LYCKA!

Äntligen, ny lycka och oj vad bra den är! Perfekt inför sista veckan i gymnasiet! Det här var precis vad jag önskade och behövde.. Oh my, det är ruskigt bra och jag ska hoppa omkring till de vackra tonerna! <3

image55

Schlager!

Min fina vän Rita fick i uppgift att tala om min sämsta egenskap på en fest för någon månad sen.
- Siris sämsta egenskap är att hon alltid är först med att ladda ner alla schlagerlåtar!!

Jag tyckte det var så roligt satt, jag började skratta och var faktiskt riktigt nöjd med min sämsta egenskap. Jag skäms inte över det, för jag blir glad av schlager jag tycker är bra. Fast nu sitter jag här hemma och tycker att det är sjukt dåliga bidrag, så för att glädja Rita kan jag tala om att det inte blir många nerladdningar!! Charlotte rules, det är helt opartiskt sagt eftersom jag inte ens hejade på henne för jag är lite små kär i Martin Rolinski nämligen. Så opartiskt talar jag nu om att hon är bäst, och hennes omtalade stora konkurrent från Ukraina i liknande kläder var inte mycket att hänga i granen. Nu är det hip-hop feat. het sångerska från det roliga landet F.Y.R Macedonia(Makedonien på svenska). Det är alltid lika roligt när de säger det i sändningarna, då blir jag lite fnissig sådär som ett småbarn som gjort ett litet bus.

Tänk så mångsidig jag är! Jag fotar, tittar på fotboll och tycker om schlager. En allt i alla tjej liksom!!

Nu sitter jag här och glädjs över min springrunda, det var riktigt härligt!

Nu kom en grej till, jag springer också och spelar tvärflöjt ju.. vilken tjej.

Jaja, nu är det ett gammalt russin på scen i lila klänning som tydligen ska vara 40-50 talets Britney Spears, hon ser betydligt friskare ut än den riktiga Brittan i alla fall. Kul att se!
Tack och hej!!

Fotbollsfantast!

Jag inser att jag skrivit väldigt lite om ett ämne jag faktiskt är väldigt intresserad av: FOTBOLL!
Ni förstår, jag växte upp på söderstadion och jag minns matcherna när jag var liten. Jag hatade när det blev mål för då skrek alla bara och någon lyfte alltid upp mig. Det var läskigt, jag gillade mest de där sega matcherna då jag kunde leka med mina dockor jag tagit med ifred. I år har jag säsongskort för andra året, första gången jag hade det vann Hammarby SM-guld. Det var en stor fotbollsperiod i mitt liv. Mina båda favoritlag vann sina ligor. Först ROMA och sedan HAMMARBY! Mitt fotbollshjärta brann för allt det var värt. I år är det inte lika glödande. Hammarby ligger i mitten träsket men spelar belåtande för mitt tittar öga. Roma blev snuvade på segern som jag tycker de varit värda efter allt kämpande. Tung dag som slutade i en mindre depression.

Ni förstår, det är inte bara det att jag är intresserad av fotboll, jag är också en extremt dålig förlorare. Jag minns en match Roma spelade mot Lazio där Lazio vann genom filmning och sedan frispark. Jag grät nått så in i norden för att sedan drömma mardrömmar om matchen. Min storebror tyckte jag var lite för intresserad samtidigt som jag såg att han var stolt när han berättade historien vidare. Han hade ju en lillasyster i 13 års åldern som blev förkrossad av ett derby i Italienska ligan. Jag tycker så mycket om fotboll, speciellt när jag får se den med min bror och hans vänner. Då trivs jag som fisken i vattnet. Det har varit en av mina favorit sysselsättningar så länge jag minns och självklart är mina favorit klubbar samma som brorsans. Inga konstigheter där inte!

Jag spelade fotboll från sex års ålder, men när elvamanna blev ett faktum och jag hamnade i andra laget la jag av. Jag tyckte inte om att vara i andra laget pga. dåligförlorare sinne och sen gillade jag inte mentaliteten första laget och våra tränare hade. Så jag la mina dojjor på hyllan och har sen dess nöjt mig med att se det på tv! Det passar mig perfekt sen jag utvecklat min bollrädsla och ilska över att känna att mina kunskaper som spelare försvunnit. Jag kanske får öva upp dem i sommar. Får ragga upp brollan och hans polers och spela lite matcher på gräs vid vatten!

Nej, nu sitter jag här och deppar över Cheleases förlust mot Man U, ni förstår, jag tycker inte om Man U. Jag kan inte riktigt beskriva varför. Jag bara gillar inte laget och speciellt inte deras tränare. Sen har jag en annan grej som jag är hyfsat ensam om speciellt i Sverige, jag gillar varken Ronaldo eller Zlatan. Jag kan medge att de är bra spelare men jag tycker inte om dom, verkligen inte. De är fåniga, diviga och tråkiga. Nog om det. Nu ska jag se på tv och sedan sova! Tjabba!!

image53image54

Smutskastning och modefoton

Jag är trött på människor som snackar skit om min far. Ibland kan jag tycka att det är okej att folk blir upprörda över hans åsikter och bestämda uttalanden. Men ibland går folk verkligen för långt! Debatten som pågår nu handlar bara om smutskastning och vidriga personangrepp utan vidare underlag. Varför kan folk inte "spela rent" i debatter? Och dessutom, äh. Jag vet inte vad jag ska säga, jag blir bara så ställd. Jag har valt att inte läsa kommentarerna under hans blogg nu eftersom jag kommer att spricka av ilska. Det är så lågt att ljuga för att förstöra någons rykte. Sen vet jag att min pappa inte är en idiot, inte en fegis och att han inte borde avskedas! Suck och stön för alla idioter där ute.

Något mer roligt nu. Jag var ute och skulle fota Tove och Rita vid vattentornet men vad jag inte anade var att man satt upp staket runt hela stora gråa cirkeln. Så vi fick inte komma in, eller rättare sagt kunde inte komma in, därför blev det improvisation och jag blev nöjd med resultatet!!

image51
image52

Lördag, något seg

Åkte hem tidigt i morse utan glasögon, jag är inte allt för planerad. Men jag tog mig hem. Dock kändes det som om jag hade vikter på både armar och ben. Helt otroligt utpumpad måste jag blivit sen träningen igår!! Yesah, skön känsla!
Jag var på Camillas fik med dorg mig hemåt i god tid för att få lite sömn och ta hand om min lilla hund som nu bor med mig hos pappi. Jag har fortfarande inte gått ut med den, fast, den har varit ute och lekt hela morgonen. Lilla vovvsen, borde nog ta en runda, men vädret är ju överjävligt! Fy skam, vad hände med sommaren liksom? Brännan jag jobbade fram förra helgen är ju påväg att tyna bort, helt hopplöst. Idag var jag så duktig att jag bokade min nageltid jag fått i present, perfekt dagen innan studenten. Planerna för dagen är att dega riktigt mycket! Morgonrock hela dagen var mitt motto men eftersom hunden måste ut så bör jag ta på mig kläder snart.

Så dagens uppdrag:
  • Ringa min faster
  • Ringa min mamma
  • Njuta av att vara ensam hemma
  • Gå ut med hunden
  • Laga lunch och planera middag
  • Städa lite granna och sortera mina kläder
Wiha! Här är min lilla hund!
image50

Återblick

Jag höll just på att skriva ett djupt inlägg.. Men jag ändrade mig när jag skrivit allting. Jag vill inte älta misstag eller hur jag mått/mår. Jag vill berätta om roligare saker än så. Fast det händer inte mycket i min lilla värld. Jag undrar om jag ens har några små läsare kvar. Jag har ju blivit ganska oaktiv. Tro mig när jag säger att jag har bra anledningar. Nog om det.

Det var sommar förra helgen, så jag satt på uteservering med några riktigt fina människor. Utan dem skulle jag inte finnas. Ni förstår, hälften av dem har varit mina följeslagare sen jag var tre år och de andra kom i mellanstadiet. Åh, vi gick omkring på Top Shop och kikade när plötsligt Tove(extremt sentimentalt) säger: Åh, nu när jag får vara med er inser jag hur mycket jag saknat er!. Vi tittade på varandra och puffade henne på armen och skrattade. Men gud vad de orden värmde hos oss alla. Dessutom var det riktigt otippat. Nästan lika otippat som den perioden då Hård/Alton trion  fick för sig att berätta för oss andra och varandra att de älskade oss. De snusade mig i nacken medan de klämde ur sig orden och jag fnissade hysteriskt. Men där i förra helgen när vi gick i stan, solade på balkongen eller skrattade åt varandra i min trädgård då kände jag att jag kan skatta mig riktigt lycklig som har dem. Gud, vet vad vi skulle göra utan varandra. Nejmen titta, jag lyckades skruva ihop ett djupt inlägg ändå. . .

Det blir ABBA i mina lurar för jag har liksom tröttnat på allting, jag vet inte vad jag ska lyssna på. Jag har inte hittat något nytt att förälska mig i nu under våren. Jag vill ha något som får mig att lyfta från marken!! Så jag får undersöka kulturdelen i DN och Svenskan och se om de har något att erbjuda. So long, ska hem till Sofia och vandra omkring i våran lägenhet på höjden!!

image49

Studenmössor, plugg och ingen tid

Sitter här och kollar på lite sköna talang talanger. . finns en del goa gubbar men liksom, familjen Hellgren, vad hände där? Eller Trapp wannabe familjen? Vad är det för sekt familjer? Jag blir något mörkrädd. Fast, dom ser ju ut att ha roligt, så jag kanske inte ska säga något. Men oh my? sektvarningen är självklar!!

Annars har jag min syster och damerna i klassen fastnat för human tetris med sköna japaner. Det kan ju vara en av de underbaraste tv idéerna på mycket länge. Det är så roligt att man viker sig gång på gång. Något att rekomendera om man känner sig lite nere. För kan inte japaner i silverdräker som försöker hoppa igenom skumgummiväggar göra en glad, ja då är det ingen idé att försöka! Helt underbart, jag är så glad att jag blev tipsad som det underbara tetris fan jag är. Jag och Sabina funderar på att göra en svensk version med Robinson Robban, han skulle nämligen lätt ställa upp!! Vad tror ni, finns det fler kandidater?

Jag lyssnar på Gabriellas sång med Helen Sjöholm, hon sjunger så vackert. Alltid rakt in i mitt hjärta, åh, jag ryser. .

En sak till, kanske borde uppdatera vad jag håller på med om dagarna. Jag tar studenten och håller på med en massa studentigt hela tiden. Jag har skivor, jag pluggar det allra sista och jag förbereder inför den stora dagen. Det är väldigt roligt men jag är helt slut. Det beror inte bara på skivorna men det andra platsar inte här! Så, oh my god, snart är dagen här, dagen med stort D för alla som går sista året på gymnasiet. Jag är lite nervig. Men jag har hittat världens vackraste kjol, världens tuffaste skor och ska i helgen leta överdel. Det där med klänning skippade jag, det känns så ute, eller? haha! Nej, nu har det blivit långt som vanligt. Jag ska avsluta med lite fina bilder jag ska ha till olika studengrejer.


RSS 2.0