Efter denna helg är det december!

Snaaaaaart är det December. Fantastiskt, jag är en julälskare och snö älskare, så snälla skynda att komma!

Idag hängde jag upp julstjärnorna på jobbet och fixade lite. Det kommer bli så mysigt när alla barnen kommer på måndag. Hoppas jag. Annars var det en lagom dag på jobbet. Jag busade med ungarna, vi åt fredagsglass, vi lekte i parken och sen huuum läste vi en del böcker!

Idag skulle jag gått ut på riktigt(alltså dansa och inte bara dricka öl), woooho. Det blev dock inte så, framskjutet en dag och kvällen spenderas vid Mariatorget med fadern min först sedan tänkte vi eller bara jag möta upp min bror. Vi ska på Irländspubb. Lolvey.

Imorrn blir det lite lägenhetsshopping med pappa och syster för att sedan dansa hela natten lång, i hope!!

Här kommer en fin på mig när jag hade kort och blont hår. Snart ska jag färga det så fint igen, skönt.



Stackars litet djur.

Mitt marsvin blev sjukt, mitt nya lilla. Han behöver extra stöd och jag är ju ingen expert så ska köra hem honom till sin uppfödare strax. Kunde knappt somna igår men han är faktiskt piggare idag fast jag lämnar ändå över lillskrutten.

Idag på jobbet har jag varit ute ute ute känns det som. Sanningen ligger dock inte där. Hade planering hela fördmiddagen så nope, har inte varit ute en massa. Känslan av regn, mörker, blöta kläder, kalla händer och blöta barn sitter dock klistrad på min näthinna. NÄR FAN KOMMER SNÖN OCH LJUSET!?

Gossip Girl, jag är en sådan liten sucker. Mina tjejneeds är inte nådiga när det kommer till detta tidsfördriv. Kläderna, människorna, miljöerna, åh allt är så snyggt! Love it. Har sett tre avsnitt på raken och är som vanligt helt i extas. Vill bara springa ut i en liten klänning i mina vackra platå Michael Kors och dansa till bra musik! Detta gör jag dock inte. Sitter kvar i mina jeans, min kofta i min soffa på regniga söder och känner att jag egentligen hör hemma någon annan stans.

Måste få ur denna extrema tjejighet till helgen. Ska definitivt bränna en grym skiva, hitta fina kläder och skaka på min lilla rumpa. Antingen i en lägenhet eller i en mystisk bar. <3



Avundsjuk, varför då?

Tralala, have a nice daaaaaay, bapaba.

Jag är schitzo. Nej, det är jag inte. Jag är fantastiskt grym. Jag är rolig. Jag är grym. Jag har för mycket kläder. Jag har för mycket grejer. Jag har en för liten lägenhet. Jag delar den med två djur. Jag har ett jobb där min favoritsysselsättning är att leka. Jag har många fina vänner. Jag har bra syskon. Jag har en tväflöjt. Jag är inte alls alltid grym. Jag kan inte namnen på djuren i djurmemoryt på jobbet. Jag har läst mycket böcker. Jag är som alla andra kär i twilight. Jag tycker om snabbmakaroner. Jag tycker om deckare. Jag ska färga håret blondare. Jag vill rädda världen.

Se där, fick ett litet ryck och skrev lite saker om mig. Inte för att det kommer chocka någon av mina tre läsare eftersom de känner mig väl. Men ändå, skriv skriv. Allt skriv är bra skriv(enligt mig och av mig).

Idag var jag på jobbet. Det var mysigt. Jag skulle ha vilan. Då blev mina trollungar jätte glada. De sa: Åh vad länge sen du var här. Sen kramade de mig allihopa. Jag har världens bästa jobb tror jag.

Jag sitter och läser på facebook, noterar att alla ska åka utomlands - länge och långt borta. Jag blir avundsjuk. Fast sen kommer jag på mig själv. Jag ska inte varken vara avundsjuk eller bitter. Jag ska åka till Israel, Åre och New York i år. Det är inte fy skam det heller. Så varför sitta och vara bitter, nej det ska jag sluta med. Eller bitter, mer känslan av att jag också borde. Men jag har ju en lya, ett heltidsjobb och en känsla av att jag inte skulle vilja vara borta från allt så länge.

Israel, lite mer än en månad kvar. Träffade en stor del av dem jag ska åka dit med i helgen. Det kommer bli grymt. Spännande, läskig, lärorikt, roligt och grymt(igen)!. Dessutom har vi 14 timmar i Prag, så hej öl och trevlig stad!

Nu har jag skrivit för mycket. Eller för lite. Har inte ens berättat om min helg. Den var inte jätte spännande.

Gick på Bandy(heja bajen!). Hängde med bror + vänner. Var på sjukhuset. Såg min morbrors nya lya. Nu bor snart hela tjocka släkten på Söder! Hängde på söder och träffade Alex som var på hemvisit. Drack öl. Var hos Olivia.

Sådär, lite helg fick jag med.

Nu är det dags för sänggång. BYE!!


Bo i filt?

Nu har jag bott i filten nästan hela dagen. Var tvungen att kliva ur soffan på eftermiddagen för att gå och handla. Det var dödligt jobbigt. Kom knappt upp för backen men fördelen är att jag inte behöver handla imorrn. Kanske dock borde tvätta om jag är pigg nog. Ska se till att vila ut mig ordentligt så jag kan jobba på fredag! Saknar ju mina knoddar.

Snart är det paradise, oj. Jag som aldrig sett det innan tittar faktiskt nu, eller såg delar av den danska men har aldrig sett svenska. Frågan är om man kommer fastna iår eller om det kommer gå över om en vecka eller två.

Snaaart hoppas jag systra mi kommer över med ett minne med mina favoriter Gossip Girl och Grey's anatomy. Då kanske det till och med kan bli mysigt att vara sjuk imorrn. Lolvey, lovley! Åh, blev sjukt sugen på en hamburgare, kanske borde be pappa köpa en chees, eller? hum. Är man värd det när man är sjuk, mkt möjligt! Nje, ska inte be om det. Magen kanske inte pallar så mycket fett, får räcka med en skorpa eller två!

Nu ska jag se paradiset, so loooong!!

Suck, suck och suck

Jag är sjuk! Jag är sjuk på riktigt, hemma från jobbet sjuk. Har inte varit med om detta sen, huuum sen jag började jobba tror jag. Hade kramp i magen hela kvällen igår och framåt natten kom febern. Så imorse ringde jag och sjukanmälde mig för första gången. Det kändes inte bra!

Mår fortfarande inte bra och nu verkar magkramperna komma tillbaka. Kan iofs bero på att jag inte ätit något idag. Hungern infinner sig dock inte. Jag vill bara ligga under min flees filt i soffan och göra ingenting. Tänkte vara duktig och läsa ut min HP bok men orkar knappt det, kanske blir mer utav det imorgon eller senare. Klockan är ju trots allt bara halv tre. Kanske kommer en energikick senare, troligtvis inte.

Gårdagen på jobbet gick an, men sen kramperna mot slutet. Trodde de skulle gå över när jag kom hem men det slutade i feber. Kunde jag icke anat.

Idag känner jag mig sjuk, gnällig och ännu mer gnällig.

Kan passa på att gnälla över mina tröttsamma ögon. Har något skit som bara blir värre. Använder jag linser dör mina ögon dagen efter. Det gör så ont att jag får äta ipren. Det har kommit smygande men är verkligen inte kul längre. Innan använde jag linser fyra dagar av sju nu en dag av sju. Trots detta blir det bara värre, vad ska jag göra? Måste ringa min ögonläkare på sös, den andra var ingen höjdare! Ska även införskaffa nya brillor om jag nu inte får ha mina linser. Suck. Idag är det många suck.

Hoppas någon kan handla mat till mig, annars blir det mer suck och jag måste ta mig till affären.




Inte perfekt söndag

Dagen har varit en sjuk bergodalbana. Först är allt bra, sen dåligt, sen ledsen, sen arg och sen lite glad. Suck.

Försöker nu se framåt. Det där med att leva i nuet är sannerligen inte min grej. Borde verkligen bli bättre på det. Något jag borde jobba på, allvarligt. Suck. Har för mycket att jobba på. Dock får jag tuuusen vuxenpoäng för att jag faktiskt gör det. Terapi you know. Har kanske inte nämnt det men en gång i veckan jobbar jag på allt som är bajs med mitt liv. Vissa har så mycket bagage i ryggan att den helt enkelt inte alltid går att bära.

Nu försöker jag dock bli glad, ska kanske ringa olivia och be henne att pigga upp mig!
Hon vart inte så överförtjust i bilden jag la upp igår. Hon ville ha en snyg bild, kanske får lägga in det en annan gång.

Nu är jag hemma och ser på Morden i Midsommer. Lite kyligt här hemma, borde kanske stänga mitt lilla fönster. Har suttit i soffan med mina marsvin. De var ursöta först och myste med varandra och mig. Sen bara flippade de, pep, kurrade och hoppade omkring. Thure är en riktig klättrare, helt sjukt. Han kan hoppa in och ur min halv stora låda jag har dem i när jag tex. diskar och vill att de ska få komma upp lite. Så de fick springa av sig lite i buren. Ska snart fixa så de kan springa omkring i mitt kök utan att kunna krypa in under spisen.

Har en del grejer som jag vill köpa till min lya. Lite hyllor, ett extra täcke och annat smått. Borde fixa det sen när lönen kommer. Borde iofs spara det mesta inför min resa. Borde ta reda på hur mycket pengar som behövs när man är i Israel. Min bror har i uppdrag att ta tag i vårt boende imorrn. Må han inte glömma det!



fantastisk film! <3

Golf golf och mer golf

Gårdagen var hetsig och för lång! Jag kom hemifrån jobbet, somnade och vaknade för sent. Stressade till Macki där det var dinner med idol häng. Efter det var det dags för honom och Jonathan att spela skivor på Helens. Dit gick vi och hängde. Träffade lite gamla ansikten, de var skoj! Sen bar det av hem till Hannes. Där vare häng. Det blev mycket skratt mellan mig och Darja. Vid alldeles för sent gick jag hem och slocknade efter att ha hållit Macki sällskap i telefonen när han gick hem.

ldag har jag varit lite död. Jag var hos bror min, spelade tvspel och chillade. Mötte sedan upp Olivia för att äta middag. Vi hamnade hos henne efter att ha hyrt Mysteriet på Greveholm. Nu vid elva satte vi först på den efter att ha stirrat på golf i tre timmar. Heja heja!

Imorrn är det mys hos Petter med familj med mamma och bror. Ska bli skitskoj att få träffa de små liven, var så länge sen!!
Olivia är vacker!

Nytillskott i prinsesslyan!



Börjar med en bild idag. Känner att den kanske är lite för fejk på mig men det är inte ansiktet jag vill åt utan håret! HÅRET!! Vart har det där fantastiska håret tagit vägen? Mina lockar blev färre och färre så jag klippte av det för att få tillbaka dem men nej nej! Har fortfarande inte fått tillbaka det där håret. Har iofs inte alls lika långt hår som då men det känns som om det endå aldrig kommer bli detsamma. Suck, saknar det. Nu är det bara hopplöst, livlöst och halvlångt. Klippa och färga det kan jag inte heller för jag jobbar ju tider som är hopplösa att kombinera med klippning. Ännu en suck.

Idag fick jag vara tillbaka hos mina trollungar. Vi underhöll oss fantastiskt idag. Att vissa saker kan underhålla så enormt och bidra till så mycket skratt är ibland helt otroligt. Idag bar vi runt på en stor pinne halva förmiddagen. Mina troll skrattade, lekte och bar omkring på dem, de ville knappt gå in. Fantastiskt sött!

När jag skulle cykla hem vurpade jag med cykeln, slog i axeln och armbågen. Lolvey! Jag kände mig skit dum och det känns typ förlamat i armen fortfarande. Hoppas det inte känns imorrn!

Annars har jag hämtat en till sambo idag. Nu har Kurt och jag fått en till kompis. Han är så ofattbart söt. De bara springer omkring, kurrar, piper och nosar på varandra. De låg i soffan och sov tätt, tätt intill varandra medans vi sågs Scrubs. Det blev en bra kväll! Glömde bort att min bror spelade skivor, sånt händer och jag orkade inte ta mig dit när jag väl kom på det. .

Mår illa, suck. Att jag aldrig kan äta lite onyttigt utan att få kramp i magen eller må illa. Tänkte att jag förtjänade en näve chips efter mitt fall men nej nej, illamående och kramp i samband med läggdags trots att jag inte åt mkt. suck.

Imorrn , hum, nu ska vi se. Ska jag jobba(som varje dag). Får se vad spännande saker mina troll hittar på! Annars ska jag nog prova tvärflöjter och sedan gå på konsert. Eller spelning mer. Mina vänner spelar och jag tänkte titta förbi innan jag måste tänka på refrängen. Det är iofs fredag dagen efter så det gör inte så mycket om man är lite sliten!

Nu är det dags för sängen, motverka illamående och kramp! <3

Ännu en tisdag har passerat . .

Idag har jag tillbringat dagen på andra avdelningen på mitt dagis, men småttingarna! Det var mys mys, tillbaka till blöjbyten och snoriga näsor de inte kan torka själva. Fast, det sjuka är att jag saknar mina ungar på en dag, var tvungen att kila över efter min rast och krama lite på dem och fråga vad de gjort för spännande utan mig. Tänk att man kan ha det så bra ibland. Men allt är inte ljust på jobbet, ibland är det kämpigt. . Fast ungarna gör att man nästan alltid går hem glad ändå!

Försökte vaccinera mig idag, det gick dåligt båda gångerna. Folk är ju som galna. Jag hade egentligen inte tänkt vaccinera mig men nu ska jag ju utomlands och då känns det bra att ha gjort det. Fast som sagt är folk som tokiga efter vaccinet så nu får jag se hur det blir. Tänker inte stå i kö i fem trappor för att få en spruta. .

Åt middag med Darja efter det. Det var jätte mysigt och trevligt. Riktigt länge sen vi umgicks bara vi! Vi pratade och pratade, fick veta lite news och uppdatera mig lite!

Imorrn kommer min nya sambo. Han är liten med långt hår. Det ska bli riktigt skoj. Tror Kurt kommer bli överlycklig, han har känts sig lite ensam och uttråkad på sistonde. Så nu vill vi ha våran nya kompis!!

Nu ska jag sussa och upp till jobbet imorrn! <3

Bokning över nätet är bajs.

Jag har nu bokat våra biljetter till Israel - Telaviv idag. Ringde för att vara säker på att vi fick samma resa som de andra. Det hela gick som smort och när jag kollade bekräftelsen verkade allt perfekt. Upptäckte dock snabbt att min medresenärs namn var felstavat och att jag fått ett konstigt nummer under "mobiltelefon". Det stod att man skulle ringa och rätta detta innan man betalade, sedan stod det att jag var tvungen att betala med en gång för att få biljetterna. Jag kunde inte ringa och ändra innan jag betalade. Så nu betalade jag trots felen och hoppas för fan att de ändrar det imorrn utan att ta betalt för det. Annars lackar jag för det här var ju icke mitt fel. Hon hörde ju illa. Suck. Allt som gick så fint.

Dagen har varit bättre än slutet på gårdagen. Kom till jobbet lite nedstämd men efter att ha kommit in efter att ha varit ute hela förmiddagen möter fem små knyttar mig i dörren och kastar sig i min famn och ropar: Siiiiiriiiiiiiii! Efter det var mitt humör på topp igen. De är ju så goa att man inte vet vart man ska ta vägen ibland!

Efter det har dagen rullat på. Vi la pussel, spelade memory, byggde lego och åt mandariner.
En av mina gulliga treåringar satt och skalade sin mandarin så sött att jag sa:
"Åh, du är så go"
Hon tittade misstänktsamt och  sedan självklart på mig och sa:
"Men man kan ju inte äta mig!"

Vissa saker är ju mer självklara än vad jag ibland förstår!

Efter en fin dag på förskolan blev det mat hemma, bokningsångest och tvärflöjtslektion. Nu sitter jag hemma och ser på CSI. Har inte riktigt hängt med eftersom jag var tvungen att kika på "vad hände sedan" avsnittet från Ensam mamma söker. Riktigt gulligt slut, man kan inte annat än bli kär i Oskar och Helena! Ur fina!



Dagisvänner still going strong! Toalett på Odd Fellows innan vi traskade iväg mot Berns. Fina tjejer det där!!
Kände att det behövdes en uppiggande bild ifrån helgen!


Nu ska jag kila och koncentrera mig på CSI! <3




Det här med bloggar..

Vissa bloggar man läser gör att man blir rädd för att blogga och andra gör att man alltid vill blogga. Jag följer båda sorterna. För tillfället läste jag den dåliga delen av bloggar. Usch.

Idag var en trevlig kväll. Marie och Karin är så mysiga och ensam mamma slutade riktigt fint. Vi tänkte gå in och kolla fortsättningen på 3play men det gick icke. För mycket trafik antar  jag, så får ta den imorgon!

Kände nu mot slutet av kvällen att jag sjunkit in i gamla värdelösa spår. Har fått höra en del skitsnack och blivit besviken. Känns som länge sen sånt här hände. Jag mår illa när jag tänker på det. Suck.

Jag vill bara sova, gå till mitt jobb och bli glad av alla barnen! Det är tur att jag har ett sånt jobb. Jag kan ha världens sämsta dag, eller kväll innan och så bara på tre sekunder så skrattar jag och ler igen. De där ungarna är allt bra!

suck fan, länge sen jag kände såhär. känns jävligt långt borta. ska se till att det inte händer fler gånger. det här är sånt jag passerat sen jag faktiskt blivit vuxen, eller snarare vuxnare.

Men till något kul!!

Imorrn ska jag boka min biljett till Tel Aviv. Jag ska på bröllop där efter nyår. Så vi åker dagen innan nyår och stannar lite mindre än en vecka. Kommer bli sjukt häftigt och skoj. Jag åker med min bror och hans vänner. Jag är sjukt pepp och det ska bli skönt att få komme iväg lite nu under vintern! Ska fokusera på det, lolvey!!

Nu ska jag sova! <3

Helgnyheter

Det här med bra bloggande känns svårt, eller inte bra men väluppdaterat. Jag glömmer liksom bort och hinner inte så vi får se hur det går. Men till helgen!

Helgen ha varit fin. I fredags hade vi avskedsmiddag för Hugo och sen blev det berns + dans. Riktigt lyckad kväll! Kom hem belåten och vaknade inte allt för sliten.
Lördagen innebar häng med bror min. Vi promenerade på Söder, fikade, kollade fotboll för att sedan avsluta kvällen med "fia med grogg". Malin och Emil kom förbi med detta nyinköpta spel som vi testade. Kunde blivit en farlig kväll men jag kom hem redan innan två och vaknade utsövd och på topp.
Har ägnat söndagen åt att städa min lägenhet. Det är snart finare än finast. Kom precis hem ifrån Orionteatern. Där såg jag, mamma och Pontus(min bror) "Vems lilla mössa flyger". Jätte söt och bra var den, lyckat!!

Nu sitter jag hemma och ska äta lite mat. Sedan kommer Karin och Marie förbi. Ensam mamma söker kväll är på g!

Imorgon är det jobb på g igen. Jag jobbar ju på mitt lilla dagis. Det är så fina barn ska ni veta! Jag ser fram emot att få krama lite på dem imorrn. Nej, nu ska jag tagga till och se förra veckans avsnitt av ensam mamma eftersom jag missade det.

<3

Så duktig jag blev..och skaffade mig Kurt..

Skulle börja blogga men glömde det, bra start!

Eller glömde, jag hann helt enkelt inte.

Igår var jag hos mamma, köpte bra saker till lyan och bakade sockerkaka(eller mamma bakade). Vi såg även Den bästa sommaren, åh vad jag tycker om den! Kan ses hur många gånger som helst.


Om Kurt!
Kurt lovade jag att komma tillbaka till så det ska absolut ske. Kurt är min sambo, min fina sambo. Han är extremt söt och gör att det inte känns så ensamt längre. Han har gul/guldig päls och små söta ögon(han är som en liten aslan!). Han är ett marsvin och det sötaste jag har. Han ska få en kompis om en vecka, han heter Thure. Kurt och Thure. De är fina och de är mina.

Jag ringde och berättade för Rita att jag skaffade ett marsvin, hon svarade:
"Siri, du är ju galen."

Jag är inte galen, jag är inte knäpp, man behöver inte sucka åt mig och man behöver inte säga att jag inte är riktigt klok. För klok är jag så det rinner ur öronen på mig. Jag tog ett beslut. Jag ville inte bo ensam. Jag kan inte riktigt hantera att jag bor ensam. Jag är ju en människa som varken gillar ensamhet eller tystnad. Så jag har våndats för att jag bor själv och räds inför den dagen då jag känner att jag inte klarar av det. Därför funderade jag över hur jag kunde göra så att det känns bättre. Mitt beslut blev att skaffa djur. Jag kan inte skaffa en hund eftersom jag jobbar heltid. Men marsvin har jag haft och tyckt mycket om. Så mamma ringde våran gamla uppfödare och så vipps satt Kurt i min famn och kurrade. I början tvivlade även jag på mitt beslut och min klokhet. Men såhär några veckor senare känns det som ett jätte bra beslut. Snart är de två! Man får inte ha ett marsvin, lag på det. De trivs inte själva(som jag!) och därför ska de vara två. Så Kurt får en liten kompis snart. Han har långt svart,vitt hår och heter Thure.
Jag och Kurt kommer bra överens. Han ligger vid min nacke och pratar med mig när jag ser på tv. Han gillar musik och gurka. Han ser ut som Aslan och gör så att jag blir glad när jag kommer hem. Han är topp!


Den är sne jag vet, men det här går fan inte!

Nog om mitt djur.

Har skrivit för långt nu, men det var ju så längesen att jag har en massa skriv i mig. Får nog ur mig det snart. . eller icke.

Imorrn kanske jag borde skriva lite om mitt jobb. Det är fint och dit ska jag imorrn.
Idag rullade vi i löv, låg i lövhögar och filosoferade. Det var fint. Jag fick ett löv i min mun, det var höstigt. Det snöade lite på oss, det var vintrigt.

Starta på nytt?

Nu har jag haft den här bloggen ett bra tag och har egentligen aldrig haft mycket till bloggtorka i längre än någon vecka. men hum nu var det tre månader sen jag skrev sist. Idag kände jag att det kanske var dags att börja skriva igen. Skriva av mig. Att skriva är ju något jag tycker så mycket om. Jag behöver en daglig dos av det.

Tror kanske att det inte ska bli som min gamla blogg. Ibland kommer jag inte orka skriva vad jag gjort utan bara vad som helst som faller mig in. Ibland kanske jag skriver vad jag gjort. Jag skriver helt enkelt vad jag behöver!

Jag slutade skriva för att jag för ett nu ganska bra tag sen var med om något tungt. Då slutade jag skriva. Jag slutade dock inte skriva i bloggen då. Jag fortsatte men bara skrev om ytliga saker, jag klarade inte av och ville inte skriva om det som hänt och hur det kändes. Min tillslut slutade jag skriva om det ytliga också.

Men nu tänkte jag börja på ny kula. Lär ju icke ha några läsare kvar, men what the heck, gör det ju för min skull ändå!!

Jesus vad det finns mycket man vill skriva om , vart ska man börja?

Jag ska börja med att sova. Jag börjar halv åtta imorrn så tjooho vad jag ska sova! Har mina troll att ta hand om imorrn. Jag har ju ett fint heltidsjobb där jag får ta hand om världens goaste ungar. Kan ni förstå att jag känner att jag kan ha världens bästa jobb. Tänk er att komma till jobbet och ha minst 20 goa, glada ungar att ta hand om? Som dessutom är så goa att mysa med? Nej, icke sa nicke!

Idag har jag spelat la flute och myst med Kurt, mer om honom imorrn!!

Love love!


Känns inte som jag riktigt därför får den kröna en ny början!

RSS 2.0