Det gör ont i varje del av min kropp.


Mina fina tjejer!

Idag vaknade jag och hade fått ett sms av Rita. Hon skrev att hon drömt om mig och saknar mig enormt. Hon undrade vad som hände i mitt liv och vilka jag umgicks med. Min bästa vän.

Jag pratar med Tove via facebook. Jag har inte hört hennes röst eftersom hon som vanligt är dålig på att ta tag i saker. Jag skrattar för mig själv när hon berättar att hon fortfarande inte fixat så vi kan prata live via datorn. Hon har ändå snart bott där i två månader.

När jag hörde Ritas röst i Thailand började jag böla som ett litet barn.

När jag lyssnar på Lovers in Japan ibland börjar jag gråta. Jag tänker på dem och saknar dem nått enormt.

Sofie skrev till mig nyligen. Hon berättade saker och sa att hon var så glad att höra av mig.

Pratade med Moa på msn i slutet av förra veckan. Jag lovade henne att röja när hon kommer hem.

De är alla så långt borta och jag lämnar mitt hem.

Det gör så ont i mig, jag vill inte vara utan dem en dag till.

Ibland eller oftast går det bra. Jag försöker att inte tänka på att de är borta. Men när nått roligt händer, när något sorgligt händer, när jag upplever något häftigt eller när jag bara vill ha sällskap för en kväll. Då tar jag upp telefonen för att ringa någon av dem men inser snabbt att jag inte kan det.

Det är i den sekunden jag inte förstår hur jag ska klara det här. Jag känner redan nu att jag är trasig. Att något fattas. De har funnits vid min sida i alla år. De har varit där i vått och i torrt. Då menar jag verkligen i vått och torrt. Nu står jag själv. Jag skiter i alla som pratar om hur bra det är. Det är inte bra, det är inte bra någonstans. Jag känner mig trasig, jag förstår inte hur jag ska klara allt det här själv. . ÄR DET SÅ JÄVLA SVÅRT ATT FÖRSTÅ!? Det är tomt och jag känner mig ensam.

Sjukhuset startar upp!

Sitter framför tv:n och känner mig något krasslig. Min förkylning ger inte med sig och trots flees + mjukisar fryser jag! Inatt sov jag dåligt så jag vaknade inte på topp. Men jag tog mig upp och åkte mot Älvsjö. Där mötte jag Rasmus för att spela tvspel och se en sjuk norsk film. Jag våndades igenom filmen och varken Rasmus eller Philip verkade förstå hur synd om huvudpersonen det verkligen var eller hur sjuk filmen var. Eller jo, de fattade nog med led inte riktigt lika mycket som jag. Jag höll för ögonen ibland. Filmen handlade om en tjock, nördig kille som ägnade sig åt att se på porrfilmer och runka. Sen flyttade det in en svensk tjej hos honom och hans liv fick en liten vändning. Ni kanske förstår varför jag led mig igenom rullen?

Nu ikväll hamnade jag med stor glädje framför en utav mina favortserier: Sjukhuset! Jag har saknat den på tv:n. Alla mysiga är fortfarande kvar och jag kände med en gång att jag valt rätt yrke. Vilket var en pusch jag behövde för ibland känner jag att jag kanske är ute och glider. Hur kan man bestämma sig när man är 19 bara? Hur kan jag välja ett yrke som inte innehåller alla mina favorit sysselsättningar eller favorit ämnen? Men när jag ser sjukhuset så är det solklart. Det är människor jag vill jobba med, det är det och att hjälpa människor jag tycker är intressantast och viktigast. Alltså vore det klokt att bli sjuksyster.

Jag hoppas jag gjort rätt val och att jag inte ångrar att jag satsade på skrivandet, historian eller samhällskunskapen om några år. .

Helg avklarad och förkyld igen!

Jag vaknade med en förkylning på halsen nu igen! Jag har typ varit frisk och kunnat tränat i två veckor och nu är jag förkyld igen. Så jävla trött på det hela, jag vill bli frisk nu på riktigt! Blää

Jobbade igår natt eller morgon. Jag slutade klockan kvart över fem ny tid. Fy tusan. Kom hem kvart i sex och somnade vid kvart över sex. Sjukt. Sov till två och missade hela dagen typ. . sånt gillar jag inte!

Idag chillade jag hemma, städade och fixade. Sen gick jag på Bio och såg Kenny. Riktigt rolig film men inte på samma nivå som serien. Jag borde se serien snart igen utan att sova igenom hela. Senast jag såg den hade jag sovit fyra timmar natten innan. Jag slocknade innan han ens störtat.

Nu är det läggdags och så hoppas jag att jag vaknar frisk imorrn!!

Stabil som få!

Igårkväll bestämde jag mig för att dricka lite vin innan jag skulle se mina vänners konsert. Lite vin var de ja. . Herreminje vad berusad jag vart mot slutet av kvällen och detta efter ett besök i Antons bastu. Men det var en riktigt trevlig kväll och grabbarna var så duktiga igår! Kanske tog en del tveksamma beslut igår, men äsch, man lever bara en gång! Och jag jobbar ju en massa och ska till Barcelona nästa helg så jag kände att jag skulle passa på att dricka lite. Jag kan dock erkänna att jag borde hållt mig till lite. Fast jag hörde att jag var glad och rolig så det känns bra i alla fall!!

Idag blir det kurering av bakfylla och sedan ska jag jobba hela natten. Glädjen är enorm över att få jobba bakis nu igen.

Don't bring flowers after I'm dead

PANG BANG BOOOM. .

. . och så var jag förälskad igen

Idag jobbade jag men det var så lugnt att jag fick se en riktigt grym uppställning av artister som sjöng Madonna låtar. Jag såg en man redan i Garderoben där jag stod med så fint lockigt hår och söta fräknar. Han skulle spela, jag kände igen honom. Sen såg jag honom på scen och efter det är jag hooked. Den där mannen, den där rösten, den där utstrålningen, de där lockarna och de söta fräknar. Jag är ingen stalker, bara en sucker för allt jag räknat upp innan. . 

Alltså det var en grym konsert, kort men riktigt bra. De var bra artister och bra låtval. Kunde inte gjorts bättre enligt mig. Jag fick dessutom se nästan hela konserten. Jag är alltså helnöjd med min jobb kväll. 

<3 3 <3

Morgon och mer Kalle

Jag sitter i min fina sov t-shirt och klappar i händerna av förtjusning. Jag ser nu på Kalle B och Rasmus. Den är minst lika bra som den första! Så fort det blir spännande eller riktigt mysigt så klappar jag med händerna och hoppar i stolen. Det här är så sommar, sverige och barnminnen för mig. Allt det jag gillar med Sverige och att växa upp är med i dessa filmer. Åh, det är så bra och fint att man blir alldeles lycklig!!

Annars på dagsplaneringen står:
  • Titta på nya Gossip Girl
  • Ladda ner lite nya goa avsnitt
  • Kolla på tapeter
  • Äta lite
  • Ta det lugnt
  • Gå och jobba på Debaser
På Debaser ikväll är Håkan med, det är Popcirkus med Håkan och jag är glad! Hoppas jag kan smita ifrån jobbet lite och få se den fina Håkan. Det var ju i somras jag såg honom sist och jag kan behöva lite Håkan! Så det här kan sammantaget bli en riktigt fin dag om allt går som det ska och det inte är allt för stressigt på jobbet!

Kalle Blomkvist, riktig nostalgitripp

Jag tänkte komma med ett lite positivare inlägg såhär innan läggdags!

Jag laddade ner Kalle Blomkvist, mästerdetektiven lever farligt och Kalle Blomkvist och Rasmus är påväg! Jag tittade en liten snutt på den första filmen och blev alldeles varm inuti. Åh vad jag tyckte om de filmerna när jag var mindre. När jag såg nu kände jag samma sak, jag tycker verkligen om dem. Det är riktigt bra filmer, så mysiga, svenska och hemtrevliga! Jag blir alldles glad när jag ser dem. Min syster kom förbi datan och behövde bara se en snutt för att börja skina upp som en sol. Åh, det är verkligen Siri nostalgi tripp, jag avgudade dessa filmer som liten. Jag ville bli detektiv och lösa mordgåtor, jag var allt en nyfiken och klurig tjej eller det är jag fortfarande! Åh, nu kommer jag somna lycklig med den där varma känslan i kroppen, fantastiskt! <3



Tonårsliv

OBS! LÅNGT OCH TUNGT INLÄGG, LÄSARE SOM TYCKER OM MIN ENKLA BLOGG KAN HOPPA ÖVER DETTA INLÄGG!

Jag missade SVT's nya serie Tonårsliv igårkväll men nu såg jag den just på SVT play. Riktigt bra! Riktigt jävla bra än så länge, SVT gör bra tv. Inget tjaffs. Hade femman gjort serien hade de försökt hitta det smaskiga i allt. SVT fångar charmen, det svåra och det glada på rätt sätt. Jag tyckte det var hel bra. Här har vi en ny serie attt följa! Jag var nära att börja gråta säkert tre gånger och det i bara första avsnittet. Ser redan fram emot att få se avsnitt två.

Såg Gossip Girl nu imorse också, fan vad tjaffsigt det ska vara då. Att vissa aldrig kan få ihop det, frustrationen är så stor i slutet av varje avsnitt. Vad fan liksom..

Snart måste jag ut och jogga. Jag är närmast panikslagen över att jag tagit tag i mitt liv så dåligt sen jag kom hem. När jag säger liv menar jag mina matvanor och min träning.

En utav tjejerna i tonårsliv lider av anorexia. Jag har alltid varit fascinerad utav den sjukdommen. Ändå sen jag var 13. Jag pratar ofta om min träning och mina matvanor på ett glatt sätt i min blogg. Jag pratar ofta om allt på ett glatt sett i min blogg. Jag vill inte göra den för tung. Jag vill att den ska avspegla mitt liv så som jag vill att det ska vara och inte så som det är. Därför uteblir allt det tunga. Men idag känner jag för att lätta lite på trycket. Det kanske är dags..

Min relation till mat är svår. Min relation till mig själv är svår. Min fascination till anorexi är inte frisk.
När jag fick giftstruma rasade jag i vikt och därefter har jag aldrig haft en frisk relation till min vikt. Jag vart tok besatt av att jag blivit smal. Det var det jag ägnade tid och tankar åt. Jag minns hur jag var 14 och kände lyckan över att mina höftben stack ut så mycket att jag inte kunde ha jeans eftersom det skavde för mycket. Jag minns hur jag låg och kände på mina ben som stack ut innan jag skulle sova. Jag minns det så väl. Jag gör det fortfarande, alltid innan jag ska sova. Men benen är inte där på samma sätt, jag är inte smal längre, inte alls.

Jag måste inflika, jag hatar tjejer som ägnar sig åt att påpeka hur tjocka de är. Det stör mig nått enormt. Men jag är likadan, det är nog därför det stör mig. Men det är bara min familj som hör mig.

Den där känslan, den där jävla känslan som kommer i mig när jag äter något jag inte borde äta, den är fördjävlig. Det kliar i hela kroppen, jag börjar kallsvettas och kan inte sitta still. Jag vill bara ut och springa. Ibland gör jag det, trots att klockan är elva på kvällen. Jag önskar att jag oftare kunde stoppa i mig skit och känna, äh vad fan, det här kan jag unna mig. Det gjorde jag hela semestern i Thailand. Oftast gick det bra men ibland kom den där vidriga känslan.

Sen jag kommit hem har det inte blivit bra. Jag har fortsatt äta onyttigt. Och det extremt. Jag har liksom inget normalt mellanläge. Antingen är det hård press på vad jag äter och inte mycket onyttigt alls. Eller så är det onyttigt alldeles för ofta. Jag önskar det kunde vara lite mer normalt. Ett mellanläge jag kunde hålla utan att behöva tänka på det.

Jag tycker tjejer som har anorexia är starka. Det tynger mig när jag erkänner det, men jag önskar jag hade deras styrka. Den där styrkan som gör att man kan kontrollera sig själv på det sättet de gör. Hemskt men sant.

Nej, shit. Det här vart extremt otippat och långt. Men ibland behöver man lätta på trycket.

Vänner och Måns

Min syster och jag kom nyss fram till en sak: Åh vad vi skulle ligga framför tv:n med Måns och titta på vänner, ja då vore man i himlen typ.



Det är tur att det i alla fall finns män på tv som det är värt att vara kär i!

Inläggen kommer icke upp..

Har haft problem med att mina små inlägg inte kommer upp. Men nu verkar det fungera. .

Sitter hemma och tittar på Måns när han är med i Så ska det låta. http://www.youtube.com/watch?v=bENmHOSk2Xk
Jag blir så kär när han sjunger sådär på lite skånska. Oj oj, jag blir sådär tjejigt fnittrig. Det är inte ofta men det finns några män här i världen som lyckas få mig sån. Fast det är alldeles för få av dem. . Men Måns, alltså. . fniss, pirr, fniss, pirr.

Det är roligt att jag är hyfsat grabbig ibland men så sjukt tjejig ibland. Jag sitter hos brollan, kollar på fotboll, rapar, har på mig mjukisar, snackar grovt och dricker öl. Så varvar jag om, hamnar framför tv:n i klänning, med vin, fnissar förtjust när jag ser Måns och känner hur mitt hjärta slår snabbare. Det går väldigt bra med Martin Stenmark också. Jag är en riktigt svensk tös.

Nu kommer min syster och gör mig sällskap framför Så ska det låta på SVT play. Hon är inte riktigt lika hooked i dessa män som jag men nära!

Ikväll blir det tv, tv, tv, tv. Jag har lite på tv:n att se fram emot och sen har jag upptäckt att Gossip Girl kommit ut med nya avsnitt. Ja herrejävlar vilket tjut jag gav ifrån mig. Pappa trodde nått riktigt fantastiskt hade hänt, vilket iofs var sant men kanske inte riktigt så spännande, haha! (där får min tjejsida poäng igen).

Jag tycker om mig själv och att jag är en bra kombo av två sidor. Detta gör också att jag funkar riktigt bra med både killar och tjejer! Otrolig fördel!

Jag tänkte säga Hej till Rasmus som jag just länkade till min blogg, Hej Hej!

Mår inte bra och vill inte jobba!

Usch usch usch. Jag ringde min chef och sa att jag inte mådde bra nu en halvtimme innan jag skulle börja jobba. Jag fick verkligen dåligt samvete men vad ska jag göra. Jag ville ju förvarna. Hon vart lite sur för att jag ringde så sent och sa att jag i alla fall kunde få komma in senare. Jag får sitta i garderoben där uppe där det är lugnare så jag hoppas det funkar ändå. Tydligen är det slutsålt och 900 pers. Åh, jag vill verkligen inte jobba! Jag orkar inte. Det känns ju lagom kul att jobba hela veckan och sen på helgen också. Jag vill inte det. Fan.

Igår var jag ute med Fredrica, Marie, Rasmus och Oskar. Först kollade vi på Kenny Starfaighter och drack vin. Sen hamnade vi på ett ohippt ställe. Det var iaf gratis inträde och trevligt sällskap så det var en jätte bra kväll ändå! Jag bara längtar tills jag ska sluta jobba och får komma hem till min säng. Fan vad jag inte vill jobba idag! Olle är ju inte ens där, det är ju han som är behållningen på mitt jobb!!

Fan.

Kall, kallare, kallast

Idag var jag på sexårs och fritids. Det var mys som vanligt men eftersom det var sol var vi ute en massa. Solen lyste men det blåste sabla kallt och dessutom snöade/haglade det! Jag var inte klädd för detta. Jag frös järnet och fick inte upp värmen förens tre timmar efter att jag kommit hem. Iofs fick jag gå hem tidigare från utflykten eftersom en utav grabbarna hade sprungit ur skorna och rakt ner i en vattenpöl. Han frös så han grät så jag skyndade mig hem med stackarn efter att ha värmt hans fötter sådär mysigt som Malin gör i Saltkråkan! När vi kom tillbaka fick vi vara inne och spela fyra i rad. Dock kom hans mamma snabbt och jag var tvungen att gå ut igen. .

När jag kom hem myste jag under filten framför Greveholm och pratade med Rasmus ett tag. Sen gick jag ner och umgicks med hunden min för att sedan gå över till Anton och Isabelle. Vi myste, pratade, drack te och kollade på tv. Riktigt trevlig kväll!

Nu är det dags för sängen och sömn. Jag är riktigt trött som vanligt och lär somna som en stock. Imorrn ska jag inte jobba men däremot göra mina fredags ärenden. Isabelle ville shoppa, det ville jag med. Jävla möten och musik. .

Kramp i armen

Jag ligger hemma i sängen och ska sova redan. Är helt slut och hann inte med min jogging, surt men ibland måste sömnen få går före. Men för att kompensera upp blir det jogging imorrn och på fredag om jag får ihop det vilket jag borde!

Idag har jag varit på sexårs. Det var strålande sol och vårkänsla hela dagen vilket resluterade i att vi var ute non stop. Jag fick den stora uppgiften att hålla i hopprepandet! Min arm är alltså död nu. Jag vevade från elva imorse till klockan fyra. Med två timmars paus i mitten. Alltså har jag vevat en hel del hopprep. Min arm var helt okej tills nyss när jag skulle duscha och nu känns den död. Det gör ont. Förstår inte hur jag ska kunna veva imorrn vilket de lär be mig att göra och jag kan ju aldrig säga nej till deras söta ansikten.

Ikväll kom Marie förbi, hon orkade aldrig igår och inte jag heller. Vi tog igen på varandras resor och umgicks. Det var mysigt, jag har saknat min Marielutta! Vi planerade lite inför fredagen, eller planerade, mer konstaterade att vi skulle ut tillsammans, haha! Nej, nu ska jag sova så jag blir sjukt utvilad!

<3

Little

Hon påminner om mig och jag tycker om henne. 



Fager och med ny blonderat hår!

Jag har upptäckt en ny funktion i mitt foto/webcam program! Fantastiskt roligt och jag har nu ägnat mig åt detta ett slag. Jag sitter hemma och tittar på Oliver och gänget, gammal Disney film. Jag har också laddat ner nyaste Criminal Minds och ska nog spela tv-spel ett slag snart..

Idag har jag varit blond modell för mina kusiners kära mor. Jag var ute på Schwarzkopf studio för att testa blond färger och produkter. Det var skoj förutom det att jag var tvungen att stressa därifrån för att hinna till jobbet till ett. När jag kommer till jobbet så säger de att jag kan åka hem, för de behöver ingen hjälp. VAD FAN!? Här har jag stressat och missat en gratis klippning för att hjälpa dem. Jävla ställe de där Debaser. Har inte jobbat där på två månder och så när jag väl dyker upp så får jag åka hem igen. Jävla stil de där. Jag ringde och var upprörd till min lillchef sen, för sådär kan man inte göra! Alltså kom jag hem och var upprörd. Det har väl lagt sig något nu men det kan bli betydligt bättre.

Jag saknar Tove och Rita. Jag tycker de borde komma hem nu!

Ja, det där var väl min dag i stort. Hoppas Marieluttan kommer hit kväll! Vi har varit borta från varandra sen i början av Februari nu, läääänge! Hon kommer med bilen ikväll, mys! <3


Här är jag när jag är som sötast! Jag är riktigt nöjd!

Legobilar och tapeter!

Idag har jag myst på dagis. Jag har byggt legobilar och haft verkstad med kö utanför. Bilverkstad och flygande bilar är min grej. Killarna på dagis älskar mig nu! Sen fick jag äta mellis med minstingarna, riktigt gulliga ungar de där. Alla skulle titta på mina rosa naglar och med knaggliga ord förklara vart de gjort illa sig och vart de hade blåmärken. De var riktigt charmiga!

Sen var det dags för tapetjakt! Jag hittade tre fantastiskt fina tapeter, den till vardagsrummet är klar. Det blir en vit med vitskimrande blommor på. Den är tjejig men diskret! Jag har ett klurigt val att göra sen. Antingen en blå tapet med blommor eller en blå med svarta fåglar på. Jag måste fundera vidare och bestämma mig, men jag tror det lutar åt den med svarta fåglar. Den kan bli en sjukt bra kombo. Tufft, tjejigt och diskret! Jag vill få nyckeln nu, pappa och dem fick nyckeln till sin lägenhet idag. Men jag får vänta två veckor till. Skit segt!

Det här kan bli spännande, jag är riktigt pepp nu!! <3

Imorrn är det dags för hårmodellande, jag ska göra en helfärgning för första gången och helt otippat blir det blont!!

Att vara efterklok är inte min grej. .

Jag utsätter mig för invecklade situationer och saker som kanske inte alltid är bra för mig själv. Men jag orkar liksom inte fundera över det eller jo, jag funderar över det. Men ibland så måste man göra saker som inte alltid är 100% bra. Ibland går andra saker före. Ibland är den braiga känslan så mycket bättre än den dåliga att det är värt det. Det är ju dock alltid en tunn linje mellan dessa två och snart är det inte så bra. Ganska snart är det bara dåligt. . får hoppas de inte blir så nu. Men som sagt vissa saker i mitt liv är så jobbiga att detta är ett intressant tidsfördriv som får min att tänka på annat mindre viktigt.

Har ätit lunch med största brodern min. Det var trevligt, upptäckte att han är stört ostraight. Han röstade 80 gånger på Marlene som vann melodifestivalen igår. De var på pyjamasparty och gick sedan på gayklubb. Extremt straight kväll. Jag älskar att mina bröder kompliterar varandra så bra. Den ena är super straight och den andra total tvärtom. Toppen bra combo för mig! Jag får de bästa av båda, jag har det bra jag!

Idag ska jag nog traska över till Dhalen för att se Sex and The City med hans söta flickvän. Jag ska strax höra av mig och säga att jag är redo för att ses!

Jag har börjat digga Journey, haha. Några år för sent, men sånt bekommer mig aldrig! <3

Journey och utgång!

Jag sitter hemma mitt i natten, lyssnar på Journey med Small town girl och sjunger för mig själv!
Jag älskar denna låt, fabuloso!

Pratar med Tove det var mysigt fram tills nu, hon säger att hon nog inte kommer hem i sommar. Jag dör inombords. Hade inte Journey varit på med min favvo låt hade jag gråtit.

Den här kvällen blir ett spektakel. Jag är hopplös men lite glad. Fasiken vad det här kan gå illa. .

Ventilering skulle behövas. .

Alltså jag har ju valt att inte vara allt för privat i min blogg. Jag är nöjd med mitt beslut men ibland behöver man ventliera en del saker som tynger ner. Jag har en sådan sak på g som jag trodde var lite borta men som gjorde sig påmind idag och har lett till illamående. Jag är lite i chock över detta, tror det har att göra med mina drömmar till mestadels. Jag pratade med Tove idag om det som tynger mig. Fantastiskt att kunna ta det med henne trots att hon är på andra sidan jorden! Hon var klok och jag likaså. Nej, jag är inte klok i detta fall. Hade jag varit det hade jag aldrig hamnat i denna sits. Men vad ska man göra? Man lever bara en gång och livet är till för att leva.

Min syster kom just in och sa en klok sak. En sak jag borde ha i huvudet och tänka på men det gör jag inte. Jag vill inte tänka på det. Jag mår illa då.

Fem månader är länge, för länge.

Förresten! Jag har biljetter till U2 i sommar. Satan vilka stora och feta artister som står på min kalender inför sommaren. Kan bli riktigt jävla över grymt! Göteborg i sommar med fina vänner kan bli toppen topp! En bra nyhet som kom perfekt till en lite tung dag. Nu ska jag sova och hoppas på att slippa drömma.

Fredag och helg!

Vaknade klockan nio och var pigg, fantastiskt! Tänkte först att jag skulle utnyttja det hela och ta en jogg på morgonen men ändrade mig efter att jag räknat ut att jag skulle få stressa och det vill jag inte! Denna morgon ska få vara lugn och skön så det blir jogging när jag kommer hem istället. Kanske kan få med mig pappa till och med innan middagen!

Jag sov som en stock hela natten och har nog drömt ytterst lite, nej vänta! Det har jag inte gjort, oj oj oj, jag minns just vad jag drömde. Och det finns en människa som hemsöker mig i mina drömmar just nu och jag tycker han kan låta mig va? Han har ställt till med tillräckligt med oreda. . Igår drömde jag också, fast dagens dröm var möjligtvis att föredra. suck.

Nej, nu behöver jag positiv energi så jag lägger in en favoritbild från ett otroligt lycklig moment i mitt liv.
Håkan live på Way Out West!


Trötthet och mycket barn

Idag har jag jobbat med barn från åtta till elva(på kvällen). Jag har varit på halvfart dock. Igår var jag ute och drack öl, vilket betyder att jag kom hem alldeles för sent om man ska börja jobba åtta i Älta. Jag kom hem ett, vilket betyder att jag sov i fem timmar. Det funkar inte för mig just nu märkte jag. Jag kände mig pigg till en början, på topp! Sen kom jag till dagis, satte mig med barnen och började spela nått slags memory aktigt. Jag började nicka till redan då vilket är typ omöjligt! Jag tror turligt nog att ingen upptäckte det. Sen somnade jag på bussen lite smått. Det är väl inte farligt i sig men sitter man och ska hålla reda på tolv ungar är det ingen bra grej! Det var teater dags nämligen och vi åkte buss dit. När teatern sen började kan mina läsare skriva upp att jag somnade till. Efter detta försvann tröttheten smått. Jag klarade resten av dagen på dagis utan att sova!

Sen var det dags för barnvaktning! Där klarade jag mig tills det var dags att lägga barnen, då somnade jag i den yngstas säng till Baltazar. Riktigt mysigt! Sen somnade jag framför tv:n en sista gång när de gått och lagt sig. Alltså kan man sammanfatta dagen som en dag där jag nickat till en hel del!

Imorrn blir det inget lekande med barn. Jag ska spela tvärflöjt och gå på terapi istället. Sen blir det lite ärenden och tjaffs förhoppningsvis. Antagligen blir det en efterlängtad joggingtur, jag har längtat så efter det och äntligen har min förkylning givit med sig!! Så nu blir det jogga av i helgen!

Helgen ser ut att innehålla utgångar, möjligen en dag, kanske två, vi får väl se! Fredagen innebär förhoppningsvis vin med mina vuxna väninnor och lördagen innebär middag med Enskede familjerna för att fira Papi!

Nu är det läggdags. <3

Tidig morgon!

Jag ska nu jobba min tredje dag på friditset. Klasserna är fortfarande riktigt störiga och jag blir helt slut av att jobba där. Men idag måste jag jobba åtta timmar. Suck, länge länge! Jag måste hålla humöret uppe och hålla mig pigg! Jag ska ju äta middag med Fillan och kanske Rasmus efteråt så jag kan inte vara allt för trött efteråt. Jag måste finna ett sätt att hålla mig pigg. Jag får typ sova middag på min rast! Hoppas det blir en trevlig dag!

Ser på Seinfeld, riktigt roligt avsnitt om när de alla åker tunnelbana. Jag försöker fördriva tiden. Detta gör jag bra, måste börja klä på mig nu men jag har ingen lust! Jag vill helst ligga kvar i min säng och mysa hela dagen. Kanske borde göra det. .

Goodbye!

Måndag på fridits

Denna vecka, eller början av den i alla fall blir det jobb på Älta skolan. Jag saknade mina dagisknoddar med en gång. Barnen på fridits där jag jobbar nu är riktigt stökiga så jag saknade helt enkelt mina små knoddar. Jag hoppas morgondagen blir bättre och att de är mindre bökiga. Idag fick jag tillexempel dra ut två jobbiga tjejer som gömt sig under ett bord när vi skulle gå ut, helt hopplöst!

Usch, sånna här vanliga gråa vardagar saknar jag mina tvillingar nått extremt. Just nu tycker jag ändå saknaden känns okej. Det känns som om jag kan fixa det. Men då har de bara varit borta i en månad och jag har varit borta 3 1/2 vecka av den. Folk skakar på huvudet och förstår inte varför jag är så försörd över att de ska vara borta. De undrar om jag inte har andra vänner. Jag har det, massvis av dem men det spelar ingen roll. Tove och Rita är min familj, mina bästa vänner och dom är mig. Jag har inte varit utan dem mer än en månad och i stora drag har vi setts 5 dagar i veckan i hela våra liv. När jag berättar detta tycker folk att då är det nog bra att ni är ifrån varandra. Det tycker inte jag. Hade jag haft en annan situation, hade jag haft en någorlunda normal livssituation hade jag kunnat hålla med men nu, verkligen inte!

Det är tomt. Riktigt tomt

Vanlig söndag

Vaknade, gick upp, gick och la mig igen. . Det är alltid lika skönt att kunna göra det. Riktigt härligt!

Sen vid ett var jag tvungen att ta initiativet till att vakna till liv och ta en dusch. Jag skulle nämligen möta bror och mami för en fika. Efter fikat blev det bio och "Män som hatar kvinnor". Jag har ju läst boken och tänkte att nu ska jag se filmen. Filmen höll bra men var lite väl snuskig ibland. Vissa grejer hade man verkligen kunnat skippa att filma!

Nu sitter jag hemma, väntar på mitt Crim M avsnitt och funderar över gårdagen eftersom bilderna bläddrar förbi framför mig.
Det var en riktigt trevlig tillställning igår. God mat, fantastiska människor och bra stämning. Vi drack, vin öl och citron sprit. Det blev singstar, dans och samtal intill små timmarna. Vid halv fyra gav jag upp efter att ha ätit resterna från middagen. Det har varit en riktigt bra helg vilket har varit skönt, alltså har thailands abstinensen inte varit för stor! Nej, en riktigt bra 20 års fest och jag tycker verkligen om alla mina fina vänner som var där. Jag har saknat dem! En massa kärlek till dem!

En hälsning till Isabelle: Du gjorde kvällen! Tack för att du höjde stämningen och tog bra hand om mig när det blev för grabbigt! <3

Ett fantastiskt moment i Thailand

  • Jag står på stranden med min bucket i handen. Så hör jag det, ljudet av Katy Perrys låt Hot n Cold, ja jävlar i min låda då small det. Jag dansade allt vad jag hade och hade sand överallt. Jag tvingade Marcus att dansa lika galet som jag och det var lycka på hög nivå!

Svensk utekväll vs. Thailändsk utekväll

Nu har jag gjort svenska utekvällen efter resan. Det var extremt trevligt, jag blev riktigt upplyft av det hela. Jag trodde man skulle sakna den thailändska utekvällarna nått sjukt men så farligt är det inte. .

I thailand, drack vi öl för att sedan göra oss i ordning, vi lyssnade sönder Kelly Clarkson - My life would suck without you som pepplåt innan utgång, sedan åt vi riktigt god mat(oftast), sedan blev det mer drickande och tillslut dans, mingel och sand mellan tårna.

Jag erkänner, jag saknar det.

Men Sverige är inte fy skam heller. Igår åt jag god mat hemma, såg snygga Martin Stenmark på tv, sedan mötte jag min bror och hans vänner, vi hängde på Pelikan för att sedan gå vidare till Imperiet(som bye the way blivit lite trashigt) och sen blev det pommes på burger king. Det var jävligt mycket kallare än I Thailand men inte sämre. Jag hade minst lika trevligt igår som i Thailand, fast på olika sätt.

Det jag saknar mest är spontaniteten och enkelheten. Fan, jag saknar det mesta men jag måste försöka övertyga mig själv om att det funkar. Och det gör de!

Idag är det Antons 20 års middag, det ska bli riktigt trevligt och skoj att träffa alla! Ser verkligen fram emot det! Ska bara fundera ut vad jag kan ha på mig, jag hade nämligen enorma klädproblem igår. Hittade ingenting som passade. Jag ville bara dra på mig shorts och ett snyggt linne. Men fan, det funkade inte! Så jag ska nog ta en sväng in mot affärerna och maybe införskaffa mig något nytt.

So long my loves! <3

Tillbaka i vardagen!

På en gång ringer de från dagis och vill ha dit mig. Jag hoppade av lycka! Jag ser verkligen fram emot att få mysa med mina små knoddar igen. Jag har saknat dem i Thailand! Jag har till och med drömt om sötnosarna. .

Så nu sitter jag hemma, uppe med tuppen och ska åka till dagis. Borde rappa på lite men det är så mysigt att vara hemma och njuta lite av alla vardags grejer. Men nu ska jag sminka mig lite och klä på mig ordentligt så jag inte fryser när jag ska vara ute och leka.

Ha det fint, skriver mer sen! <3

Thai-bilder!


Här bodde vi på Koh Tao!


Röj under Timbuktukonsert!


Strandbyggande på Phiphi


Vårt fantastiska boende på lugna Koh Tao delen


Badande på Koh Lipe


Stormiddag på Koh Lipe, riktigt mysigt!

Hemma i Sverige!

Nu är jag hemma efter min första ensamma och långa utlandssemester!
Jag har haft det stört fantastiskt och det känns riktigt sjukt att vara hemma. Jag längtar redan tillbaka och inser att all ångest jag hade var ett slöseri med tid. Allting har gått galant förutom lite krämpor här och där.

Flygresan gick fint, vi sov mest hela tiden. Resan till bangkok gick även smort förutom en sjuk tur med speedboat. Jävlar vad det var vågor, både jag och Isabell oroade sig över våra liv men vi överlevde!

I bangkok var det shopping, skybar och spring som gällde. Vi inhandlade en massa fina saker så som: tjusiga brallor, en tröja, smycken, skor och hum. . en as fin ryggsäck!

Idag ska jag försöka träffa min familj och ringa mina fina vänner här hemma. Jag tycker det är skönt att sitta här hemma vid min dator igen. Ska försöka att inte gå ner mig helt nu!

Ska ladda upp lite bilder snart! <3

RSS 2.0