Snart försenad

Jag måste sminka mig snabbt insåg jag just, hinner inte skriva som jag tänkte!!!!

Britney Spears

Jag är en tjej/kvinna som försöker avstå från så mycket fördommar som möjligt. Jag försöker i första hand skaffa mig en egen uppfattning innan jag uttalar mig om något..det är alltid klokast. Sen är det alltid vist att stå för det man sagt och tycker. Kan man inte göra det borde man hålla munnen stängd. Det är läxor jag lärt mig den hårda vägen, men jag är glad för att jag gjort det. Jag känner mig som en lite bättre människa hela tiden, nej nu ljög jag! Jag kanske borde säga att jag försöker bli en bättre människa hela tiden. Mer sanning, för ibland så får man smärre bakslag och blir en sämre människa. Min sommar och början av hösten var en sån period. En period som inte förde med sig allt för mycket gott stundtals, men jag försöker ta lärdom av det och göra det bästa av saker och ting.

Fördommar, tillbaka till detta fenomen. Britney Spears, är det något som cirkulerar kring den kvinnan så är det fördommar. Jag har bestämt mig för att inte uttala mig om saken förens jag skaffat mig en egen uppfattning. Alltså tänker jag inte hålla med media om att hon är en dålig mamma eller att hennes karriär är över. För kvinnan har faktiskt nyligen bevisat att den inte alls är över! Jag tog mig tiden att ladda ner hennes nya skiva och lyssna igenom den och jag blev lyckligt överraskad. Väldigt lysningsvärld och piggar upp i vinter mörkret. Jag har även en killkompis(nämner inga namn pga framtida påhopp) som kan hela spellistan utantill och är hyfsat såld. Precis som jag och min vän verkar kritikerna också vara positivt överraskade. Detta tycker jag tyder på att Britney faktiskt gjort en comeback och visat vad hon går för än en gång. Keep it up Britney!



Jag fann en söt bild på Brittan som jag tyckte passade in och en inför skivomslaget. Inte så oväntat nog var de flesta bilderna som kom upp äckliga och osmakliga paparazzi bilder. Stackars tjej..

Pattar!

Nu sitter jag här med mina twiiinisar! Vi har kollat på hereos och jämfört våra bröst. Det är sånt tjejer måste göra ibland, bara för att se vilket motstånd man har och hur andras känns. Det finns ju inget annat sätt att få reda på det liksom. Så Rita sa plötsligt:
"Får jag känna på dina bröst? "
Självklart svarade jag ja i min chock och därmed var diskussionen igång. Spännande det där med bröst. .Vi drog även med en manlig vän in i samtalet via msn. Men han blev så distraherad att han inte kunde plugga mer så vi var tvugna att avsluta det hela tills han pluggat klart, stackare!
Kom just på en sak, det skulle vara lite konstigt om killar gick omkring och tog på varandras biiiib. Men iofs är deras nedre del inte alls samma som våran övre, vi har ju en nedre också.. Alltså inte samma sak. Dåligt försök till jämförelse! Jag ger genast upp och ska försöka få den underliga bilden ur mitt huvud.

Innan den otroligt fascinerande diskussionen och "kännandet" så såg vi på ett otroligt roligt buktalar klipp min bror skickade, ett absolut tips!
http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go

image4



Ont i magen

Fick just ett skrattanfall, min far skulle städa ur kylskåpet lite snabbt och tog fram en burk. Han öppnade lockat lite oskyldig och stoppade i princip ner hela ansiktet i den och såg sedan ut som om han skulle dö och spy samtidigt. Han hade tydligen hittat källan till det illaluktande kylskåpet. Så blir det när jag låter honom och min syster bo ensamma i två dagar, fy skam! Jag har kramp i magen och skrattar så fort jag sneglar på honom. Han svor högt över hur korkad man kan vara som öppnar en burk och verkligen stoppar ner ansiktet i den. En riktig höjdare hemma hos Familjen N!

Snart kommer min tvillingar över med chokladkaka och ska se Hereos! Riktigt Nice!

Spel

Det här med tävlingar och spel är inte riktigt min grej alltid. I alla fall inte när jag förlorar. Jag är så sjukt dålig förlorar + att jag blir frustrerad väldigt lätt. Tillexempel idag på gympan spelade vi vollyboll, min hatsport! Den där hårda bollen man ska slå med armarna på tills de blir alldeles grisrosa. Inte alls min grej, sen blir jag så rädd för alla hårda bollar som flyger omkring. Speciellt sen killarna i min klass är "riktiga män" och slår så hårt de kan! Fullständigt livsfarligt att vara i närheten. Sen var det dags för match och vollyboll kan vara den mest ojämna sporten någonsin. I min klass är tjejerna små och killarna hyfsat stora, alltså når jag undre delen av nätet med min nästipp typ och killarna den med bröstet. Väldigt ojämnt som sagt. Jag hade alltså ingen chans, jag blev bara panikslagen när bollen kom emot mig och frös fast. Jag började nästan gråta och gick och satte mig på bänken. Men som den tappra sport människan jag är kom jag tillbaka och lyckades göra en poäng! YIHA! och det för avsluta denna dag!

Ont i foten

Det här med stolar med metallben är det värsta. Man kan förlora tårna, helt ärligt. Snart har jag samlat på mig ordentliga belägg. Eller åtminstonde bli lite handikappad i en tå. Jag har råkat ut för detta sen jag lärde mig att gå. Ni förstår nämligen. . Jag har föräldrar som älskar stolar med metallben och min datastol i mitt rum är även den försedd med dessa ben från helvetet. Detta i kombination med min klumpighet blir något så otroligt farligt. Snart faller mina tår av, åtminstonde känns det så just nu. Eller bara en tå , den bredvid lilltån och det är ju den bästa tån, eller?
Tår, ett underligt fenomen. Jag känner ingen som riktigt diggar tår och inte jag heller. Jag tycker alltid dom kommer ikläm och dessutom är dom ganska fula. Alltså inte min favorit kroppsdel, undrar förresten vad det är? Möjligtvis rumpor tror jag eller ögonen! Måste fundera vidare på den saken. .

Snart är det dags för mitt tutande i flöjten igen och nu fasar jag för det. Jag ska nämligen vara med på våran fina julkonsert. Usch, jag har sån ångest och är lite rädd för att stå på scen. Men vem är inte det liksom? Folk börjar också bli intresserad av att komma, men sånt pallar jag inte. För saken är den, ingen förstår sig på mitt instrument. Alla bara skrattar och tycker det är töntigt. Men nu ska jag stå upp för mig själv, för jag skulle vilja påstå att det är ett riktigt vackert instrument och jag tycker om att spela det! Och med dem orden går jag nu till min lektion.



Hej Svej!

Bra reklamer!

http://www.youtube.com/watch?v=Gs5hmFQC1aw

Otroligt mysig låt och reklam, jag är hel fast och låten går om och om igen på min dator. Rösten är så vacker och melodin så söt.

Nu fann jag ingen länk men McDonalds nya reklam med den lilla sköna snubben är ju så rolig att man inte kan annat än skratta sig anfådd. Hans ordval , riktigt smart grabb där.

Nu kom en gammal åttitals Madonna låt på, usch. Den var verkligen inte så bra. Jag tar tillbaka till Ida Maria och njuter av hennes röst istället. Snart är det Björn Gustavsson i parlamentet. Ser fram emot detta och hoppas verkligen han är lika rolig som senast. En riktig höjdar kille det där, humorn på topp! Nej, nu ska jag plugga lite. Hej Hopp!

Bakis söndag

Idag är jag sliten på riktigt. Det var ett tag sen sist och jag har inte saknat det. Helgen har varit välsigt givande och rolig. Gårdagens kväll tillbringades till en början hos min bror. Där blev det groggar med rom och coola. Sen hamnade jag på Wollmars och självklart stötte ihop med en stor del av bekanta. Det är nämligen där alla hänger, helt ofattbart faktiskt. Det är inte så kul, trångt ölhak med inte så trevlig personal. Alltså är det ganska oförståligt att alla hänger där hela tiden, speciellt sen man knappt kan få sittplats. Fick just en enorm ångest, jag har seminarium imorrn och jag har inte hittat mina papper. Jag måste genast göra det, Åh vad jobbigt! Nu måste jag genast ta tag i det här..

Jag tog tag i det men hittar dem inte. Jag börjar snart gråta för jag måste ha koll på allt hela tiden och nu har jag inte det. Jag har ingen aning om vart mina papper är! Gud, jag hoppas jag kan lämna in svaren sen, åh, nu är jag i upplösningstillstånd!

Klar lördag med kyla

Denna koppling drar jag fast jag inte vart utanför dörren ens, men jag skymtar frosten och ser solen. Därför vill jag påstå att min rubrik stämmer trots mitt hemma sittande. Snart ska jag dock bege mig in mot söders högre höjder. Det blir en dag med mamma men vi har inte planerat vad vi ska göra.. 
Min lillasyster springer omkring och klagar över sin ridning. Hon är med i nått Lucia tjofräs men orkar inte gå på mötet och träningen. Jobbigt det där med ridning. Ryktas att jag möjligtvis lär hänga med henne en del idag om hon inte tar sig till stallet. (trots skjust av pappa). Systrar är till den större delen bra att ha, men ibland, då vill man strypa dem som killen på tuben hem skrek åt en stackars tjej. Idag har vi börjat bra men det är städdags snart och då lär fajten starta. 
Jag har nämligen gått och blivit otroligt pedantisk. Jag städar, fejar, tvättar och pysslar i hemmet. När detta hemmafrus syndrom började kan jag inte uttala mig om. Jag har alltid varit mer den där typen "Gör väl inget om disken torkar in, det kommer fjärlilar ur skafferiet och dammen hopar sig i hörnen".  Detta har förändrast drastiskt som sagt, jag har till och med börjat smygstäda. Jag går in i min systers rum och plockar lite när det är som stökigast. Då har det tydligen gått för långt säger pappa. Jag håller med honom, men eftersom det är smygstädande och förneklesestadiet det handlar om kan inget riktigt erkännas och därför inget jag kan ta tag i. Synd. 
"Ordning och reda, pengar på fredag" det är mitt nya motto. Otroligt moget, vuxenpoäng där. Nej, nu ska jag städa på riktigt och sedan göra mig i ordning och plugga tio minuter så jag känner mig nöjd med min dagliga status. Jag kan påstå att jag pluggat idag vilket alltid gör mig till en lite bättre människa!
Hej Svej(tillängnad Fredrica) 

Nattsvart

Kom precis hem från en vild tjej kväll. Vild och vild, den var nog ganska lugn egentligen. Vi kom till tjejkvällen med gogohunkar.. och det var det! Jag har aldrig varit med om värre, tjejerna klängde över dessa insmorda 25 + med solglasögon och speedos. Jag var dock inte en av dem, men det fanns damer i min närvaro som ägnade sig åt detta och sedan enligt rykten åkte hem med en av hunkarna. Herreminje jag säger då det. Bussen hem var en ensam färd, min gamla dagiskompis som borde tagit tuben med mig hann inte och jag orkade icke vänta. Tunnelbanan hem en natt är det underligaste man kan uppleva ibland. Idag skrek en kille åt en tjej i telefonen att han skulle strypa henne om hon inte svarade på hur hon mådde annars.. Jag blev alldeles stum, stackars tjej som har en sån galning till vän/expojkvän. Jag är glad att jag inte har en sån galning som ringer. Jag har bara min nalle och Sex and the City att komma hem till, men det är inte fy skam! Jag är hel nöjd och imorrn är det fotboll med bror för hela slanten hoppas jag! Nu ska jag njuta av att sova med enbart en nalle och en bra serie, hej svej!



Fredag kväll

Jag sitter hemma och förar ensam. Sånt är alltid mest najs. Kanske inte då, men de senaste förningskvällarna har varit så spårade och slutat illa för en del. Inga namn nämda! Men ikväll är jag ensam och då blir det lugna puckar och ingen stress. Utgång alltså, hur känner jag inför det? Jora, det känns ganska okej, inte super mega taggad men pumpar jag Måns med Brother oh Brother ett antal gånger så kan det fixa sig. Dock skiker min envetna syster att jag måste sänka och då sänker jag i 30 sekunder för att sedan höja lite mer och mer för var sekund som går. Det hela går ibland hem och ibland skriker hon mer änn från början. Nej, hörre ni ni, nu ska jag se en snutt av idol och sedan kila mot gullmars för att möta lite tjejer förhoppningsvis. Jag är ju den enda i min umgängeskrets som kan passa tiden så jag lär väl få vänta där ett tag.. 

Tunga fötter och bultande huvud.

Huvudvärken har fortfarande inte gett med sig och jag tror inte dagens hårda koncentration gjorde det hela bättre.
Jag stegade nämligen in på SAKO mässan med försök till framtidsvisioner och vilka montrar jag skulle besöka. Jag skulle samtala med studerande och deras lärare om vad som passar mig bäst. Men alla mina planer och visioner kraschade så fort jag kom in.
Det kryllade av människor, montrar, musik, ljud, folk som försökte pracka på en olika saker och tusen olika skolor minst. Jag blev så kollrig i huvudet att jag var tvungen att sätta mig ned. Jag tappade allt och alla mina planer var som bortblåsta. Jag följde mina vänner apatiskt utan egen vilja till en början och därför består hälften av papperna jag fick med mig hem av utlandsstudier och utlandsarbeten.
Jag har inte ens riktigt funderat på om jag verkligen vill fara utomlands till nästa höst. Men om jag ser ner i min påse där alla papper är samlade lutar det verkligen åt det. Fast för att väga upp det hela har jag en hel del seriösa förslag som KTH, Karolinska institutet och Lund. Carro snappade åt sig en broschyr från bartenderskolan, jag avstod! Jag vill inte bli fet, rödbränd och helt utan kondition. Jag vet nämligen hur det slutar, jag har mött levande exempel.
Tillslut gjorde mina fötter så ont, mitt huvud snurrade och bultade att jag med mina vänninor begav sig hemåt. På vägen hem från bussen tog jag tag i min framtid efter all insperation och ringde NK accessoarer. De har fullt med anställda tills januari men jag skulle skicka in ett CV så kanske jag har ett fint arbete i Februari. Jag vågar knappast hoppas, men det är alltid en chans och jag ska charma dem så i mitt mejl att ingen kan motså att anställa mig!
Nu ska jag äta en av de få kulinariska måltiderna jag kan laga, Falukorv och Sphagetti!
Hej Svej!

Offentlig är nice

Jag har bestämt mig för att utvidga mina vyer och göra en offentlig blogg. Eftersom den andra innehöll en hel del personligt tajfs så startade jag en ny. Dels på grund av tjat och dels på grund av att ha en blogg är lite skojigare om någon läser den mer än Carro, min trogna läsare! Tack!

Jag mår lite illa. Dock har det gått ner sig lite. Antagligen för att jag inbillade mig att det berodde på mitt intag av champange och mintglass med maräng trots migrän och inte smittan av vinterkräksjukan. Jag är nämligen en sådan där hypokondriker som kan bli sjuk på riktigt efter att jag inbillat mig att jag är det. Otroligt givande talang som jag utnyttjar i dåliga lägen. Jag kan ju nämligen inte vara sjuk imorgon. Det är ju den omtalade SAKO mässan och fredag(utgångsdagen). SAKO mässan innebär ångest för framtiden men även förhoppningar om att jag har en framtid som innebär mer än att gå ut gymnasiet och ta studenten. Klockan är exakt 23.30 och nu är Seinfeldt slut och alltså sängdags för mig. Det har blivit en tradition och nu ett måste att se Seinfeldt innan jag ska sova, dock har det utvecklats till att se CSI Miami, otroligt dåligt men jag bara förmår mig inte att gå och lägga mig. Men idag har jag redan sett CSI avsnittet. Så nu ska jag ta tag i det hela gå mot sängen och även se ett avsnitt av Sex and the City innan jag somnar. 

Imorrn bör min Criminal Minds box komma dock bara ettan eftersom tvåan enbart finns i USA än så länge vilket är skumt eftersom trean redan börjat sändas i Sverige. Jag väntar med spänning. Helgen är hel bokad på grund av detta, utgång, fotboll, luncher och plugg! Stört skoj. Måste även jogga. Kom ihåg!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0