Dålig funktion på bloggen

Jag har inte kommit in på min blogg på två dagar så igår skrev jag i word istället och tänkte klippa in de nu!

Försökte skriva i min blogg igår men det gick inte, det är mongo. Idag är det också mongo. Enligt klockan är det nyårsafton och jag ligger i min säng och är smått påverkad. Jag ville skriva en massa om kvällen, gårdagen och allt annat. Men efter en upptäckt vill jag nu inte skriva någonting. Jag vill bara ligga under mitt täcke och göra ingenting alls!

Men jag ska skriva. Igår(alltså i måndags) var jag på stan och gjorde ärenden inför nyårs partaj! Eftermiddagen slutade hos min bror med nudlar och brädspel. Kvällen spenderades med en fantastisk bok. Ja, jag har nu läst ut ”när jag hör din röst”, den andra boken i ”twilight” serien. Jag är totalfast och läste ut den på lite mer än en dag.  Himmelska böcker!!

Jag läste till klockan tre på natten och vaknade klockan halv två idag(eller egentligen inte idag, men skit samma!). Jag spände då ögonen i boken och läste ut de få sidorna som var kvar. Efter det hoppade jag omkring i lägenheten i extas! Jag tycker så mycket om dessa böcker, de räddar mig! Sen var de dags för att gå tillbaka till verkligheten trots att de gjorde ont.  Det var dags för ”dagen innan nyårfesten” min bror och hans vänner alltid håller i. Jag och Rita var utklädda till Birk och Ronja eftersom de var filmtema. Vi var hos Helena innan och efter det bar de av till festen och oj oj oj. . Jag och Rita dansade som aldrig förr. Vi stod på dansgolvet från början till vårt slut, för när klockan slog efter ett orkade vi inte längre och bestämde oss för att ta oss hemåt eftersom morgondagen(idag) lär bli ganska festfylld den med! Så nu ligger jag här i min säng och är nöjd. Ja, en varm känsla sprider sig genom min kropp, men vad de beror på säger jag inte. . det är min hemlighet!



Idag alltså nu är det nyårsafton och jag är till min glädje inte så bakis alls. Jag har fortfarande inte ätit frukost och klockan börjar närma sig halv tre.. Jag borde alltså lägga på ett kol. Jag måste också städa mitt rum. Tjohej vad skoj! Igår var så toppenkul! Jag hoppas att det blir minst lika roligt ikväll. Alla verkar så taggad och jag med. Fast just nu vill jag bara ligga i min säng, läsa och vara bakis. Men, för att undvika detta har jag bestämt mig för att inte börja läsa i den tredje boken än. För om jag börjar är jag fast. Nej, nu måste jag göra vettiga grejer! HEJ!!

Min hjärna och kropp sammarbetar inte!

Nej, det är så sant som det är sagt och jag börjar bli fasligt trött på det nu. Kan inte min kropp bara inse att hjärnan är den förnuftiga i sammanhanget och ge upp? Tydligen inte än i alla fall. Har känt att sammarbetet de senaste dagarna varit på låg nivå. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken, antagligen bara vänta tills de länkas ihop igen. Fördjävligt med kluriga saker. Jag gillar när det är raka rör och inget tjaffs. Fast folk här i världen verkar inte vara likadana.. tråkigt nog. Nej, nu tror jag min största bror är här för att fixa igång våran dator han förstörde. Han är bra han och därför ska jag gå och peppa honom!

Slapp söndag

Vaknade sent eftersom jag jobbade sent igår. Det var inte lika galen kväll som på juldagen. Det var typ en av de lugnaste kvällarna på länge, inte mycket folk och inte så farligt mycket fylla. Det jobbiga med lugna kvällar är att tiden går så jäkla långsamt! Usch, jag frös och hade ganska tråkigt ibland.

Idag finns det planer, storartade planer så som: en joggingtur, läsa min fina bok och gå på bio! Här ska ses Twilight och jag är riktigt taggad. Hoppas sannerligen att den är så bra som den verkar!

Nu tog min skrivinsperation slut. Totalslut. Så jag säger hej då!

Annandagen 08

Först kan jag förtälja om gårdagen på jobbet. Det var en lite speciell dag eftersom folk var så fulla och spårade! Redan i garderobskön var folk så fulla att de inte kunde gå och prata ordentligt, vi undrade lite över hur de kom in men tog det med en nypa salt. Det var skit mycket gäster som stannade till tre så vi fick inte stänga garderoben förens halv fyra, wiho. Det var en speciell kille som tyckte han var rolig och skulle skoja med oss. Han drev om att han tappat en femhundring med oss i en kvart, sen med vakten i en kvart, när vi äntligen blivit av med honom kom hans kompis fram till garderoben(då visste vi inte att de var vänner men eftersom den jobbiga killen pratade med honom i telefon framgick det). Den jobbiga killen fortsatte nu sitt jobbiga skämt via sin telefon, via kompisen och sen till oss. Det hela var sjukt, hur orkade han? Vad hade gått snett? Jag garvade iofs en hel del med Olle åt det hela. Shit vilken grabb! Kom hem klockan tio över fem efter att ha städat järnet. Fy tusan vilken lång kväll/natt!

Idag har jag varit på bandy med bror och far. Det var mysigt trots förlusten! Det var längesen jag var på bandy men det tror jag kommer ske fler gånger under säsongen! Korv, trevlig publik och händelserika matcher är ju lockande!
På vägen hem inhandlade jag mina nya böcker så jag planerar att ligga i sängen hela dagen imorrn och läsa för att sedan jobba igen(suck!). Ser verkligen fram emot tvåan, kan bli riktigt bra tror jag, fast syster säger att den inte är någe bra. Men, vem vet!? Iaf sen kom vi hem och efter det kom pappas släkt. Farmor, faster och kusiner drällde in. Det blev julmiddag och mer paket. Jag fick en super fin ryggsäck av far min och en ny ipodish! Välbehövt eftersom jag saknar ryggsäck och mitt batterie till min ipod fuckat ur! Det blev lite annat smått och gott också som en tröja, ett spel, nagellack och ett nytt singstar spel! Riktigt bra kväll. När alla gått satte vi oss och spelade pappa + tinas nya spel de fått av oss. Riktigt roligt, Retro heter det och jag rekomenderar det hjärtligt! Det blev mycket skratt, stoj och stim! Jag och min syster var feta på att komma på samma saker vilket är en utav spelidéerna.

Nu sitter vi på mattan framför våran tv min syster och jag. Vi spelar Spyro och min syster pratar argt med tv-spelet. Hon är fantastisk och sånna här dagar tycker jag om henne så det gör ont!



Här är jag en tidigare vinter än denna, är inte många år här inte men min outfit rockar!

känsla

Jag tänkte just skriva ett seriöst inlägg om den där skumma känslan som dök upp nu igen men min lillasyster kom in, kastade tofflor på mig och började hoppa i min säng. Hon satte också på "my boy lollipop". Hon förstörde alltså min sinnesstämning helt och hållet. Men såfort hon gick kom den tillbaka, den har fortfarande inte släppt. Jag tycker inte om det här. Det gör jag inte.

Nu rullade hon in i mitt rum i sin datastol och frågar skumma saker. Jag skrattar åt henne, hon är inte klok men väldigt fin!

Alltså jag vill inte få den där känslan, jag gillar den inte i det här läget. Skulle helst vara utan.

Borttappad bok och panik

Har nu läst ut boken, jag var fast och tagen de hundra sista sidorna och andades knappt! Jag sprang efter att ha läst sista sidan till min syster och krävde att få låna tvåan genast. Min lillasyster tittar uttråkat på mig och mumlar att hon inte vet vart den är. Jag är envis och försöker krångla ur henne vart den kan gömma sig. Men ungen har verkligen ingen aning!! Efter att ha våndats i en hel halvtimme och stuckit in huvudet i hennes otroligt stökiga garderob gav jag upp. Det blir ingen mer läsning idag, jag får helt enkelt köpa boken imorrn. Surt bakslag och jag kommer längta hela natten efter att få läsa.

Åh, alltså det där lässuget man får av en riktigt bra bok, eller den behöver inte alltid vara "bra rent litterärt" men fängslande bra, det är en utav de bästa känslorna jag vet! Jag är egentligen en riktig boknörd men glömmer den egenskapen ibland när allt är för stökigt runt omkring mig. Nu jävlar ska här läsas dock. Hela januari tänkte jag, läsa och jobba står på schemat. Plus hårdträning och ändring av kost! Kommer bli en fantastisk månad. Shit vad jag ska slita och läsa!

Snart snart ska jag till jobbet. Jag som hade tänkt jobba mycket i december, men de blev bara fem gånger på grund av pluggande och inplanerade fester. Jag borde jobbat mer och har nu dålig samvete. Jag får ta tag i det här i januari. Går inte att gräva ner sig för mycket i det hela.

I Februari ska jag järnjobba allt jag kan innan söndagen den 8, för den 9 ja då far jag iväg till varmare bräddgrader!! Extremt extremt skönt ska det bli och jävligt välförtjänt!

Alltså åh, jag vill bara läsa. Kan någon ge mig den där boken?


Juldagen

Igår firades det jul hos min bror. Vi blev inte många eftersom resten av släkten var i Dalarna men det var riktigt mysigt. Vi åt en massa och kollade på allt möjligt juligt som gick på tv:n. Jag fick en fin tröja, en ryggsäck, en bok, Gossip Girl säsong ett och ett armband!

Alltså jag har hamnat i bokträsket igen. Jag tänkte att jag skulle läsa den där "om jag kunde drömma" eftersom min lillasyster läst den fem gånger och Nathalie gillar den skarpt. Jag började de första 20 sidorna med inställningen: inte så speciell men underhållande. . sen där kring sida 40 var jag totalfast. Jag har nu snart läst ut boken och är känslomässigt utom mig på grund av denna bok. Jag älskar den, den är fantastiskt. Det är inget storartat litterärt värk men den är sjukt underhållande och jag är fast. Tänkte gå och se filmen på bio på söndag med min lillasyster som gärna ville sen den igen! Åååh, jag ska läsa hela dagen idag tills jag börjar jobba vid 22.

På tal om jobb, idag försökte jag räkna ut min framtida ekonomi. Det verkar jobbigt att få allt att gå ihop. Men jag ska inte oroa ihjäl mig. På något sätt går det nog ihop! Jag har ju pengarna till Thailand redan helt under kontroll och det lär bli ganska mycket pengar över! Bra där!

Nej nu ska här läsas igen!! <3

Snart julafton

Ligger hemma i min syster säng, vi ligger här med varsin mac och ser på vänner. Våran favoritsysselsättning typ. . Annars har jag haft lite att göra de här två senaste dagarna. Igår var det storhandling, lunch, middag hos små knodd kusinerna och sedan filmtittande med Micke och Pearl Harbour. Den filmen är så fin!

Imorse klev jag upp för att äta frukost hos Karin, vi skulle säga hejdå till Alex som lämnar Sverige för Australien i ett år. Efter det blev det dags för att trängas i stan, jag och Darja knuffades omkring med folk för att inhandla de sista julklapparna. Vi mötte upp brodern min också för att sedan dra oss mot söder. Middag sedan och efter det åkte jag ut mot Älvsjö för att hänga hos Isabell. Det var myspys och nu ligger jag här hemma och ska sova riktigt ordentligt inatt! Gud så skönt, ska sova så länge jag behöver och inte gå upp för att någon ska ha upp mig.

Där averkade jag två dagars hets på en snabb tid, den ni! Tänk om någon dag bara är det julafton, men julen i år kommer bli riktigt lugn tror jag. Skönt!

God Night and see ya!

Natt med tidig hemgång

Kvällen har inte varit bra. . jag har känt mig nere. Jag åkte hemifrån med ont i magen och ett deppigt humör. Alltså inte världens bästa förutsättning för fest. Jag åkte först till Mariatorget för att dricka öl på Bishop Arms med min bror och Henko. Det var trevligt som vanligt. Efter det åkte jag mot festen, redan när jag kom in kände jag mig något felplacerad. Det var kul att träffa de jag kände som var där, men jag var verkligen inte på humör. Så jag och mitt rosévin åkte hemåt igen vid tolv. Jag fick sällskap hemåt av Zekebeke! Min fina vän jag träffar alldeles för sällan.

Hemma åt jag macaroner och pratade med min syster fram tills nu. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på myslåtar. Just nu spelas Stolen med Dashboard Confessional. Riktigt mysig låt!

I watch you spin around in your highest heels. 
You are the best one, of the best ones.


You have stolen my heart.

Dansa på stolar och jaga orcher

Igår stog jag på en stol och dansade till Katy Perrys låt Hot n Cold. Det är min nyaste favorit och jag blev som ett litet barn som öppnat en höjdarjulklapp såfort jag hörde den igår. Jag gjorde flygplanet, hoppade i soffan, dansade på en stol och gjorde Marie dansen! Alltså. . en riktig höjdarlåt. Det var tur att jag inte var på krogen, då hade folk trott jag gjort annat än druckit. . Men det hade jag inte, jag blir bara så lycklig av bra musik!

Sitter hemma i mina joggingkläder nu och är blöt om fötterna. Vi var ute på hellas och det kändes som scenen i sagan om ringer när de säger "let's hunt som orchs". Vi sprang järnet där i lerpölarna och mina skor var så blöta mot slutet. Brallorna är också hyfsat leriga. Bror glömde sitt legg och kontantkort så jag måste nog in mot södershöjder innan jag ska på festen ikväll. Kanske ta en öl eller två med trevligt "vuxet" sällskap, haha!

Har laddat upp bilderna från igår också, så jag visar några goingar här i bloggen!




Vi lekte hela havet stormar och det gick vilt till!

Oj oj, hittade goinglåten på datorn alldeles nyss, Pretty Belinda på tyska! Jag tvingade Sofie att lyssna på den med mig där i nian någon gång, eller var det kanske i ettan? Den är iaf riktigt go.

Lördagmorgon

Vaknade i min säng imorse och var väldigt lycklig över detta! Jag var SÅ nära att sova kvar i lokalen vi var i igår, just för att de är så jävla tråkigt att åka hem själv om natten. Men sofforna och att ha jackan som täcke var extremt olockande så jag pallrade mig till bussen för att ta mig hem.

Igår hade vi lite klassmiddag med gamla SM3B:are, men det kom inte så många vilket inte gjorde någonting. Vi hade skit trevligt och jag dansade järnet i den stora lokalen. Mot slutet hoppade jag omkring i soffan uppfylld av musiken. Karin och Rosaline dansade med mig, vilket var tur, det är alltid tråkigt att dansa själv.

Idag är det party igen. Aida fyller 18, Congratz!! Den stackars lilla parveln går  med alla 89:or och fyller år 20 december, snacka om dubbel otur. Hon har alltså fått vänta extremt länga på att få följa med sina vänner ut. Men nu är det dags! Jag har en flaska rosé i kylen som ska drickas! Jag tyckte det verkade trevligt och rosa. Igår var de cider och jäger. . jag och alex sprang över vägen för att ta varsin shot som vart två. Det var efter detta jag satte fart på "dansgolvet". Bilderna ska jag glädjas åt snart. Jag tror det finns ett par som är riktigt party, haha!

Först är det dags för en joggingtur. Jag har inte fått jogga på två veckor eftersom jag haft världens jobbigaste hosta. Men nu kommer jag antagligen springa bästa rundan någonsin, fortfarande lite sjuk och bakis. Det skriker ju REKORD över hela grejen!!



Jag gjorde det, jag orkade inte vänta. Sånt där är nämligen inte min grej. Nu får vi se hur det går. .

Fredag hela veckan!

Nu är det Fredag, jag sitter och degar innan jag ska till det jobbet jag diggar minst. Pratar med Fillan på msn, hon är sjuk på riktigt nu igen den stackaren. Hoppas hon blir frisk snart. .

Hemtjänsten alltså, jag ska dessutom städa. . inte det jag vill. Men chefen ringde desperat och jag hade inte mage att säga nej. Så om en timme är jag ute i Farsta och hjälper två snälla tanter att städa. Sen börjar min heeeeelg! Wawawiwa!

I helgen finns det planer: planerna handlar om att suuuupa. Igår försökte Patrizia(min chefie på debaser) att övertala mig att jobba på fredag. Hon var till och med så lurig att hon skrev upp mig på schemat trots att jag sagt nej. Men jag upptäckte hennes luring och hävade att jag verkligen inte kunde jobba! I smyg viskade jag till min kollega: jag ska festa i helgen, fniss fniss. Gårdagen på Debaser var riktigt nice. Jag hade trevligt, Olle var riktigt rolig. Han sa en massa mystiska saker och gjorde en massa underliga saker. Sen har jag så vänliga/roliga kollegor att det blir riktigt skoj att jobba.

Men de här grabbarna som ska ragga på en i garderoben, vad är deras fel!? Igår hade jag en som vägrade gå. . han tyckte vi skulle ses nyktra. Det tyckte inte jag. Han fattade knappt vinken och stod kvar och hävdade att han hade svart bälte i vänlighet, hade han kommit på den repliken själv? Den håller nämligen inte! Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Tillslut kom hans kompis och drog iväg honom, han var vänlig på riktigt!

Jag slutade vid kvart över två och hann med bussen mot hagsätra. Jag, Ollie, Torulf och den mystiska solariemannen
Niklas tog bussen tillsammans. De är roliga de. .

Pepp musik

Jag lyssnar enbart på peppmusik just nu för att tagga till inför min jobbnatt. Lär ju inte få gå tidigare idag eftersom jag fick gå hem tidigt igår! Så jag måste hålla mig pigg och alert. .

Det här med män och självförtroende har jag funderat över just nu eftersom en utav mina små tjejer ringde mig. Ni förstår, på landet är jag äldst och jag är "rådgivaren". Frida som ringde idag har precis börjat ettan, en riktig färsking, haha. När man går i ettan är allt kaos. Det gäller att se upp, vara på sin vakt och akta sig för att bli utnyttjad för fan vad man kan bli överkörd annars. . Jag minns ettan med blandade känslor. Fast jag tror jag var hyfsat cool hela ettan. Sen i tvåan hade jag pojkvän så jag slapp all den där skiten. PHU! I trean däremot, ja jävlar i min låda. . en riktig bergodalbana. . där gjorde jag saker jag borde avstått. Men jag förhåller mig till det hela med synen att: ångra är ingen idé, gjort är gjort! Jag brukar garva åt det. För vissa män och misstag är verkligen skrattretande.
Men där i ettan är de farliga att allt är nytt, självförtroendet sätts på prov och därför blir själva "killproblemen" extra jobbiga. Det blir liksom för mycket nytt på en gång. . Det är i alla fall vad jag tror. I tvåan och trean har man hunnit eller förhoppningsvis mogna till lite och blivit starkare som person. Fast. . nej, mogen är man inte. Själv tappade jag ju allt när jag vart singel innan sommaren 07. Det har tagit en jävla tid att bygga upp mig själv igen. Att plocka ihop alla bitar, hitta moralen och det jag står för. Jag tycker att jag sköter mig bra nu för tiden och det var länge sen jag gjorde något jag känt att jag inte kunnat stå för.

Jag har blivit cool och tuff. Äsch, bara för att jag snackar så jävla mycket kommer jag säkert köra mig själv i botten i helgen. Nej, de kommer jag inte. Men jag ska festa, de kan ni skriva upp!!

Säga nej. .

Det här med att säga nej är sannerligen inte min grej. Nu har jag sagt att jag ska jobba imorrn på hemtjänsten. Men jag lyckades skjuta upp tiden till ett i alla fall och ska bara hjälpa till hos två tydligen snälla tanter. Egentligen vill jag inte alls jobba där, jag har egentligen jobb så det räcker. . men jag kunde inte förmå mig att säga: nej, den här veckan blir det svårt. Jag kan nog inte jobba. Nej nej nej, jag var tvungen att säga: javisst, klart jag kan hjälpa till! Suck. Nu är mina planer efter jobbet paj och jag kommer vara en zoombie imorrn, eller nja, men sliten i alla fall.

Tydligen är det julfest med min gamla klass imorrn. Tjoflöjt. . jag har en reservplan dock om det hela urartar eller bara blir lamt och stelt. Sofia heter reservplanen! Bra där. Alltså, de flest av de jag umgicks med i min klass, vilket var typ minst 15 st har jag ju träffat en del sen jag slutade. Men de där andra, de har man ju inte sett röken av och vissa vill man verkligen inte se röken av. Så de här kan ju bli spännande. . Hoppas det åtminstonde blir trevligt!

Snart ska jag kila in mot staden för att träffa en duktig person och sedan äta lunch med min mor.


Där har ni min bror, han är så snygg och fick därför pryda morgonens inlägg!

Hemkommen tidigare än väntat. .

Jag fick sluta tidigare idag efter att ha vunnit den spännande lottdragningen. Hann med min sista tub hem och var väldigt lycklig åt detta! Stod i garderoben hela kvällen idag, för jag ville sannerligen inte hålla till någon annan stans eftersom de var death metal idag, tjohej vad bra de är! Eller inte. . men det tråkigaste är att det är samma konsert imorrn, så min plan är att gömma mig i garderoben igen. Klokt drag. .

Micke vill hälsa att han har fina fötter. . jag vet inte varför, men självklart får han det!

Annars idag var jag i skolan, langade MVG:et, JIHA! Känns jävligt bra och duktigt gjort, jag som inte ens gjorde mitt bästa. Tur att man är klippsk! Sa Hejdå till Nathalie också eftersom hon åker till Åre imorrn och ska säsonga. Hon vart min nya vän i klassen, ja faktiskt den enda, men det gjorde ingenting för det behövdes ingen annan. Jag ska till åre i Januari ju, så då får jag hälsa på henne, kommer bli riktigt skoj!
Efter skolan åkte jag hem till Tott och Rita, vi myste och åt frulle. Efter detta tog jag mig hemåt, såg på Scrubs och sov middag. Sen var de dags att dra sig mot Debaser, så jag åkte dit, käkade med Olle och ställde mig i garderoben. Där har jag hållt hus tills nu, nu ska jag äta en macka och se på mer scrubs!

So Long alla glada!

Titanic på tv

Den är så fantastisk, jag älskar den filmen. Den är så vacker och så himla bra. Så jag ska se den minsann, tills min syster ska ockupera vårt rum hos mamma och gnälla om att jag inte får se på tv när hon ska sova. suck. Jag minns när jag och Isabelle såg den på hennes land, vi grät så mycket att våra ögon svullnanden och våra täcken blev alldeles blöta. Det var riktigt tjejmysigt!

Har tittat igenom gamla bilder, det är så mysigt och nostalgiskt. Speciellt de jag hittat från ettan på gymnasiet. Alla är så små och det har hänt så mycket sen de togs.



Här är en av bilderna från slutet av ettan, Darja, Isabell och jag hade prickiga klänningar på avslutningen. Matchande och snyggt, haha! Nu ska vi till Thailand om en och en halv månad. Det är alltså dessa två damer jag ska flyga iväg med. Det känns så roligt. Speciellt efter allt umgänge nu igår. Det var så trevligt och roligt. Har saknat att hänga med dem allihopa sådär. Det får de bli mer av. Fast nu är det iofs bara vi tjejer kvar hemma typ, men det är mysigt det med!

Nej nu ska jag se mer av filmen, hörs! <3

Ont

Det gör ont idag, det gör ont och är tomt. Jag vill inte flytta. Jag känner mig ensam och tom inuti. Det som inte var trasigt var vårt hem och närheten till de som finns kvar i Enskede. Nu är det inte kvar. Nu är inget kvar. Det gör ont.



Yrsel

Jag fick ont i magen, ett lätt illamående och yrsel. Det här verkar faktiskt inte bra. . Jag tror min kropp och min hjärna slutar att kontakta varandra ibland. För i detta fall är inte min hjärna och min kropp på samma nivå. Min kropp beter sig galet medan hjärnan är ganska lugn. Vad är det här liksom? För jävla snurrigt är det i alla fall. .

Lite otydligt men jag tänker inte göra det tydligare. Det behövs inte. . behövde bara skriva av mig för att motverka känslan av att vara i ett rum som bara gungar.

Snart är det konsertdags, jag är något nervös faktiskt. .
men det går nog säkert fina firren!
Ikväll är planerna att gå ut och ta en öl med mina vänner från frukosten idag. Men just nu spelar min kropp mig as jobbiga spratt så jag hoppas den lugnat sig tills dess.



I thought of you and where you'd gone
and let the world spin madly on



Något trött. .

Igår somnade jag vid tre och jag gick upp halv åtta idag. Det var frukost och thaiplanering på g i älvsjö för att vi skulle hinna ses och bestämma något innan grabbsen åker. Bestämmandet gick dåligt men det var en riktigt god och mysig frukost vi fick till! Vi kom inte fram till något förutom att jag borde skaffa ett pass och det ganska snart för att slippa stress! Borde göra det imorrn kanske. . det vore klokt. Sen bestämde vi att prostituerade inte är ett måste. Man borde helst hålla sig ifrån dem. Sen bestämde vi. . hum. . att vi inte skulle rida elefanter. Med som samtalsämnen var också: lakan, högtalare, smart pass grejs hållare, vaccin och telefonkort. Men bestämma vart vi ska mötas upp är ingen idé eftersom Jonas och Axel inte alls vet vart de håller hus när vi kommer ner. Jag har fått en del öförslag och vi ska nog kika förbi resebyråer för att kolla eventuella paradisresemål! Nej, nu ska jag sova lite middag innan min konsert om några timmar. .

Bye bye. . zooom zooom zooom (scrubs nörd)

Bilder från lördagen!

Nu har jag laddat upp bilderna på fejjan, de var inte så många men jag valde ut de jag tyckte var roligast.
Sitter hemma och borde sova, men just nu har jag ingen lust alls. Imorrn ska jag upp och ha Thaimöte hos Isabellsi. Hon vill ha dit mig vid nio, helt sjukt tidigt men alla börjar jobba sen! Så jag kommer vara trött imorgon, men de gör ingenting. Man ska göra det man känner för och innebär det att inte sova så får det vara så!



Lovley <3

Söndag och lägenhetscheckningar

Idag vaknade jag extremt opigg ett antal gånger. . först vid tio ringde min bror och väckte mig. Han väcker mig nog säkert en gång varje helg. Han är uppe med tuppen och tycker jag är en lat jävel om jag inte är likadan. Så jag mörkar alltid att han ringt och väckt mig och skyller på att jag låter nyvaken för att jag inte pratat så mycket än eller för att jag är förkyld. Han brukar köpa det, tur de, annars får man sig en dänga för att man är lat och seg. Sen var jag tvungen att sätta klockan eftersom jag skulle på visningar. Nu har jag tittat på fyra lägenheter varav en är den pappa är på väg att köpa. Den är super fin och ligger perfekt vid mariatorget!

De lägenheter jag kollade på var fina. Den ena behöver dock en del renovering vilket känns som en jobbig grej. Sen var det en super fin vid Mariatorget på samma gata som bror min. Det vore verkligen super att bo där! Nära till honom och pappa + syster om de också flyttar dit. Då blir vi en riktig söderfamilj!
Sen låg den sista här i Enskede, den var egentligen störst och finast. Men det känns ju halvkul att bo kvar här "själv" när alla flyttar in till söder.

Gårdagen blev lyckad! Vi hade överraskningsfest för Fredrica som fyller år idag! Tusen pussar och grattis till min fina sessa!!
Hon hade inte anat så mycket, bara att det var nått lurt. Vi åt en god middag som jag lagat och sedan drällde folket in. Det var trevligt och inte alls så trångt som vi varit oroliga för innan. Jag hade det skit skoj tills jag fick ett litet breakdown på grund av osmidiga människor. . Fast hemvägen var trevlig så det ljusnade upp igen!

Nu ska jag till Kusinerna för julmiddag innan Amandisen åker till åre! De ska bli mys! <3


MASSA GRATIS TILL MIN FINA TÖS! <3

Stress, åkande hit och dit..

Jag håller på och fixar och trixar inför kvällen. Det ska bli så skoj hoppas jag! Har precis varit ute och handlat mat. Mer kan jag inte säga eftersom det är lite hemlighetsmakerie över kvällen. . jag berättar mer imorrn!

Igår var jag barnvakt och det gick som smort. Det blev idolfinal, julmust och popcorn för hela slanten. Efter det gick jag över till mami för att se Boston Tea Party och sedan sova. På dagen igår var jag, bror och syster i staden för att handla julklappar. Det gick väldans bra för mig. Jag köpte typ alla julklappar och blev näst intill ruinerad på köpet! Spännande, spännande.. Eller vadå nästan alla? Nu ljög jag, för jag har typ alla små grejer kvar, så de dyra avklarade men de mindre dyra fortfarande kvar!

Sitter och lyssnar på Come To Me med Koop, så extremt mysig låt. Jag gillar verkligen den! Väntar på att en utav mina "klass" damer ska komma förbi för att hämta lite grejer inför kvällen . .

Nej, måste ta tag i allting nu och inte sega här mer! <3


Gamla klasstjejer kvällen ska spenderas med! <3

Host host

Idag har jag varit på dagis och jobbat. Det var väldigt roligt och jag har saknat att få arbeta med barn. Det är så givande och det händer saker hela tiden. Vi övade på luciatåg när vi var ute på förmiddagen eftersom de har luciatåg imorgon. Jag minns dagislucitågen vagt, men jag minns att de kanske inte var de allra bästa luciatågen. Någon sjunger för högt, någon sjunger inte alls, några slåss, någon vill bara sitta hos mamma och någon stoppar in ljuset i munnen för att se hur det lyser igenom.
Dagen till ära tänkte jag lägga upp en fin bild från ett luciafirande för länge sedan. Det är jag där bak under Toves glitter!



Idag lagar jag mat själv och är ensam hemma tills syster kommer hem. Jag tänkte ha seriemaraton eftersom nya Heroes och Crim M. har kommit ut. Jippi! Sen tänkte jag lägga mig i lagom tid eftersom jag är helt slut idag. Jag råkade nämligen somna när jag hade läs stund, eller inte somna men jag fällde ner ögonlocken en snabbis, varpå en utav flickorna direkt sa: men, varför blundar du?? Eh(pinsamt), jag fick bara något i ögat svarade jag och försökte gnugga lite i det.. Så efter denna händelse kände jag att kvällen blir cool lugn!!

Snart läggdags

Jag vet inte vilket humör jag är på idag. Jag vet inte vad jag tänker riktigt. Jag tycker saker och ting ter sig oklara. Jag känner mig otydlig och lite ovetande.

Rita tycker vi ska fira att jag är klar med min kurs på komvux, hon tyckte supa var en klassiker. Andra förslag var: åka flak, köpa något eller köpa en julklapp till mig själv.

Lyssnar på en låt just nu som påminner mig om en pojke och en tid för länge sedan. Den är ruskigt vacker, tror det är därför han tycker om den så mycket. Han försöker vara cool, men är en riktig mjukis inuti. Det vet jag.

Herregud. Jag känner mig konstig idag. Jag vet inte riktigt vart jag har mig själv.

Men jag försöker liksom komma till ro med den känslan, att kanske inte alltid veta. Att kanske inte veta hur saker blir, att gå omkring och tycka att det är ganska okej att inte veta.

Jag ska nog lägga mig i min säng och lyssna på lite musik! Imorrn blir det dagis <3

Otur i turen, eller vilken tur då?

Idag är en konstig dag. Den började bra, men sen såg jag det sorgligaste Gossip Girl avsnittet ever och efter det vart dagen skit. Enda dagen jag kunde jobba på debaser är imorrn, då får jag erbjudande om imorrn men jag är för seg på att svara så platserna är upptagna nu. Sen måste jag säga nej till julkorts jobbet pga barnvakten på fredag. Sen har jag en äcklig hosta. Sen vart jag deppig och sen sen sen sen sen. .

sen är det liksom en sista grej som skaver. som ett litet jobbig skavsår. det är inte hela världen men det känns konstigt och svider på något sätt.

Host, host. .

Jag sitter och lyssnar på Tropical Loveland med Abba, riktigt skönt gung i den gamla dängan!

Idag har varit en tankarnas dag, jag har gått omkring på Gondolen i mina super braiga skor från Ecco och funderat en massa.
På framtiden, hur onice en av kockarna är, hur chockad jag blev att bli så glatt bemött av vissa kollegor, på hur helgen kommer att arta sig, på lägenheterna jag ska kolla på. JA NI HÖRDE RÄTT! Vuxenpoängen bara rasar ner över mig, ni kan inte förstå hur många vuxenpoäng jag kommer ha efter söndagen. Jag ska på lägenhetsvisningar eftersom jag ska flytta. Ja, egentligen vill jag inte flytta, men jag har inget val. Fast nu är jag liten sugen på att flytta, pratade i telefon med någon och insåg efter samtalet att det kanske inte blir så farligt och ensamt.

Pappa ska flytta ifrån enskede med nya tjejen och min syster. Jag får alltså valet flytta med eller flytta hemifrån. Jag känner att jag är lite för gammal för att flytta med. Jag vill inte kompromissa med dem, jag känner att jag är för gammal för detta(eller för envis) och därav alternativet: flytta hemifrån! Det ska dock sägas att det finns ett rum i deras nya place där jag kan få sova när de kniper och ensamheten blir för stor.

Jag vill inte flytta ifrån min syster, hon är jobbig, hon är irriterande, hon är envis, hon är tonåring men hon är också världens finaste syster. Hon finns alltid där, hon lyssnar alltid och jag kan alltid lägga mig i hennes säng, titta på vänner och känna att världen ändå är en fin plats.

Idag behöver jag skriva, prata och få ur mig en massa. För saker sker, ja saker sker och löften ges. Jag har upptäckt lite nya saker inom mig jag trodde inte fanns där, jag har upptäckt dem i ett dåligt läge. Men vad ska man göra? Jag slog spiken i brädan(eller vad de heter?) med Felicia och ingick ett litet löfte/vad/bra livsfilosofi/deal. Jag ska sköta detta väl och inte spåra som i andra stunder av mitt liv. Tralalala, jag skulle vilja skriva en massa saker, men jag vill inte och jag kan inte.

Jag skulle kunna skriva en a4 idag, men de ska jag inte göra. Men jag kan berätta att jag ska jobba på dagis på torsdag. Jag blir så glad av tanken, äntligen ska jag få mysa med söta barn! Jag tycker om barn och dagis. Där är alla ärliga, raka och de blir inget tjaffs.

Nu får jag ge mig. Borde sova. Kommer inte kunna somna. Är på hög varv. fan.

Hemtentan klar

Nu sitter jag hemma och suckar av lättnad. Men hemtenta är klar och jag lyckades ganska bra hoppas jag! Jag hoppas på ett mvg, men jag känner att vg är okej. Jag har inte riktigt orkat satsa på den här kursen. Det har inte känts värt eftersom jag inte tror extra poängen räknas med i snittet. Fast det vore nice med ett mvg, så jag ska nog läsa igenom tentan en gång till för att checka mina svar!

Igår var en riktigt mysig, den började bra och slutade bra! Jag promenerade till julfikat, stannade i några timmar, det var soppa, en massa lek och stoj. Jag tycker som vanligt att det är roligast att leka med de minsta. Så jag satt och botade sjuka dinosarier med meducin och glass. Mitt i allt ringde Marie och tyckte det var lite oturligt att jag inte kommit hem än eftersom hon satt utanför min lägenhet. Så jag skyndade mig hem till henne. Rita kom över och vi spelade spel, kollade på sjuka klipp och hade tjejmys!

Idag har kanske inte varit lika mysig. Jag vaknade något förkyld och satte igång med läxläsande efter två avsnitt av Mad Men. Sen har jag pluggat, åkt till affären och snart är det dags för Wallander. Markus kom förbi en timme och vi pratade gamla minnen och åt pepparkaksmuffins. En riktig svenne söndag!

<3

Denna dagen ett liv!

Idag ska jag mysa. Jag ska inte jobba och jag ska inte gå ut, jag ska bara vara! Först är det julfika hos min lovley extra familj jag inte träffat på evigheter känns det som! Jag ska krama ungarna så de inte kan andas, för de har jag längtat efter! Åh, vilket mys de ska bli. Hoppas jag i alla fall. Sen ska jag mysa med Rita Ros, vi har bestämt att vi ska ses för att göra ingenting. Typ chilla och se en bra/dålig film. Ser ut att kunna bli en riktigt bra dag. Ska bara pigga på mig lite, men duschen gjorde susen så jag är halvvägs där, bara sminket kommer på så är jag fit for fight!

Julmarknad i Enskede är det också idag, som vanligt är det säkert en riktig höjdare. . Jag ska inte gå dit med mening, jag bojkottar det här året! Jag kommer visserligen att passera allt ihopa påväg till julfikat men. . jag ska inte stanna, bara passera!

Igår var jag ute.. tänkte att det var den sista utekvällen på ett tag eftersom jag bör börja jobba på ordentligt och mitt jobb består mestadels av helgnätter. Men märker redan nu att jag inte kan jobba nästa helg.. det här blir inte bra. Fast.. jag har hela December och Januari på mig, eller bara halva December men ändå! Jag har redan sparat ihop all kosing man kan behöva men det är alltid bra när pengarna rullar in.

Tänkte ha lite bilder från Helenas mysiga 30 års fest här nedan. Det var super trevligt och jag fick chansen att umgås med så mycket fina människor!


Arg

Jag är faktiskt arg, jag tycker vissa människor kunde bete sig snäppet bättre och snäppet mognare.
Jag tycker illa om fegisar och människor som inte kan stå upp för sig själva och vad de tycker.
Det är sorgligt att se och man blir förbannad när man råkar ut för det.

Så nu ska jag hoppa in i duschen, göra mig i ordning, möta bror, dricka öl för att sedan festa. Jag hoppas ilskan går över, annars kan det gå illa. Jag har nämligen en tendens att bete mig illa när jag är berusad och arg. Eller bete mig illa, mer göra saker jag inte skulle gjort i vanliga fall. Äsch, de går nog över om en timme.. när jag börjar bli snygg och fått i mig en öl. Då borde jag varvat ner och ilskan gått över. Det är liksom inte värt att bli arg på människor som ändå är ganska värdo. .

30 års fest på Debaser

Idag ska jag på 30 års fest för Helena, min fina, fina, fantastiska vän! Jag och min bror klurar just på en bra present. Det är lite svårt.. men jag tänkte underhålla mig med att göra ett fint kort till henne. Åh, jag hoppas det blir skoj och trevligt. Men självklart kommer jag väl vara minst. Jag är alltid minst, fast jag är typ coolast så det är lugnt!

Idag innan blir det jogging och pluggande. Riktigt booring, men jag får ju festa ikväll så det väger upp de hela!
Fast nu måste jag läsa om blodet, muskelfibrer, blodplättar, alkohol och annat smått och gott. Det är ju sjukt intressant men jag har verkligen ingen plugg lust i kroppen. Fast jag måste ju få det här gjort! Tusan. .

Nej, nu ska jag göra ett kollage till min Helena! <3

Vilket avsnitt!!

Såg nyaste Gossip Girl avsnittet, satan vad bra det var! Slutade så sjukt spännande att jag nästan tuppade av! Jag vill bara se mer, förstår inte hur jag ska kunna vänta i en vecka, jesus! Man blir så kär i Chuck Bass.. alltid lika farlig..
Jag älskar den serien, alla är så coola och snygga, haha!

Usch, sitter och har ont i magen inför imorrn. Det känns läskigt och obehagligt. Jag hatar när saker och ting inte är som de brukar vara, blir så extremt nojig. Men imorrn får jag svar..

Snart läggdags..

Åh, jag måste plugga en massa imorrn, jag är verkligen inte sugen, det känns så opepp! Men jag måste få bra betyg så jag får avsätta tid för tråkigheterna hela den här veckan, fy tusan!

Alex kom förbi och jag vann över honom i mitt braiga tv-spel som jag alltid vinner i! Sen drack vi te och såg ett chockerande avsnitt utav Boston Tea Party! För det första hade ett väldigt ohett par sex live i tv, för det andra visade de en gammal och väldigt rolig porrfilm! Alltså chockerande för att vara vanlig tv tid på vanlig tv kanal. . det var extremt komiskt och jag kisade för det mesta. Jag tyckte det var lite smått pinsamt med paret och Filip och Fredrik som satt bredvid på varsin stol under akten. .
Sen trampade Alex hemåt och jag hamnade framför tv:n med min dator i knät. Snart ska jag sova så jag kan komma upp i bra tid imorrn för att plugga. Ska bli riktigt skoj!!

Natti!

1 December

Idag är det december.. idag är det julens månad nu igen!
Det är faktiskt första gången jag inte är övertaggad på detta, dels för att julen ser ut att bli ytterst liten och dels för att jag har roligare saker att se fram emot! Men julensmånad är alltid mysig och jag är en av dem som (egentligen) älskar julen! Ta fram pynten, snön, alla kläder, lussbeullar, julmust och all choklad. Att man får ligga under en filt och mysa medans julstjärnan lyser i fönstret.. det är en riktig höjdare! Idag kom Rita över, vi åt, pratade och tillslut mös vi ner oss under min nya fina fleese filt och somnade lite. Åh, när hon sedan gick kunde jag inte somna om, de vart kallt och tomt. Jag tycker inte om att sova middag utan sällskap, det är aldrig samma sak och aldrig lika mysigt. Att ha någon som ligger och snusar en i nacken åh, det är så mysigt och då syftar jag inte på "en grabb" det går minst lika bra med vänner, om inte bättre! Eller... beror iofs på grabben. Jaja, hade tvärislektion nyss, de gick grymt och vi kommer spela en söt duett på konserten om två veckor.

Glömde kolla på julkalendern idag.. får göra det på hemsidan så jag inte kommer efter. Man måste alltid se om den har potential.

Nu ska jag laga middag till mig och syster. Sen ska Alex komma hit, äntligen! Vi har bestämt att vi ska ses i evigheter och förhoppningsvis blir det av idag! Jag har saknat min fina vän så jag hoppas han orkar pallra sig hit nu!

SO LONG! <3

Första advent!

Nu var det ett litet tag sen jag skrev och under denna tid har en hel del spännande skett ska ni veta min små läsare!

Det första och viktigaste är att vi bokat resan till Thailand, vi har bokat, betalt och nu är vi ta mej tusan på väg på riktigt!
I Februari är det jag som ligger på en strand och blir brun!
Det kommer bli så sjukt lovley, plus att jag åker dit med två fina tjejer jag umgåtts alldeles för lite med den senaste tiden. Så jag är hel nöjt och väldigt pepp redan nu.

                                     




Det andra är att Fredrica och Karin bokat tåget upp till Åre så nu blir det också verkligen av! Det kommer bli jätte mysigt och mycket skidåkande eftersom vi alla tre är riktiga skidtjejer. Åh, jag vill köpa ett nytt fint underställ, fast det gjorde jag förra säsongen, men man kan aldrig ha för många! Dessutom vill jag ha nya brillor, ett par riktigt coola. Behöver också en hjälm.. för det är as coolt med hjälm och man skyddar sig!
Det tredje... ja, det finns inget tredje som egentligen är något speciellt mer än en uppdatering på dagarna som passerat.

I Torsdags
jobbade jag på Debaser, de var gala och vi stängde jobbigt nog två, men jag fick gå hem tidigare eftersom jag går i skolan. Riktigt bra jobbat, jag slapp städa och var inte dödligt trött, eller jo det var jag men jag kunde varit tröttare!

I Fredags
ja då var jag i skolan och hade blodlabb. Vi tog blodstickprov på varandra och jag blev stucken fem gånger. Inte så jätte roligt, men de var mindre läskigt än vad jag trodde att det skulle vara! Efter det var det utförsäljning på kungsholmen där jag stötte på ett gäng med folk jag känner väl. När vi shoppat lite drog jag, Darja och Isabell in mot staden för att kolla upp resobyråer. Vi pratade med dem och insåg att det var bra att boka snabbt. Alltså gick Isabell hem och vi hade telefonlinje med varandra medan vi letade resa. Så hittade vi en perfekt med direktflyg och Thaiair, så vi slog till direkt!
Efter detta var det dags för att dricka vin med Helena och Lina. Det var trevligt som vanligt men jag avvek kring tolv för att möta Tove. Vi bestämde oss för att dra mot ett kaosat ace/fightclub. Vi tog varsin öl där, kollade på alla människor, minglade lite för att sedan ta taxi hem. Det var en lustig och spontan resa som slutade trevligt!

I Lördags
ja då sov jag allt vad jag kunde under dagen, eller vilade eftersom det var arbete till fyra på söndagmorgonen. Jag och Olle stod i garderoben under natten och det hela gick bra. Lite galen stämning på alla som var på Debaser bara, de var riktig fylla och mycket krossade glas. Men vi städade snabbt och jag hann med fyra tuben hem! Lovley!

Idag
åh, denna mysiga söndag har jag gjort mina favoritsysslor! Jag har joggat med bror + papi + brors vän. Sen skyndade jag hem till storebror min för att titta på dagens höjdar matcher. Roma vann och jag var lycklig. Vi spelade spel och drack julmust till halv åtta. Sen åkte jag hem för att käka och ha adventsfika! Det var mys stämning och trevligt. Sen spelade jag tv-spel och slutligen hade långsamtal med Karin på hemlinjen. Nu är det Absolut Sovdags eftersom jag har skola imorrn!

RSS 2.0