Mojsig kväll

Jag och Tove promenerade till kärrtorp för att lägga oss under fejkstrålarna. Gör aldrig sånt men Tove ville så jag hakade, kände att jag lika gärna kan bli lite brun.. eller nått. Vi droppade in på Konsum och hälsade på cutie Darja + Jonas. På fredag är det Thaiplanering. Jag har diskuterat resan med far min och han ska lägga in ett lovley bidrag. Ni förstår han ska ju hjälpa min syster med sin resa så då får han hjälpa mig med! Min pappa är bra ibland..

Ikväll har jag och Tove käkat lussebullar och kikat på youtube.. finns så mycket skumt på den sidan. Typ alla dessa stackars tjejer som lägger ut videos på sig där de försöker vara sexiga. Vi hittade en tjej som var lite yngre än oss som hade massa videos på sig och sina bröst. Hon har även en egen hemsida.. jag vart förskräckt..det var så obehagligt att se. Så liten och redan så förstörd, sorgligt.

Tove gick precis, den stackarn fick traska hem själv i kylan. Imorrn ska vi båda jobba in på små timmarna(eller jag i alla fall, hon slutar tolv). Det är rätt till vård gala på Debaser med bland annat Robyn som sagt så de kan ju bli lite kaos..Men jag är taggad till tusen och har hämtat stödstrumpr hos mor min så jag ska orka stå ordentligt!

Nej, nu ska jag slappa!!

Thailand?

Nu börjar det hända saker så smått i mitt lilla liv.. saker verkar ljusna och den här våren ser ut att kunna bli riktigt bra!
  • Först är det spikat med Åre vecka två, så se upp alla alpdjur för jag, Freddy och Karin åker upp till fjälls.
  • Sen resten av Januari kan vi bara hoppas på sol och feta konserter på Debaser
  • I Februari däremot, där kan riktigt feta planer bli av för jag ska nog till THAILAND med Darja och Isabell.

    Mer om Thailand:
    Jag har ju letat efter någon som vill åka på en semester bara och inte typ vara borta en evighet. Så berättade Darja att de ville vara borta i tre veckor(perfa) och åka till Thailand(mer perfa). Jag kände alltså, ja varför inte!? Flickebarnet ringde mig idag och det pratas om den tioende. Vi ska bara ta plan till Bangkok för att sen se vart vi hamnar. Inte riktigt min grej eller? Jag skiter i vilket.. jag kan nog backpacka om jag vill! Fast jag är ju hypokondriker och kontrollfreak.. men så länge jag har vatten och strand så skiter jag i vilket. Jag får ju gå hos min nya tant och bli tuff tills februari eller så får jag helt enkelt bara ta med mig ett litet apotek och hundra bank kort så inget kan gå fel.. Sen är de ju det där med min fina fantastiska flygrädsla. Fast nu åker jag ju utan papi så jag kan alltså vara full. Det är min nya plan! Sömnpiller funkar inte, man blir bara mer hysterisk men om jag är hyfsat packad borde jag bli lugn och kunna slumra till. Riktigt hållbar plan? Ååååh, taxfree, jag ska köpa parfymer!! Nej, det ska jag inte.. då är jag sjuk. Jag har ju typ två lådor med parfymer, en med tjejiga kulörer och en med killiga. Det är typ minst tio stycken i varje låda och jag vill köpa mer! Kanske borde stoppa mig själv snart? Nej, herreminje, om Thailand blir av ska jag fridyka som en galning och inte brännskada mig!!

                                                 


Alltså ser min vår ganska ljus ut. Jag som trodde jag skulle börja skolan men så är icke fallet. Jag ska sola och åka skidor istället. Känns mer behövligt och rätt i min ålder. Jesus, hoppas jag vågar åka iväg bara.. men de vågar jag! Alla åker så då ska fan jag också åka! Åh, tänk att ligga där i en stol med en bra bok och dricka drinkar. Livet på en pinne!
Nej, nu ska jag lyssna lite på Coldplay och dansa i mitt vardagsrum!

Musikfantast!

Sitter hemma och är musikfrälst. Jag tycker om musik så ofattbart mycket. Var på konsert idag med Bo Kaspers, Bosse var som vanligt en riktig charmör och sjöng så fint. Men den var kanske inte lika bra som de senaste jag varit på. Hade önskat lite mer drag! Jag och Papi orkade inte stanna för att heja på honom utan traskade hemåt i snövädret med en gång. De skulle nämligen singera plattan och de orkade vi inte vänta in!

Åh, lyssnar på Coldplay(nu igen och alltid!) , jag blir alltid lika varm när jag hör dem och Chris Martins fina stämma. Alltså, den konserten är den bästa presenten jag någonsin fått. När jag tänker på den nu och allt jag kände då blir jag nästan tårögd.
Jag tittar på livespelningar och bara njuter. Fantastiska band! Jag vet att jag är nördig nu igen, men det gör absolut ingenting. För det finns ingen bättre känsla än att stå där under en konsert och bara låta musik, stämning och alltet sjunka in! Att gå på konsert är en utav mina favoritsysselsättningar, men jag gör det för sällan. Men nu börjar jag jobba på Debaser, då kanske det blir mer utav detta eller antagligen haha! Ska jobba nu på torsdag, då är det Robyn med flera, ska se till att smita ur garderoben när den damen går på! Men just nu ska jag knarka Coldplay tills jag blir trött!

Nu ska ni inte tro att jag bara lyssnar på Coldplay eller Killers, jag slukar det mesta i min väg och fastnar för det mesta. Men dessa två ligger i topp tillsammans med gamla Bruce och min Håkan!!

Stå på egna ben

Det här med att lära sig att stå på egna ben, att klara sig själv, att klara av att vara ensam, att klara av att leva ensam och ta hand om sig själv.. tankar kring detta snurrar i mitt huvud hela tiden. Kanske för att jag snart måste klara av allt detta fast mycket snabbare än vad jag önskar. Jag får en lust av att bara skita i allt, verkligen skita i allt. Bara göra något för att jag, ja just JAG mår bra av det! Sånt är jag så dålig på.. det där spontana som man bara gör för sin egen del. Om jag fick välja, skulle jag vilja åh... vad skulle jag vilja? Ta första flyget till en plats långt bort där man kan dyka, kanske Thailand? Sitta på en strand, fridyka, dricka öl, läsa böcker och slappa. Det vore otroligt nice. Men att åka hemifrån kan jag inte, vara borta länge kan jag inte. Jag kan inte lämna syster i sticket. Hon ska inte behöva vara kvar ensam i det här, inte än i alla fall. Inte innan allt ordnat sig. bla balaslkafnklashgflwei åh.. idag pallar jag ingenting.




Bajs bajs bajs bajs bajs.

Hade en väldigt trevlig helg å andra sidan! Har myst med lite klassflickor som jag saknat! Har ätit en hysterisk middag med enskede brudarna. Var ute i fredags och hum.. sen har jag försökt att plugga lite. Men det sög plus att jag är smart så jag orkade inte. Jag har även övat lite på min flöjt, jag har nämligen lovat att vara med på julkonserten. Snäll som jag är.. fast jag är inte taggad. Inte alls.. jag hatar att spela inför stor publik! Men , jag ska fixa de.

Mina framtidsplaner ser iofs ganska roliga ut. Så länge jag överlever december. I Januari ska jag till Åre med Karin och Fredrica, sen pratas det om Thailand i februari och jag hoppas att det blir en shoppingresa till New York, London eller någon annan nice stad. Perfagruka! Men som sagt, först ska man klara av December och julen. Min jul kommer bli halv. Jag ser inte fram emot julafton för första gången i hela mitt liv, det är tragiskt. Så tragiskt att jag faktiskt inte orkar skriva mer.

Long time..

Har inte skrivit på länge, har inte pallat. Pågår så mycket ibland att man inte pallar, ni vet?
Pappa har flytt till Barca och jag + syskon chillar galet i villan. Idag gjorde vi kroketter,kyckling med bea.. riktigt sweet middag efter en joggingtur! Igår joggade jag med bror min på hellas, vi var riktigt snabba och tuffa!
Idag har jag plugga, inte det bästa men dagen ser nu ut att arta sig. Vet ni varför? Jag vet varför!!

Here it comes...

Har laddat ner Killers nya album och det är ingen besvikelse! Alltså, åh, vad bra de är! Alltså, ååååh. Musik är mitt bästa och Killers nya just nu. Jag älskar när ens favoritartister inte gör en besviken, väldigt fin känsla!

Some Cinderella in a Party Dress

Jag måste sova snart, annars kommer jag dö imorrn i skolan, fast jag får underhålla med att studera alla andra och prata med Nathalie så jag inte gör de!
Good Night!!

Mad Men

Jag är ju en nörd, så jag tänkte nu har jag sett typ alla avsnitt på alla tv serier jag har, vilket är alldeles för många! Alltså kände jag att det var dags för en ny, så jag kände att det var dags för Mad Men eftersom jag är en 50-tals sucker, i love it!
Jag har ju hört de lysande recensionerna så mina förväntningar var höga och jag kan bara säga en sak, jag är fast! Satan i gatan.. det är riktigt bra! Lite mystisk är den och jag hänger inte med på "reklam snacket" eftersom den är utan text. Men det är lite skit samma! Kan rekomendera den!



Jag är ju en riktig Gossip Girl nörd vilket är ganska otippat eftersom jag inte är "tjej" tjejen. Jag är inte så tjejig och brukar inte gilla sånt, eller nu ljuger jag. Jag älskar tjejserier! Men jag trodde ändå inte Gossip Girl var min grej när den kom ut, men nu alltså.. jag bara längtar efter nya avsnitt. Nördig som jag är..herregud.. någon borde ta min hårdisk och springa långt. Fast då skulle jag nog gå in i deprission och bara ligga i min säng. gooosch.. nördie nörd!


Mörk dag

Ingen bra idag, inget gick bra för mig idag, inte ens Hammarby vann..
Hemsk dag och nu ligger jag här i sängen med  ont i huvudet och magen.
Rita kom hit sent och gjorde mig lite glad i alla fall, tur att jag har henne.
Vill inte tänka på hur det blir utan henne i februari, alldeles för jobbigt!
Nu ska jag sova och hoppas att morgondagen blir bättre..

Hett

http://www.imdb.com/media/rm1495307264/nm0024511

Kan vara snyggaste killen just nu, han bara dök upp där mitt i Gossip Girl och satan vad snygg han är! Help me..

(jätte nördigt, jätte nördigt, men det gör inget för han är så snygg!!)

Ny singel, fabuloso!

Såhär, jag har ju ett fint favoritband som heter The Killers, de har nyligen släppt en ny singel och de är lika bra som alltid!! Åh, jag tycker om den mycket, mycket. Jag gillar alltid Killers, jag minns liksom hur det var att gå där i nian och lyssna på deras skiva Hot Fuss högt i mina kosslurar på Stockholms gator! Jag och Olle var frälsta och lyssnade på skivan hur mycket som helst. Killers, killers, killers. . vet inte vad det är som är så bra, jag bara fastnade direkt! Sorgligt bara att sångaren skaffade en ohet mustasch. . betydligt snyggare innan!!



Helgen var okej. Var barnvakt, har pluggat, spelat tvärflöjt och sprungit. Alltså en ganska duktig helg, dock borde jag pluggat mer och ätit mindre onyttiga saker. Men sånt händer, inget att göra nått åt just nu. Bara att försöka komma över!

RSS 2.0