Poool bad och återhämtning

Igår gick det vilt till. Vi drack riktigt goda drinkar och hade det mysigt. Sen var det dags att överge lyan vid Mariatorget för att ta oss till Strand. På Strand var det riktigt mycket folk man kände, det var jätte skoj och grabbarna var duktiga. Röjigt var det och alla blev så svettiga! Jag höll på att rinna bort, man ska inte stå längst fram under konsert  och dansa och förvänta sig att vara helt torr när den är över. Nej vi hade en toppen kväll i stora drag även fast vi tappade bort varandra och kanske drack lite för mycket. .

Imorse vaknade jag och trodde jag knappt levde. Men efter lite pommes gick jag på högvarv. Jag tvingade min syster och hennes killa att åka hem till honom med mig och bada i hans pool. Det var sjukt kul! Jag var som ett litet barn och badade tills jag var som ett russin. Jag ska ha pool. Det är det roligaste man kan ha i en trädgård.

Jag kan berätta att mitt huvud inte var på högvarv i morse. Tove ringde och jag skulle svara lite fyndigt men mitt huvud hängde inte med så jag svarade: "Hej och välkommen till T-centralen". Kan varit bland det konstigaste jag svarade. Vart alldeles chockad när jag sagt det. Ruskigt dåligt svar, inte kyl eller fyndigt någonstand..suck.

Lägger in lite bilder!!



Vad hände? Semesterstängt!

Jag gick på semester och glömde bort min blogg. Sånt händer, sånt är nyttigt!

Men jag kanske ska ta igen lite. Dock finns det allt för mycket att skriva men i'll give it a go!

Första veckan, ja vad gjorde jag då? Jag var hemma, badade och umgicks med vänner. Sen tog jag en tripp till Samuels land med Tove. Det var mysigt och behövligt! Efter det bar det av till Gotland!

Jag var på Fårö nästan hela veckan. Vi badade, hängde, drack vin/öl, badade ännu mer, joggade, spelade spel och hum.. grillade! Det var en fantastisk vecka och vädret var på vår sida. En dag och natt tillbringades i Visby under den fantastiskt sthlmsveckan. Oj oj oj... ett skådespel värt att skåda! Jag hade en skit kul kväll och har min fina kusin att tacka för det!

Sen kom jag hem och det är ungefär där vi är. Jag har vart hemma några dagar och hängt med Sofie, vart på bio och umgåtts med mina par.

Ikväll kommer girlsen hit och vi ska göra drinkar åt varandra för att sen se våra manliga vänner spela musik på strand. Ser ut som en lovande kväll. Woho!!

På söndag tidigt som attan bärt det av tillbaka till ön. Några dagar med bror och hans vänner känns helt rätt. Hoppas vädret är fint. Sen blir det gbg med Sofie och u2! Fantastisk semester jag lyckats få ihop! Ska bli bättre på uppdateringar! <3

RSS 2.0