THAILAND!

SO LONG EVERYBODY!

Nu drar jag till Thailand för att sola, bada, ta dykarcert och äta gott!
Jag litar på att ni håller ställningarna här hemma och firar nyår måttligt lugnt.
Resefebern är ett faktum även idag och mitt hjärta sitter i halsgropen och jag vill bara komma iväg.
Men nu ska jag andas djupt och umgås lite med Tove, Rita och Martin som är här!
Hej Svej!!

Thailand imorgon!

Herregud allihopa! Imorrn åker jag till Thailand för att bli brun, bada och ta dykarcert! Fy fan vad nice. Jag försöker nämligen tagga till. Jag måste peppa mig själv till tusen för min flygrädsla är små hysterisk emellanåt och jag har lovat min söta lilla syster som är livrädd för utomlandsresor att inte på panik. Så alltså åker min stackars pappa iväg med två panikslagna systrar som redan gråtit för att de är rädda för vad utomlandsresor innebär, innan vi ens kommit iväg. Men vi ska kirra det här, eller rättare sagt: Jag ska kirra det här! Jag ska ta mig fan klara av den här flygresan utan att få panik. Det gick bra senast men då var det bara kortflyg till London. Nu blir det sjukt lång flygtid men jag får knapra piller om det kniper. Jag har redan laddat upp med diverse saker man kan behöva på en resa:

Lugnande -  lugna flygpaniken
Penicillin - mot infektioner och annat bra
Levaxin - för att jag ska överleva
Alvedon och Ipren - om smärtan kommer krypande

Sen får det räcka, men jag kan säkert hitta några extra hemma att ta med. Jag är nämligen en ökänd pillerknaprare. Så jag har två lådor med piller och annat smått och gott i mitt rum som används när det kniper. Min pappa kallade mig för narkoman när det var som mest. Då käkade jag minst sju piller om dagen och trivdes som fisken i vattnet. Herregud, sju piller! Har aldrig insett hur många det är. Nu är det bara två minst och det är en betydligt bättre siffra som jag trivs med! Nej, nog med piller.

Pappa ringde mig i morse och gav mig en liten hjärtattack. Våra pass funkar inte. Så vi måste åka tidigt till flygplatsen för att fixa ett par tillfälliga att röja med i Thailand. På grund av denna panikslagna fakta och att jag börjar få en väldig resfeber(blandat med något annat) som gör att jag inte kan äta har jag nu legat i min säng i 15 timmar. Pappa hämtar oss ifrån mamma om tre timmar och efter det ska jag panikslaget springa omkring och leta upp allt man kan behöva. Jag måste nog käka lite lugnande redan nu. Eller åtminstone gå upp ur min säng. Kanske ta en dusch och sätta på mig kläder. Ja, det ska jag göra, nu får det vara nog!
Hej Svej







Julen förbi

Nu är Julen förbi och jag är nöjd med resultatet. Jag fick mycket fina saker så som, tv serie boxar(seinfeldt och sex and the city), kläder, smycken och annat smått och gott. Mina julklappar gick också hem så det blev riktigt bra. Maten har varit god och sällskapet trevligt hela julen lång. Jag vill tacka min kära familj för en hel trevlig julhelg! Sen tittade vi in hos Tove och Rita på julafton för att dricka en kopp kaffe och önska alla God Jul. Det var väldigt mysigt och jag kände hur mycket jag tycker om dem och deras mysiga familj. Vi har varit bästa kompisar i ca 17 år nu. Riktigt länge utan att någonsin blivit osams på riktigt. Toppenmänniskor skulle jag vilja påstå!

Jag har varit ute tisdag och onsdag nu och umgåtts med bara bra människor som gör mig glad! Det har varit mycket trevligt och idag är jag helt slut efter två hårda nätter och tidiga morgnar. Ikväll ska jag bara ligga framför tv och slappa. Eventuellt ta mig till björkis för att se på film med Samuel och Tove. Jag får dock se vad jag orkar.. Imorrn ska jag upp tidigt för att gå på spa bad och äta lunch med mamma och syster. Sen blir det vaccinering inför Thailands resan vars avgång är om ca tre dagar, eller kanske mer fyra. Underbart! Jag ska komma hem så brun och fräsch. Riktigt toppe bra. Nu ska jag sova lite, Hej Svej!

Utan smak och lukt!

Helt värdelöst att vara utan smak och lukt inför julen. Har aldrig varit med om värre, nej, nu ljög jag! Men det är riktigt otajmat, men jag hoppas in i norden på att jag blir frisk till julafton. Så jag har nu gått runt i stan i julhysterin på kryckor med rinnande näsa och nysningar. Riktigt ovärt, så jag och Rita åkte hem efter en god macka och åt lite lussebullar. Sen blev det jul-in-handling på OBS med pappa och syster + många telefonsamtal till resten av familjemedlemmarna. Men vi fick med det viktigaste och jag kom hem helt slut och ska snart ut. Men jag vill inte!! Dock måste jag, fan.

Julhelgen är planerad och mest mysigt är att mina mysiga Enskede kompisar planerar skridskoåkning i Kungsan på Söndagen. Jag vet att jag nog inte kan åka med min fot, men jag ska sitta där och vara söt och social. Sånt funkar alltid och jag vill vara med. Sen blir det promiss med Tott och Rita på Julafton tror jag. Lördagen blir en mys dag. Väldigt värt. Söndagen är också mys dag och skridskoåkning. Måndagen innebär Julafton!! Då ska jag äta och vakna upp hos mamma för att sen åka med den delen hem till pappa och mysa med mina bröder! Värt, värt, värt! Vi ska även besöka mys mormor på hemmet där emellan och ge henne lite klappar. Mys mys mys!

Nu ska jag sminka dig, Hej Svej!

Foten är ett faktum

Jag gick till skolan som den tappra själ jag är och hoppade omkring, men tillslut blev jag trött, fick kramp i benet och ville bara lägga mig ner på marken. Så jag gick till sjukhuset alldeles ensam. Där röntgade de min fot och såg ingenting men de var fast beslutna om att det var nått i den så de bedövade mig. Det hela gick segt och gjorde väldigt ont så jag låg där,  andades för mig själv och höll tårarna tillbaka. Efter bedövningen skar de i min fot och fann en glasbitar som de(förhoppningsvis som läkaren sa) plockade bort. Sen fick jag ett par kryckor som jag ska ha ett tag för som läkaren sa "kan jag inte använda foten normalt på flera veckor". Alldeles perfekt inför min Thailand resa om två veckor. Gud nåde min fot om jag inte kan bada då! Då stannar jag hemma och gråter och vägrar gå ur min säng!! Men det är inget alternativ, så jag hoppar vidare och badar allt jag kan!

Hälsningar den tappra soldaten!

Söndag Böndag!

Jag är död, min fot är död och mitt hus var dött. Men nu är det lite mer livat för nu har pappa kommit hem! Jag har skadat mig rejält. Jag har skurit upp min trampdyna och får nu gå på tå som en annan balettdansös. Riktigt jobbigt för benet och hela min högra sida nerifrån midjan är helt slut. Det hela skedde i ett vilt parti Alias hemma hos Soffidoff. Jag hamnade på samma lag som den ökända Jonas D, och vi var inte speciellt samspelta eftersom de intärna grejerna inte var så inövade. Därför blev jag så lycklig när de gick bra att jag försökte ta mig uppåt i ett glädjeskutt och drog foten längs med matten och så riiiitch rev jag upp hälen. I alla kalabalik tappade jag också bort min ena strumpa. Men jag jobbade på bra och vi hamnade på sista plats men jag höll humöret uppe och kvällen slutade hemma hos mig där jag fick krossa mitt motstånd i tecken! Riktigt värt!!

Till dig Carro: Missförstå inte , jag sover med min nalle enbart, och även denna helg!

Greys och Freddys dag!

Jag sitter hemma och återfår mitt medvetande efter en ganska galen kväll. Vi firade Fredrica som fyllde 18 med mottagning hos henne med släkten och sedan utgång. Det var kul att vara ute med en massa tjejer. Vi sket i att det inte var packat med folk, vi dansade på ändå! Jag hade väldigt roligt och hade nästan glömt hur kul det är att dansa så mycket. Vi fick även sällskap av en man, Alexander Bergström visade var skåpet skulle stå när han var ute och röjde med 15 tjejer. Riktigt underhållande med en ensam kille i mitten. Hela natten slutade med att vi noga studerade jul skyltningen på NK och funderade på det underliggande budskapet i texterna. Alex var säker på att allt handlade om sex och efter några fönster var jag nästan övertalad och Karin med. Så jag är lite chockad. Vad vill NK förmedla till de små barnen? 

Idag är en seg dag, jag har sovit dåligt i veckan och har fortfarande inte piggnat till riktigt. Kvällen börjar hos Sofie med glögg någonting och sedan får vi se vart det hela slutar. Jag är inte så taggad på att gå ut dock. Känns som att jag borde sova hemma, somna tidigt, nykter och inte vara full, orolig, fånig och somna väldigt sent. Imorrn måste jag plugga och se säkert världens sämsta film på bio. Egentligen borde jag sitta i den där biosalen nu och se en dålig film, men min kära simhoppar vän har slarvat bort sitt kort och orkade inte betala. Så vi sket i det och jag raggade med min mamma till biobesöket i morgon . Nu måste jag snart börja göra mig i ordning, men jag fryser, är gnällig och vill verkligen inte sova ensam i mitt stora läskiga hus!

Hej Svej lingonpastej!

Julbak och julstämning

Idag har julstämningen infunnit sig på allvar. Igår var vi hemma hos mig och bakade. Det var jag, Rita, Tove, Alex och Anton. Det var mycket glasyr, pepparkakor, lussebullar och plumpspel! Jag var väldigt glad för jag krossade allt motstånd på Crash(som vanligt!) sen hade jag trevligt sällskap. Dock blev det ohyggligt sent och jag tror hela gänget såg hyfset ut i skolan idag. Jag fick även wiplashskador eftersom jag somnades sittandes och mitt huvud bara föll ner och tillbaka igen när jag vaknade upp. Otroligt obehagligt men nacken sitter kvar och likaså jag. 
Sen för att öka julstämningen var det dags för Lucia tåg, men jag var för trött för att riktigt känna in den verkliga stämningen. Så efter det satte vi oss i ljushallen och jag och Bergström krossade konkurrensen på Cluedo! Topp topp! OCh idag på vägen hem började det snöa och då kände jag att nu är det verkligen jul snart. Med lussebullar i frysen, snö på gatorna och luciakronor i håren!

Bonde söker Fru, ett faktiskt riktigt underhållande program. Jag har bara sådana svårigheter med att förstå den ena bonden , vilken gnäll dialekt och varför kan han inte vara still när han pratar? Lite små spasmer sådär. Ska genast boka in nästa veckas avsnitt för att se hur det hela har fortsatt. 

Nu är det dags för CSI MIAMI med alla översnygga människor i översnygga(tror dom fast de är jättefula) solglasögon!


Bruce!

Idag ska jag gå och se Bruce Springsteen live och känna att jag verkligen lever. Jag har väntat på detta tillfälle sen jag började lyssna på Bruce vilket var vid barnaben och en konsert har inte blivit av förens nu. Jag är så otroligt peppad och laddar upp med lite Sex and the City, kanske lite fel val men jag vill inte trötta ut Bruce, om det nu är möjligt. Jag tänkte nog ta mig en titt på världens bästa live DVD från Barcelona snart. Halleluljah! Jag märker först nu när jag skriver att jag blir mer och mer exalterad. Kan inte klockan bli sju snart!?


Ett tag sen jag skrev..

Nu sitter jag här denna mörka söndag och pysslar med min fars julklapp. Jag har hållit på i snart två timmar och det börjar bli små segt men jag har vänner dvd:n som gör mig sällskap! Lika bra som alltid! Så här sitter jag för mig själv och skrattar medan jag kopierar musik från den ena datorn till den andra. Söndags sysslor är skoj! Jag har även varit över hos min bror och sett fotboll och jag kämpade för att hålla mig vaken och mot slutet lyckades jag riktigt bra. I helgen har jag annars hum.. JO! I Fredags gav jag vika för kärrtorp hysterin och söder hysterin om 90's och gick det. Jag blev positivt överraskad trots det trånga utrymmet. Det värsta var en stackars dvärg tjej som bara spydde och som jag med hjälp av hemlig undersökning inte fick hjälp hem. Jag fann nämligen hennes kompis stå och hångla med en snubbe strax efter hon hjälp lilltjejen på med kläderna. Ruggigt dålig stil! Det kändes som om alla var där och jag minglade allt jag kunde. En salig blandning av nya vänner, mittemellan vänner och nya vänner och tillsammans röjde vi till alla gamla hitts! På lördagen låg jag bara hemma och glodde på tv tills jag vid halv ett tog mig ut i ett par alldeles för stora stövlar. Jag knatade vägen fram till Antons hus där jag tillbringade delar av den mörka natten för att sedan knata hem igen i mina stövlar. Eller rättare sagt min systers nya stövlar. Vi gjorde inte mycket, pratade gamla minnen, spelade tv-spel och hum.. gosade med hans tjocka katt! Jag och Rita vart hel frälsta och försökte sno med den hem. Men jag fick inte för Anton, fast han lovade att vi skulle prata om det på måndag. Så jag hoppas lite längst in på att jag ska få låna den. Nu ska jag kila och äta världens godaste mat! Hej Svej!

Brun utan Sol

Jag satte just på mig brun utan sol för första gången och det kan ju knappast sluta väl. Jag är så orolig att jag ska vakna upp och se ut som en bajskorv eller ett miffo, vilket är högst troligt. Klara sa nämligen till mig: "Jag hoppas du torkade runt munnen, ögonbrynen och näsvingarna annars ser man konstig ut". Och NEJ självklart  gjorde jag inte det, det stod ju ingenstans på paketet! Så ja, nu lär jag ju inte se så fin ut imorrn. Jag höll just på att säga(med tuff röst): "Men vem bryr sig!?". Jo, jag kom genast på att jag gör det. Se ut som ett miffo eller en bajskorv är absolut inte min grej. Så jag hoppas verkligen det går vägen, annars blir det inge 90's för mig, ledsen tjejer!
Hej Svej!

Chill Tisdag eller vänta , Onsdag!

Blev utmobbad tidgare idag. Ett hårt slag, alla grabbar blev hembjudna till Anton förutom jag och jag var den enda som satt där och inte blev bjuden.. Ganska taskigt. Jag försökte just säga tio på italienska eller spanska med inget funkade, så jag chansade vilt på cinco men ändrade mig sen till dos. Det visade sig att båd avar solklara felsägningar.
Anton har nämligen tagit sitt förnyft till fånga och sagt att jag får komma över så nu ska jag och Tott käka pizza med grabbarna. Finns ju inte mycket annat att göra dessa mörka kalla dagar. Så nu måste jag kila mot pizzerian!
Hej Svej!

Har mina serier börjat påverka mig?

Jag kom just på mig själv med att säga: "Jag sa se ett avsnitt Criminal Minds innan jag somnar" och sen skrattade jag ondskefullt. Det här kan inte vara friskt beteende så strax efter det började jag skratta åt mig själv för att sedan bli rädd för vad jag blivit. Dock grät jag till senaste avsnittet så helt känslokall har jag ännu inte blivit. Sen finner jag mig mig ofta sjukt sugen på en cigg när jag ser på Sex and the City. Vilket inte är konstigt eftersom jag diskuterat detta fenomen med mina vänner och alla instämmer. Men att bli sugen på cigg är verkligen ingen bra grej. Skratta ondskefullt åt att man ska se seriemördare bli jagade är inte heller så bra. Jag kanske borde fundera över mitt tv tittande.. Nej , det ska jag förresten inte. Jag tycker ju om det så jag fortsätter! Men om någon tycker att jag börjar röka eller fundera på att mörda folk får ni säga till, okej?

Hej Svej!

Julmarknad på Skansen

Jag ska alldeles snart bege mig in mot staden och djurgården för att gå på skansens julmarknad. Kan bli min ruinering, jag tycker nämligen att inträdet till skansen är för dyrt. Eller vänta, sist jag gick var det allsång och det kanske är mer då? Ja, vad vet jag. Skansen är ju inte stället man hänger på längre men i mina yngre dagar, ja då var jag en riktig stammis! Vareviga söndag var jag där och sprang omkring som en galning mellan de olika djuren. Och jag minns speciellt en gång, det var den gången en säl hoppa de upp och tog min vante. Men min pappa som den hjälten han är tog tillbaka min vante och jag var lycklig snart igen. Skansen, en riktig höjdare faktiskt. Jag tror jag ska ordna en stor Skansen tur med picknick när det blir vår. Kan ju knappast slå fel. När vi var där förra sommaren var det väldigt mysigt. Vi lyssnade på Håkan och satt i gräset. Ja, sommaren, bra årstid! Vet ni vad kära bloggläsare och blogg? Om en månad åker jag till Thailand och om en vecka ska jag se Bruce live!! Otroligt pepp och underbart! Jag ska ta dykarcertifikat. Efter det blir jag bruden nummer ett och killarna kommer flockas kring mig och dregla över mitt certifikat! Eller kanske inte? Nej, nu ska jag börja planera min yttre utstyrsel. Kan bli väldigt intressant, haha

Hej Svej!

Jul i stugan

Kom hem från första julshoppingen idag och det var hel lyckat! Har inhandlat allas julklappar förutom min största brors. Den kan bli den svåraste för han önskade sig enbart noter senast jag frågade vilket inte är det enklaste att träffa rätt på! Jag har även köpt lite tillbehör till min och systers toalett för att skapa en något bättre stämning. hammarbykaklet skapar en så manlig approach(hur det stavas!?) så jag kände att det kunde behövas några ljus och en rostvål. Hoppas hon tycker om det!
Nu ska jag åka på tema rött fest hos Camilla. Men det där med teman är verkligen inte min grej. Jag fattar inte riktigt poängen alltid så jag kär på svart och ett rött snöre typ, haha! Det var det bästa jag kunde åstadkomma så vi hoppas det räcker. Undrar om det blir en kul tillställning. Jag tror nog det, ryktas om ganska mycket folk och middag innan! Eller middagen är inget rykte utan fakta, kommer inte mina tvillingar snart?


Joshie och första december!

Jag har nu den första december laddat ner Julens skiva och det handlar inte om Joshie i Mario Cart, utan Joshie The One and Only Groban!! Hans julskiva Noel är på nerladdning och borde vara klar tills imorgon då jag firar in december med julens mysigaste skiva. Jag har redan tjuvlyssnat på lite låtar och är hel såld. Rita ligger här bredvid och klagar på att man inte har hans röst. Jag håller med, fast om alla hade en sån röst vad vore det speciella? Inget, så alltså bättre att bara Josh har den än att alla har den. Vilken kille och vilken röst. Julen är även i år räddad och man slipper lyssna till alla enformiga jullåtar som har spelats FÖR många gånger och är för glada!! Det ska vara mys faktor och inte stress faktor. En annan gammal going är ju "I'm driving home for christmas", riktig gammal höjdare som jag och Rita brukade lyssna till. Ger en ett gott skratt och bra humör om man söker detta. Nu är det läggdags och som vanligt ligger min nalle här tryggt och väntar på mig! <3



RSS 2.0