verkligen känns som min. Den ska bli så fin så fin!!

Idag har jag en tvärflöjtslektion på schemat med en ny lärare. Känns tråkigt och jag tror hon kan vara en torris tant. Suck!

Ikväll ska jag äta Pizza med mysiga girlsen från min barndom. Haha! Iofs umgås jag med de flesta av dem regelbundet och har gjort de sen jag var pytte. Har iofs inte sett alla av dem på länge, så det kan bli mys! Ska ringa Moa och bestämma tider och ställe sen.

Nu ska jag äta frukost och hämta ut mitt betyg!!

Dagis och Thailandsplaner!

Idag var jag på dagis. Det var riktigt mys, min grupp var jätte härlig och jag trivdes på den förskolan! Det som antagligen var kul och skönt var att jag trivdes lika bra med dem som de trivdes med mig. Jag tycker så mycket om att jobba med barn, jag borde försöka göra det oftare!

Idag kom Isabell och Darja över för att diskutera Thailand. Alla verkar vara överens i grunden fast det finns möjligtvis lite olika viljor. Men jag bestämde mig nu att vara nöjd bara jag får bo, äta bra och sola + bada! Jag har en plan på att ta med dem till Ko Tao för att se Timbuktu och Tingsek spela, det verkar svennigt men nice! Sen vill jag ner mot Koh Lanta(väst/söder?) och de andra verkar taggade! Det kommer bli stört skönt, jag börjar längta riktigt mycket nu!!

Nu ska jag se på Scrubs och sova, imorrn blir det journalisten i mig som får komma fram! <3

Skum dokumentär på tv. .

Ja alltså, nu har jag hamnat framför den här dokumentären som handlar om denna stackars James som är oskuld och sjukt osäker. Jag vet inte varför jag lyckats se den två gånger men jag har bara hamnat framför den. Den är chockerande, han är så himla osäker och dessa tanter, vad gör de? Han åker alltså till ett "hem" i Amsterdam där man förlorar oskulden tillslut, innan lär man sig en massa och gör en massa. Men alltså, tanterna som "lär" honom detta, vad gör de? Varför jobbar de med detta? Okej, de hjälper dessa stackars män, men att lägga sig sådär på sängen och bara bresa på benen så männen kan "undersöka". Oh my god! Chockerande som sagt..  sen den där sista som har sex med dem.. Riktigt underligt..

Gammal bild + städhysteri!

Idag blev jag väckt halv nio för att börja städa. Nu har vi ingenting i våran lägenhet. Allt är inproppat i våra garderober och det går knappt att öppna dem utan att allt faller ut. Så nu måste vi ta upp och ut alla grejer igen för att få det lite hemtrevligt. Jag vägrar att bo såhär tomt och stelt i två veckor!

Nu är planen att ta en jogg för att testa min högra benhinna. Den har nämligen gjort ont sen igår så jag hoppade över joggen igår men idag måste jag testa, längre joggpaus än en dag går inte! Tror Papi ska med eftersom han är hemma idag pga flytt/mäklare/fotograf.

Sen ikväll ska jag göra ingenting, titta lite på tv, gå omkring i mjukisar och slappa!

Imorgon, på onsdag och fredag ska jag jobba på dagis. Jag hoppas barnen är mysiga och snälla! Känns skönt att jobba lite så man gör någon nytta. Måste också skriva på mina reportage. Sen ska jag kolla över lägenhetsekonomin och se vart vi ska bjuda och hur mycket. Vilken vuxen vecka. Tjooohoo!!



Här är en fin bild på mig när de var julkonsert, jag spelade duett med min duktiga lärare!

Sortering inför flytten

Hela helgen har gått åt till att packa ner saker och ting i lådor. Jag har sorterat ut hela min största garderob och alla mystiska hyllor och skåp. Det är ju sabla mycket grejer man samlar på sig om man är som jag. Jag tycker nämligen inte om att slänga saker. Jag tycker om att spara! Slänga gör man i nödfall, när man vet att man ALDRIG kommer använda prylen/plagget igen. Jag har slängt en stor sopsäck med saker och två med kläder. Jag har också packat ihop sex lådor med grejer jag ska ha med när vi flyttar men som jag inte behöver innan slutet av mars. Dessa lådor står nu i familjen Holms "extra hus".

I Fredags jobbade jag järnet. Jag var på toppen humör och sprang omkring med ett stort leende på läpparna! I lördags var det middag med Enskede/Fårö familjerna. Jag höll mig i bakgrunden eftersom jag var lite trött. Vid halv elva pratade jag med Rita och hon övertalar mig att åka mot Östermalm. Jag åker dit och inser att alla är fulla så jag känner ett starkt behov av att komma ikapp. Detta gjorde jag fast egentligen mest på hemvägen. Sen vaknade jag sju på morgonen halvt påklädd och framför Scrubs. Jag gick då och la mig på riktigt och sov sedan till elva. Idag har det varit en riktig cirkus. Jag har varit på elva visningar, ELVA!! Helt sjukt.. jag var så slut när jag kom hem. Men jag såg några riktiga pärlor som jag hoppas inte går upp allt för mycket i pris. Jag är nämligen stört trött på visningar och budgivningar! Jag vill ha en lägenhet nu så jag slipper oroa mig för detta när jag är i Thailand. .

Imorrn ska jag upp med tuppen för att städa lägenheter med papi. Suck och stön vad tråkigt! Men ställa upp måste man.. wiho. Nu måste jag sova om jag inte ska tuppa av imorrn!

Kloka råd man aldrig själv följer.

Jag sitter här och pratar med en fin vän som är några år yngre än mig. Hon berättar om sina problem, funderingar och sin självbild. Jag ger kloka råd, ja, de är faktiskt väldigt kloka och förnuftiga. Jag vill så gärna att hon ska följa dem, för gör hon det skulle hon slippa den värsta ångesten. Men sen tänker jag till. Följer jag dessa råd? Lever jag som jag lär? Svaret blir nej. Eller vad fan ett nja snarare.

Jag har varit precis som henne. Trodde att om jag hetsbantade, tränade och förändrade mig själv skulle det leda till att jag blev bättre och snyggare. Jag klankade ner på mig själv för att jag var dum nog att dras till dåliga män eller pojkar snarare. Jag trodde att om jag bara kunde bli disiplinerad och snygg skulle alla problem försvinna.

Tyvärr är det inte så. Tyvärr blir ångesten större. Vikthysterin och självbilden blir inte bättre för att benen sticker ut så mycket att du inte längre kan ha jeans. Klanka ner på dig själv för att du råkat hitta en kille som inte var bra hjälper ingen. För det är inte ens eget fel, vem fan kan veta hur killen ska bete sig efter en månad? Och riktigt snygg blir du inte förens du själv tycker att du är det. Då lyser det igenom och tar över.

Det gäller att vända innan det är för sent och du gått ner dig för mycket.

Jag vände, eller jag vände halvt. Jag tänker på vad jag äter och tränar. Men inte för att få den "perfekta" kroppen utan för att jag faktiskt mår bra av det. Jag försöker inte längre förändra mig själv. Folk som inte gillar mig för den jag är klarar jag mig utan. De där med dåliga killar kan man som sagt inte hjälpa. Min självbild är dock svajig fortfarande. Så där av svaret nja. .


Oj oj, här blev det seriöst! Men det behövs som sagt. Idag har jag joggat och snart ska jag till jobbet. Inte riktigt så taggat, hade mycket hellre lyssnar på min bror som spelar skivor ikväll!!

Blondinbellas snubbe Brunettberra är en rolig prick.

Som den ordentliga bloggare jag är läser jag också andras bloggar. Jag läser Blondinbellas blogg halvintresserat och tycker den blir tristare och tristare. Däremot är hennes pojkväns Nils blogg desto roligare. Jag tycker han verkar som en fyndig kille med fötterna lite mer på jorden än henne. Nu läste jag hans blogg för att lätta på mitt tunga sinne(inlägget innan). Jag fann det roligaste blogginlägget jag läst på länge. Jag skrattade så mycket att jag grät(vilket jag inte gör så ofta).

http://storstadspojken.se/2008/12/20/home-styling-finns-inte-har/

Vilket hus, vilka kommentarer, fantastiskt roligt!!

Trött på krig och Israel

Jag försöker hålla mig neutral i konflikter tills jag har tagit reda på tillräckligt mycket för att veta var jag ska stå. I Palestina och Israel konflikten har jag gjort likaså. Jag har också länge varit lite delad men har alltid sympatiserat med de fattiga palestinierna som inte kan få tillräckligt med mat och vård. Nu har jag följt konflikten så mycket jag orkar utan att bli alltför upprörd och ledsen. För jag blir påverkad och gråter ofta när jag läser om konflikter i världen. När munkarna i Burma demostrerade och sedan blev dödade grät jag massvis. Nu känner jag en stark vrede och sorg igen. Hur kan Israel agera så som de gör? Hur kan de döda så många oskyldiga och hur fan kan de spränga sönder de få mat, medicin och hushållsförråd som finns? Jag blir så ledsen och upprörd när jag tänker på det. Var finns det humana i dessa lägen? Hur kan man göra så mot ens medmänniskor? Hur kan man försätta människor i dessa situationer?

Jag hoppas det får ett snabbt slut. Jag hoppas Israel tar sitt förnuft till fånga.

Nya Gossip Girl och funderingar

Har just sätt nya Gossip Girl och allt är ju kaos. . jag fällde en del tårar(som vanligt när de gäller mig). Det är fortfarande en riktig höjdare serie men jag känner att den potientiellt kan bli som alla andra serier. Det blir för mycket intriger och skit. Orginalidén försvinner och plöstligt försvinner det man tyckte var bäst. Jag hoppas att serien överlever detta och fortsätter vara lika bra! Jag kan knappt vänta tills näsa avsnitt.. ohlala.

Idag har jag sprungit och skrivit på ett resereportage åt City. Jag har även hunnit vara med Rita en liten stund. Jag har saknat henne, det var ju trots allt typ en vecka sen vi sågs!!

Sitter också hemma och funderar. Ja, jag har mycket tid åt funderingar nu när jag inte jobbar så mycket innan jag ska åka. Jag har hittat massa gamla texter jag glömt. Känslor jag hade som jag glömt bort. Eller nja, inte glömt bort helt men glömt hur starka de var. Det känns fortfarande när jag läser dem och jag minns allt som om det var igår. Det får mig att tänka på om det verkligen går att glömma och komma över. Jag tror inte riktigt det. Jag tror att det mer handlar om att lära sig att leva med känslan och minnet. Vissa saker sätter sig som berget. Hos mig sitter det jag skrev om så djupt och har funnits där så länge att jag börjat tro att det aldrig försvinner. Jag lär mig att leva med det och nu går det bra. Jag är stark igen. När jag läser mina texter minns jag hur trasig jag var. Jag ser även mitt trasiga jag i en utav mina vänner på något sätt. Det gör ont i mig när jag tänker på det. För att leva som jag gjorde då tär något enormt. Jag tycker synd om henne som ska genomlida det. Även fast det inte alls är samma sak finns det likheter.
Jag läser texterna och inser hur fast jag var. Att jag inte trodde det fanns en väg ur det hela. Nu vet jag bättre. Jag överlevde även om jag tror det ärrat mig. Ett litet ärr som ibland gör ont. Nu har jag inte tänkt på det på länge men när jag läste texterna så kände jag som sagt att allt finns kvar i mig. Bara lite mindre och inte lika känslosamt nära. Det har ju trots allt gått mer än ett år sen det var som värst.

Nu blev de långt och seriöst. Jag kände att det var dags för det. Lite seriöst ska de va ibland!

Bortlängtan

Den finns ingen hemlängtan i mig, för allt hemma är trasigt.
Jag har en enorm bortlängtan. Jag pratar med Karin, hon känner samma sak. Hon vill inte heller vara hemma här. Ibland bör man inte resa bort. För det är så jävla tungt när man kommer hem igen. Suck.

Sitter och tittar på årets Victoria Secret Fashion Show. Gud så vackra de där damerna är! Jag blir helt mållös. De är så jäkla vackra att man inte vill titta på annat än dem. Jag tog en mellan vacker bild för att inte distrahera mina läsare. Förstå, den här är mellan vacker enligt mig på dessa modeller och hon är så jäkla snygg! Satan.


Äventyrsbad och budgivning

Idag vaknade jag något trött. Jag har fortfarande inte riktigt återhämtat mig sen Åre. Jag vaknade, åkte på möte och sedan var det dags för bad. Jag har inte badat på badhus på år och dar. Eller jo, vi var nog kanske där i tvåan och gjorde simtester. Men nu tog jag mod till mig och åkte med och badade. Jag hatar egentligen badhus och alla människor där. Killar i 15 års åldern som bara stirrar, är äckliga och helst av allt vill man bara knäa dem. Men idag åkte jag till Husby, värsta stället av alla trodde jag efter att ha hört om hur det är där. Men det var bara vi, lite farbröder och barn. Vi åkte ruschkanor och tävlade i en massa saker. Det var mycket roligare än vad jag förväntat mig och jag övade på att känna mig bekväm i bikini vilket jag aldrig gör i Sverige. Utomlands däremot där känns det desto bättre. Åååh, jag vill åka till Thailand nu och gå omkring i min bikini, bada, sola och mysa!

Budar på lägenheter nu, det är läskigt och jobbigt! Jag tycker absolut inte om det här! Usch..

Kom på en sak, jag har ju läst ut böckerna!

Måste ju uppdatera mitt bok nörderi! Jag läste ut tredje boken i Åre den första dagen och jag fällde en del tårar om jag ska erkänna. Den var så fin och jag bara älskar böckerna. Kan vara bland de bästa jag läst om man räknar till upplevelse och de känslor böckerna förmedlar.
Jag fick ett uppslag i min tidning som handlade om han som spelar Edward i filmen. Jag tyckte han såg bra ut innan jag hittade tidningen men nu är jag hel såld. Killen är ju riktigt het! Läskigt när man bli sådär tjejigt förtjust i en kändis, men man är ju inte mer än en människa. Inte ens jag kan undangå sånt fast jag tycker att jag inte riktigt lever upp till prakt tjejs idealen. Men när de kommer fram nya snyggingar i böcker/filmer/tidningar, ja överallt i media då kan man inte undangå det hela och nu är jag stuck.

Pratade med Tove i telefonen, hon är också hel såld! Fantastiskt, då är de inte bara jag som är nördig blivande 20 åring, haha!



Ganska coola..

Visningar

Kom på en sak här under dagen. Jag ska inte alls göra det jag sa. Jag ska ju faktiskt på en massa vinsingar ikväll. Lägenheterna bara väntar på att bli köpta och min pappa + bror är mer taggade än mig. Jag blir nästan gråtfärdig av tankten. Därför tänkte jag flytta till åre typ. Man slipper de vanliga här hemma, man slipper de krångliga och man kan åka skidor hur mycket som helst!! Nej, jag tänker nog inte de. Men jag planerar att åka tillbaka när jag kommer från Thailand. Min kusin sa ju det som en självklart grej: Vi säger inte hejdå för en lång tid, du kommer ju tillbaka! Så jag tänkte, ja, varför inte?

Jag har nu joggat och bör gå ner till köket för att äta frukost eftersom min mage skriker. Men jag orkar inte, mat är överskattat och jag vill bara göra ingenting.

Gossip Girl och hemkomst

Jag håller på att ladda ner nyaste Gossip Girl avsnittet, men eftersom våran stora dator pajat får jag ladda ner det på min vilket betyder att det lär ta två dagar. Hemskt eftersom jag är super taggad på att se det!! Det går verkligen så jävla segt. suck.

Idag ska jag ut och springa i storm och små regn. Fantastiskt! Ikväll tänkte jag sova på söder och hänga lite med Tove och Samuel. Det låter som en lagom dag.

Jag längtar tillbaka till Åre, det är inte så pepp här hemma.

Jag pratade med Isabell nyss, vi pratade Thailand och GI, fantastiska samtalsämnen. Jag är riktigt taggad på att åka iväg nu. Shit vad skönt det ska bli med värme, sol och bad! Men de där med GI det känns för segt, fast vad gör man inte för att vara fit? haha!

Nu ska jag ringa mor min, ciao!

Hemkommen från ett fantastiskt Åre!

Jag vill inte vara hemma, jag ville inte åka hem och jag har en klump i magen.

Åre var topp på alla sätt och vis förutom vädret. Men som min bror sa: har man rätt kläder som jag, är man snustorr!
Åh, första dagarna tog vi det ganska lugnt. Vi åkte massa skidor, spelade spel, åt långa middagar och drack lagoma mängder alkohol. Det var mys och trevlighet på hög nivå. Sen närmade sig helgen och vi bytte lite inriktning. .

Fredagen innebar skidåkning, afterski och sen kvällsåkning. Att åka skidor efter afterski med öl och jäger kanske inte är det mest ansvarsfulla. Men det var jävligt roligt! Jag var stabil som få på skidorna, fast Karin åkte in i en liten ryss och tillslut blev Fredrica för kissnödig för att kunna fortsätta åka. Så det blev hemgång, bastu och öl/vin drickande. Vi gjorde även våra första lergökar(mörk rom med choklad) det smakade gott! Efter detta kom Mandis och vi drog oss in mot torget där vi hamnade på haket "Olle på taket". Vi alla kände att vi behövde gå hem ganska tidigt eftersom skidåkning stod på schemat!

På lördagen vaknade vi ganska pigga och skidåkning stod på schemat. Vi åkte massvis i isiga backar för att sedan hamna på afterski. Denna gång var det mer drag och vi kom hem vid sex. Då bastade vi och drack öl för att sedan somna i våra sängar. Jag däckade först och de andra somnade ganska snabbt där efter. Vi vaknade för att äta en höjdar middag och sen forstätta peppandet inför kvällen som fått ett litet sovavbrott. Det var mer vin, lergökar och en hel del jäger. När klockan började närma sig utgång tog vi en jäger och drog oss mot torget. Där blev det lite mer jäger och öl. Vi hamnade i en mysig soffgrejs bland massa säsongare. Efter detta var det dags för nattklubbsutgång, men eftersom vi var lite dåliga med tiden kom vi dit en timme innan de stängde. Trots detta hann vi med det mesta som: tappa bort varandra, hitta Nathalie, dansa, spilla vin, ta fula foton och springa ifrån efterhängsna grabbar. Det vart en hel rolig kväll och jag somnade riktigt nöjd.

Vi vaknade fortfarande lite yra på morgonen för att åka hemåt. Det var med sorg i hjärtat jag gav min kusin sin nessisär och låste dörren till stugan. Nu är jag hemma och vill tillbaka. Jag trivs i backen, jag trivs med stämningen, jag trivs med lergökar och afterski. Jag trivs i Åre helt enkelt!!

Nu ska jag ladda upp bilder, so long suckers!!









Snart dags för Åre!

Nu är det nio timmar innan jag ska åka till Åre, ohlala vad roligt och spännande! Resan kommer antagligen bli lång och ganska tråkig. Men min bror är ju med i bilen så det bli ju desto roligare om han inte ska skriva hela bilresan. Jag har laddat min ipod med filmer och musik så jag är redo. Har även packat ner böcker, högtalare, roliga spel och hum. . lite serier! Tjejerna kommer på torsdag morgon så jag får en dag i backen utan dem. Ska nog utnyttja den med att hälsa på kusinen min och Nathalie om hon är i närheten.

Idag har jag fikat med Sofia och sedan var det dags för inhandlingen. Jag fick en fin ny hjälm och nya brillor. Oj oj vad farlig jag kommer bli i backen! Däremot blev de inga nya pjäxor, vi ska testa att göra dem större innan vi ger upp och köper nya. Passade också på att inhandla en jacka, en mysig kofta och ett par vantar som matchar min skid outfit! Nu är jag riktigt redo och jag hoppas att vädret blir toppen bra!

Nu tänkte jag lägga in lite bilder från nyår jag fick av Sofia! Godnatt allihopa, nu far jag till Åre!!




Finstämt singstar!

Jag sitter här i min soffa och lyssnar på två vackra röster. Det är Markus och Rita som sjunger Super Troper i fin duett. Det låter så vacker att jag nästan vill fälla en tår. Ritas "suppapa truppapa" är slående. Nu blir det Take a chance vilket är den roligaste låten på hela skivan. Ni förstår, den ena får nämligen hela låten igenom sjunga "take a chance, take a cance" när det inte växlas med lite "aaah, oooh, yeeeah".

Det är är så fint, jag tror jag ska sjunga med lite nu!

Pepp inför Åre och Thailand!

Jag har nu precis letat upp alla mina skid grejer, eller inte alla men de mesta jag inte riktigt hade koll på. Så nu är jag fit for fight. Min fina bror har också bestämt sig för att följa med, så vi blir ett höjdar gäng som åker! Det känns riktigt taggat nu och jag ska inhandla mer skidsaker imorrn. Oiiiha, sånt gillar jag! Jag ska införskaffa riktigt coola brillor, hjälm och ev. nya pjäxor. Så det känns som sagt riktigt nice!

Jag har även pratat med Jonas på msn idag och han taggade till mig rejält inför Thailand. Han tyckte vi skulle dra till Koh phangan för att fira full moon direkt när vi kommer dit. Jag är nog ganska på idéen, så länge det är under kontroll, haha! De verkar ha det så mysigt där borta och här hemma är det bara kallt och jävligt. Fast jag ska ju uppåt dit det är ännu kallare. Men är man i backen och i Åre gör det inget!

Kom precis hem från Sveriges kallaste jogg typ. Jag har bleknat i ansiktet på grund av köldskador, ingen höjdare! Men det var friskt och duktigt gjort som pappa sa hela turen. Jag har hållt på mitt nya nyttigare liv i två dagar, snart tre och det är pest och pina än så länge. Brukar ju kännas bra efter en vecka, gäller bara att lida igenom första veckan!

Nej, nu ska jag träna lite till för att sedan hoppa in i duschen. Ikväll ser det ut att bli en potensiell bok kväll om jag inte ska hänga med Rita som hörde av sig!
 
So long - långkalsong!

Januari månad, dag 3

Kom hem från jobbet ganska nyligen. Det var en seg dag, Rockabilly fest vilket iofs var trevligt men de kom och gick folk hela tiden vilket gjorde att det aldrig riktigt vart den där sköna lugna stunden på en halvtimme. I dagarna nu har jag mest bara läst, har snart läst ut tredje boken. Känns sorgligt, vad ska jag nu läsa liksom? Åh, tredje boken är också riktigt bra. Jag har inte blivit det minsta besviken, så jag hoppas verkligen att fyran är till belåtelse när den kommer på svenska snart!

Imorrn ska jag sova, läsa och kanske köpa lite skid tillbehör inför Åre resan! Åh, tänk att jag är påväg till Åre om bara några dagar. Då ska jag få träffa min söta kusin och Nathalie. Det ska bli skit skoj!! Hoppas verkligen att det inte är allt för kallt, jag vill ju åka så mycket skidor som möjligt och inte sitta i värmestugan!

Tralalala, åh, jag vill läsa massa massa redan nu, men klockan är sex på morgonen och jag kan inte stanna uppe längre. Börjar jag läsa kan jag inte sluta och alltså kommer jag somna alldeles för sent. Men imorrn, då ska det läsas!!

Tänkte bara lägga in lite bilder från vår fina maskerad här nedan! <3


Nyår med gråtfest på slutet

Nyårsmiddagen blev, lugn, sansad och trevlig! Sen försvann de där lugna, sansade ganska snabbt efter vi anlänt till festen. Det var så mycket roligt folk och det var jätte skoj att få träffa alla! Jag dansade till min favorit låt med Katy Perry vilket typ gjorde min kväll! Sedan hittade jag fina Rita som varit osmart, hon har ju stukat foten och den har precis börjat läka men damen tar ändå högklackat. . alltså stukar hon om foten. Så jag fick ta hem en skadad och väldigt ledsen Rita. I väntan på tunnelbanan får jag dit min syster som är både full, förvirrad och ledsen. Så det var lite gråtfest där vid slussen med skadade fötter och borttappade vänner. Jag var stabil som stål och såg till att alla kom hem ordentligt! Jag la min syster, såg till att Jonas och Tove tog hem Rita ordentligt, ringde Lovisas vänner och kollade att de kommit hem och sedan gick jag och la mig själv. Det var en skojig kväll trots missödena mot slutet. Tolvslaget firades vid slussen med mycket champange i mitt hår. Det var sammantaget ett lyckat nyår!!

Idag är planen att ligga i sängen och börja på den tredje boken i min favoritserie. (ja jag vet att jag är tjatig om min bok, förlåt Fillan, men den är ju så bra!!) Sen är planen att träffa Samuel och Tove senare idag för att mysa och prata igenom gårdagen!

Fick också under kvällen veta att Isabelle och Susanne läser min blogg ibland, så jag tänkte hälsa till er båda att jag tycker det var skoj att höra!

Nu är de lästime, so long!!

RSS 2.0