Skohylla!

Gårdagen slutade underligt. Vi var på Axels spelning och sen försvann vi mot söder. Där hamnade vi i ett skyddsrum där jag kom på mig själv med att känna mig mkt gammal. Det var både lite jobbigt och lite skönt. Jobbigt för att jag självklart kände mig gammal. Skönt för att jag kände att jag är förbi det där "dricka fickplunta tills jag inte kan stå eller gråta så mycket att jag får bäras ut". Phu!

Idag ska jag se på fooootboll. Det blir lite fotbolls söndag. Fast innan jag slår mig ner hos min bror ska jag vara duktig. Ta en promenad, köpa en skohylla och kanske en ny dvd? Min har ju gett upp helt!!

När jag gick hem igår tänkte jag: Nästa vecka ska jag bara vara dagisfröken. Det är en fin tanke. Vet inte riktigt hela innebörden men sammanfattningsvis så ska jag jobba, vara glad, kramas och bara göra det. Inte göra en massa annat. Bara vara en glad och mysig tjej hela veckan!





Freja and Me. Beautiful.

En vecka sen sist. Nästan.

Dålig på att blogga. Dålig?

Jag har varit bra på annat. Umgås. Städa. Se på tv. Leka med barnen. Diska. Skratta. Kramas. Ge komplimangenr. Men blogga, nej. Det glömde jag bland allt annat.

Nu kom jag ihåg det. Jag sitter i strumpbyxor, spetstrosor och väntar på vart kvällen ska ta mig. Juuust nu går det långsamt. Freja är sen och jag håller humöret uppe med bra musik.

I tried to do handstand for you


Ser på "How i meet yor mother". Underhållande och bra. Funderade på att se på Gossip Girl för att känna mig pepp på att ha höga skor, fint leende och snygga kläder. Tappade orken när jag tog på mig spetstrosorna och sneglade på klackarna. Jag ska snart finna det. Snart. Börjar med att få fina sms från damen som är på väg hit. Hon har strumpbyxor och spetstrosor i 10 minus. Det kan bli bra det här. Någon i mitt hus ska ha fest. Så vi kan lyssna på hög musik och skylla på andra? Vi kan också gå ut och dansa. Det ska vi göra. Dans dans dans.


NU: SMINK!?

Bra beslut.

Åt middag som planerat hos Freja. Sen skulle vi ut. Det gick dåligt. Vi gjorde felval och såg mkt långa köer. Jag tog vid tolv beslutet att åka hem. Jag är alltså hemma innan ett en lördag. Det var länge sen sist. Jag tror det var rätt beslut. Nu kommer jag må bra imorgon. Vara ganska utsövd och inte bakfull! Bra där Siri!!

Imorrn ska jag ha brunch i brunch med mina enskede tjejer och sen är det sickla med min far. Jag ska titta på en ny telefon. Min gamla är ingen höjdare längre. Den har hållt länge men nu har jag fått nog. Dessutom får jag min nya lön på måndag. Wiiiho. Den ska sparas och spenderas! Nu, dags för lite vänner och sen sova ordentligt.

God Natt!!

Snart helg igen!

Imorrn är det fredag. Då får vi glass på jobbet. Det är bra, barnen och jag blir väldigt glada! Vaniljpinne is the shit!

Idag är jag dödstrött. Förstår inte hur jag ska kunna göra något spännande imorrn kväll. Eller spännande och spännande, inte somna innan elva i alla fall. Idag var det ganska lugnt på jobbet förutom en stress/olyckeincident innan jag skulle gå. Men det ordnade upp sig. Åkte hem till mamma efter det och fick middag. Sen lagade jag kladdkaka som vart god men kanske lite för hård. Kladdigare ska det vara!

Igår var jag hemma hos Freja i Alvik. De bodde fint. Hon och Lisa. Blir lite avis på att de är två, jag vill också ha en liten sambo! Fast jag klarar mig ju ganska bra själv. Måste bara byta lampa i hallen, är lite mörkt nu. Sånt där jag råkar skjuta upp för att jag blir lite nervis av sånt. Typ misslyckas och ha sönder den.

Nu ska jag se på vänner och sen sova. Gud så skönt. Sen är det helg. Då ska jag inte stressa upp alls!!

Klättring, högläsning och bio.

Idag vaknade jag efter en natt med mardrömmar. Tänk vad serier kan göra med en. Åtminstonde mig i alla fall. Jag hade kvar den där deppiga känslan och den har fortfarande inte släppt. Men imorrn ska jag vara med Freja, då kan jag få prata ut lite(har iofs gjort det med henne idag på sms och telefon redan). Hon tyckte jag skulle se lite på extra materialet så jag blev glad igen. Jag tror inte man ska se en serie så intensivt. Det blir för tungt då. Man ska ha lite pauser så det inte blir för verkligt och nära. Ska tänka på det!

Idag på Dagis, förlåt, Förskolan, bergsklättrade vi. Mina treåringar fick verkligen öva sig på att klättra. Vi hasade omkring på berget bakom parken. Det är ganska rejält(rejält för treåringar) och när vi kom hem var vi alla helt slut. Vi kasade ner för berget och gick på trottaren hem igen. Resten av eftermiddagen tog vi det lugnt. Jag läste böcker, pysslade och fixade. Jag tycker om mitt jobb. Det är fint.

Idag slutade jag fyra. Det var lovley! Jag mötte Rita och Markus på String, tog en macka för att sen små springa på bio. Vi såg Avatar. Jag vill nu vara en avatar. Avatarerna, djuren, växterna - hela världen var fantastisk! Riktigt grym science fiction på film. Mkt mkt amerikansk story men det sket man lite i, miljön var ju så sjukt grymt gjord! Phu.

Nu ska jag se vänner och sova lite eller mkt. Ska hoppas Skins inte jagar mig i mina drömmar igen. Imorrn blir det sent på jobbet med möte och sen häng med Freja. <3

Öken, torka, någon?

Jag har visst en lite blogg torka här. Glömde bort att den existerade.  Glömmer bort vilken värld som existerar. Just nu känns det konstigt. Jag funderar över vad som händer, vart alla tar vägen? Jag var där med andra förut. Nu är jag här med nya.

Han dog. Det var kräks och blod. Världen är hemsk. Inte ens i min en utav mina favoritserier slutar det väl. Hur gör man då?

Just nu känns det lite tungt. Lite motigt. Varför blir man så stor, varför förändras allt?

Dans, dans och musik är bra. För just nu hjälper inte serier. Jag skulle städa. Vara duktig. Har sett klart hela Skins 2. Addicted. Freja förvaranade mig inte. Det var jobbigt. Usch.

Måste göra något vettigt. Snart borde jag sova. Borde i alla fall vika klart tvätten. Borde göra något vettigt. Borde jag gjort idag. Såg bara på tv istället. Borde. Borde. Borde.

Jag mår bra när jag dansar. Jag ska dansa mer.




Ny termin, nya tag.

Nu har jag börjat jobba på riktigt igen. På min avdelning med mina kids. Har inte bloggat, glömde det sen jag kom hem. Försökte bara få ihop tiden innan verkligeheten knappade in. Nu har den knappat in totalt. Har börjat lägga mig innan tolv och vakna innan sju igen. Bra där.

Helgen var ett litet kaos. Ute fre och lör. Det var mindre lyckat och lyckat! Söndagen innebar Skins. Såg hela säsongen och är kär. Ska absolut träffa Freja snarast så jag kan sno säsong 2. Lycka. Såg den när jag var lite yngre. Några avsnitt, fattade nästan storheten. Nu har jag verkligen fattat den. Alla unga bör se den, alla gamla med. Stuck in it!!




Nu ska jag snart laga mat. Pyttipanna med ägg + betor. Kan bli riktigt bra om jag inte glömmer det på spisen. Resten av kvällen ska spenderas med att slappa. Kanske ta en promenad längs med vattnet förbi mamma. Borde innebära det. Borde börja röra på mig och ta upp träningen igen. Orkar dock inte. Men snart, när isen och snön är borta ska jag kuta som aldrig förr!!

Saknar Telaviv, alla människor och att slippa bo ensam. Har varit lite svårt att vänja sig vid detta igen men ingen svårighet. Det var ju en perfekt resa. Bra gjort av mig där, att åka med!

Nej, nu dags för matlagning. So Long!!

Hemma igen, kallt som tusan!

Sitter hemma i min lya. Tänt massa ljus och har fleesfilten på men det är still going cold! Vad fan?

Kom hem från en helt makalöst fin resa. Fina människor, god mat, mycket skratt och ett fantastiskt bröllop. Kunde knappats blivit bättre. Tel aviv var en fin stad. Genuint och mysigt. Strand och allt. Vi tillbringade en del timmar på stranden med spel aktiviteter + bad. Vi åt en massa god mat på gatukök och resturanger. Vi garavde åt fantastiskt klockrena uttalanden och dans moves som kommer gå till historien. Vi sov för lite. Vi besökte den heliga staden. Det var heligt och speciellt. Vi stod vid muren och mosken. Det kändes mindre än vad jag trott men så sög ju alla kontroller och män/kvinnor med vapen det religösa ur lite grann. Bröllopet, för att inte tala om bröllopet. Det var helt sagolikt. Så romantiskt, fint och härligt. Vi alla var nästan stumma dagen efter. Ord som fantastiskt sas om och om igen.

Nu är jag hemma igen efter mycket kontroller på flygplatsen. De gillar kontroller israelerna. Det är då man märker att det är ett känsligt land. Ett land i osäkerhet. Det märktes iofs även på alla militärplan/helikoptrar som cirkulerade.

Det är konstigt och tomt att vara hemma men snart sjunker nog hela resan in. Nu känns det fortfarande lite som en dröm. Tänkte nog somna tidigt idag. Eller i alla fall gå och lägga mig tidigt. Ska ringa mamma en gång igen och se om vi ska planera nått inför imorrn. Är lite yr. Inte konstigt. Började mitt resande 02.30 idag och slutade det klockan 17.00. Hjälp vad vi har rest.

(ett litet ps. Vi var i Prag i 14 timmar på vägen dit. En fin stad, vi hade mkt trevligt där.)

Nu ska jag vila lite, hjälp. jag har rest och haft det så himla bra!



RSS 2.0