Skrivandet har fått hamna i skuggan

Plugget tar all min tid och sen har det skett akuta saker i hemmet. Det här upptar hela min tid. Så jag har inte haft tid att skriva klyftiga saker i min underbara blogg! Men nu ska jag ta och skriva ett litet inlägg!!

Jag har chillat på skolgräset för första gången på allvar i år. Det var underhållande. Sen har jag varit på tre skivor hittills. Gårdagens var en riktig höjdare, den blir svårslagen! Jag var jätte fin pirat med fina tillbehör som jag använde på människor som störde mig. Jag hade nämligen en picka som jag sköt folk med. Jag stod ovanför dansgolvet, spanade och sen tryckte till. Wiiiiha, jag dansade också en hel del. Det var riktigt röj till Boten Anna, lite små sorgligt, men värre saker har skett på fyllan. Jag har också haft min egen skiva, jag blev klassens mamma. Inte otippat och var nöjd med att det inte blev något värre som typ klassens bortamatch, den var lite under bältet. Fast jag skrattade förnöjt när det lästes upp, ondskefull som jag är! Mina vänner fanns på min skiva och min familj var med på middagen, det var riktigt härligt att så många var där.

Det blir Sahara Hotnights just nu, det är bra för aggressionerna och musik sinnet. Tuffa brudar plus att dom är heta, respekt! Jag diggade till dem i somras med världens skönaste brud, ni kan checka bilden nedan. Det var grymt och stämningen var på topp, sånt vill jag se mer av denna sommar.
Helgen bjuder på min födelsedags och min fars hemkomst från New York och alltså hemkomsten för mina fina saker jag beställt. Jag kommer vara helnipprig hela lördagen, plus att jag skaaaa på GRÖNALUND med mina vänner Sabina och Fredrica. Jag hade lite val ångest, men jag tog dom två jag tippade skulle tycka grönalund var roligast! :D Så jag hoppas att solen håller i sig, annars blir det smisk! Nej, nu ska jag se på Joey, so long kalsong!

image48

Våren/sommarens första landet helg + grym musik!

Jag var på Samuels land i helgen. Det var en trevlig tillställning! Vi kom ut efter en bilresa med Isabell som chaufför, vi kom lite sent och grillen hade redan gjort sitt. Så vi fick göra en liten eld vid vattnet där vi sedan tillbringade en tid och nu luktar min kappa fortfarande rök. Sen drog vi ihop den grymma taggade eliten som inte bangade på att leka lite burken. Jag måste erkänna att jag är ganska bra på den leken, dock var Martin inte den bästa. Han lyckades knappt dunka någon och fick räkna om. . Kvällen fortsatte inomhus med lekar, diskussioner, hockeyspel, pussel och dans. När alla damer och trötta herrar gått mot sängen stod ett stadigt gäng kvar på dansgolvet. De drog av sig kläderna och dängde igång Hip-hop musiken. Jag ville döda någon men orkade inte krångla mig upp ur min sovsäck. Sen när jag äntligen trodde att jag skulle kunna få sova drog någon plötsligt igång bajens hejarklack och Martin vevade tydligen på ganska bra ovanför Darjas nyvakna och chockade huvud.
Morgonen efter ställde vi damer upp, vi vaknade tidigt och började städa. Vi fick ganska snart hjälp av den ena manliga delen(de som är bra på att ställa upp), den andra manliga delen sov vilket kanske behövdes efter allt rappande och vevande. Igge låg kvar under allt bråte och sov i soffan trots skrikande och damsugning. Då är man riktigt borta! Efter städningen blev det Remember the Titans, vilken film och vilken stämning. Mot slutet var nästan alla samlade.. vilken mysrulle. Söndagen tillbringades i Enskede med min vän Dhalen. Vi skulle plugga men snackade mest och såg på fotboll. Perfekt avslut för mig.

Musiken nu, DUFFY! Vilken kvinna, jag är hel såld på henne. Så tuff brud och tuff skiva. Jag är lite halvinställd till vissa låtar som blir lite för sega. Men majoriteten, WOOOW! Jag bara njuter av Mercy som får vem som helst att vilja skaka sin lilla soulrumpa. Så av med hatten för en riktigt tuff blondin!

image47

Lilla monster

 Nu sitter jag på Sveriges mest döda lektion, textkommunikation! Som vanligt händer ingenting och jag har sovit max fem timmar inatt, usch! Hade jag sovit sex timmar hade jag funkat perfekt eller åtminstonde bättre. Nu är jag hel seg och mår sådär små illa. Men mitt humör är på väg uppåt eftersom jag matar mitt nu glada Håkan moster med Håkans nya platta! Jag tycker om den, den är iofs inte på samma nivå som hans första, men för mig har den gått förbi de två senaste. Jag tyckte aldrig om den tredje skivan´"Ett kolikbarns bekännelser" på riktigt, den bara passerade mig. Satte inga riktiga spår. . 
 Men den nya, ja mitt lilla Håkan monster hoppar av glädje. Jag riktigt känner hur den studsar omkring i mig och jag får svårt att sitta still här på min tråkiga lektion. Jag vill egentligen springa ut och runtomkring en stund. Få utlopp för energin jag får av skivan. För så fungerar jag, hör jag en riktigt bra skiva, ja då kan jag knappt sitta still och hela jag fylls av en enorm glädje! Musik är ju bland det bästa som finns!! Nu nickar mitt lilla monster åt det jag skriver, för ja, monstret älskar musik, det är det bästa den vet och speciellt Håkan Hellström. Så jag tar av hatten och bockar för denna underbara man ännu en gång!!

image46

Paris Hilton. .

Jag har alltid diggat Paris Hilton, jag tycker hon är en tuff brud som jag faktiskt respekterar. Jag tycker hon ger ett intryck av att alltid vara sig själv och göra saker hon kan stå för. Sånt respekterar jag oavsett hur IQ befriad hon kanske är eller hur skumma grejer hon faktiskt gör. Det är inte sakerna hon gör eller säger jag respekterar utan henne. Det är två skilda saker för mig. Jag gillar henne antagligen för att hon inte är som t.ex. Britney eller Linsay som först är en person och sen plöstligt en helt annan. De var oskyldiga, duktiga och sen bara spårade, deras personligheter bara pajade. De gjorde plötsligt saker de aldrig skulle gjort innan eller kunnat stå för. Paris har alltid varit densamma och inte försökt att ändra sig eller göra saker hon inte kan stå för. Även fast jag inser att hon inte är en bra förebild tycker jag hon förtjänar respekt för att hon är den hon är. Ingen behöver hålla med mig, men så tycker jag..

image45

RSS 2.0