Arvika imorgon!!

Imorrn bär det av till Arvika, jag ska nämligen på min första festival. Jag kände att nu var det dags + att alla mina vänner ska dit. Så det ser ut att bli riktigt jävla roligt!! Dock ska alla hålla på och "passa" tältplatser.. hur orkar man? Det är väl bara att chansa lite.. haha! Vi kommer dit klockan tre imorgon och är nästan först på plats, riktigt grymt skulle jag vilja påstå! Jag hoppas att mitt tält håller Arvika, eller mitt, det är Sofies föräldrars, så därför hoppas vi att det håller!

bla bla bla, jag vet inte vad jag ska skriva.. vet enbart att jag har lite reseber eftersom jag är så orolig av mig! suck..

Ingen bra uppdatering

Nej, det är det sannerligen inte. Men det händer inte mycket, eller jo.. Men jag har liksom ingen skrivlust, jag har verkligen skrivkramp! Jag längtar mest efter att en viss person fortfarande ska komma hem!

Midsommar har det varit och hela middagen,lekarna och spelen var så lyckade! Jag hade riktigt roligt! Sen kom det bara så väldigt mycket folk att mysstämningen försvann för min del. Så jag cyklade lite vingligt hem på min cykel för att somna till vänner.

Annars hänger jag mest med bror min och hans vänner. De är så trevliga förstår ni, sådär mogna som inte mina vänner är. Eller inte.. Men de är sabla sköna att hänga med!! Min syster har jag också umgåtts med, fast nu är hon på ridläger om dagarna, fast jag var en sån snäll syster att jag köpte ett fint linne till henne idag(eller jag betalade inte, men jag valde ut det!).

Såg också Sex and the City filmen, det var en helt okej upplevelse. Den levde upp till mina förväntningar men inte mer. Jag blev så trött på allt märkes promotande bara.. det är så sabla genomskinligt och jävla tråkigt när en halv film bygger på bara det. Men den hade en givande story och jag blev inte besviken! Den är sevärd, absofuckinglutly(stavningen perfekt, jag vet!) men kanske inget "biomåste"!

Nu ska jag se Criminal Minds med min far som avslut på våran joggingrunda, Hej Svej!!


Dagen innan midsommarafton

Sitter hemma med min kära syster och ser på Jönssonligan. Det händer inte mycket spännande i våra små liv och gårdagens förlust tog inte alltför hårt. Jag ölade bort sorgen efteråt med min bror och hans vänner. Nu sitter jag här hemma och funderar över om man ska laga lite lunch . . Det skulle vara en bra grej eftersom jag är ganska hungrig. Men jag orkar inte, jag sitter mest hemma och tycker att en viss herre borde komma hem nu! Jag tycker inte om att vara ensam och jag tycker det är outhärdligt att längta en massa. Men men, nog om det!

Imorgon är det midsommar och den ska spenderas hos systrarna Alton. Jag fick i uppgift att köpa gravad lax och det har jag redan fixat. Så duktig var jag! Äh, min skrivar glöd är på noll, om inte ner mot minus så jag ger upp. Det här var ett sabla tråkigt inlägg så jag får avsluta med en härlig bild!


Att vara arbetslös

Nu är jag alltså arbetslös vilket jag knappt står ut med. Men jag har en räddning, eller flera och det kallas för serier! Jag har sett hela Gossip Girl säsongen, alla Geys avsnitt som är ute och snart hela säsong 1 av Scrubs! Det går också att se alla dessa avsnitt utan dåligt samvete eftersom sommar vädret har avtagit. En annan dålig sak är att min bränna är påväg att tyna bort, riktigt sorgligt och jag önskar snart att solen ska skina en hel dag så jag kan få sola lite! Jag vill utnyttja våran nya pool i trädgården också för ni förstår, min lillasyster har köpt en fin färgglad barnpool som vi smällt upp mitt i trädgården. Det är så fint! Nej, nu fan får solen dyka upp snart i en hel dag, för dessa små glimtar mellan regnfallen räcker absolut inte! Jag tynar bort här framför min dator, kan inte någon ge mig ett jobb?


Studenten med mera

JAG HAR NU TAGIT STUDENTEN!! Jag är nu alltså arbetslös och det känns ganska oskönt. För jag har aldri varit den här "tar dagen som den kommer" typen. Utan mer den hysteriska "vad fan ska jag göra nu" typen. Så det var med glädje och en gnutta ångest jag tog studenten. Det var en glad dag, bortsett från en stor saknad i magtrakten. Något jag inte tänker nämna här.

Att åka flak kan vara blan det roligaste jag har gjort, vilken känsla och vilken glädje. Jag ska rama in min visselpipa! Sen var det mottagning med massa underbara människor. Trädgården var full och jag var glad. Jag har massvis med bilder men det inte om jag orkar lägg upp några, det känns lite jobbigt, men någon kan jag nog hitta via fejjan som redan är förminskad. Sen blev det kväll och dags för slutskiva, men jag var helt slut(oj så skoj) och åkte hem ganska tidigt. Jag pallade helt enkelt inte trycket och var tvungen att få riktig luft. Regeln var att gick man ut fick man inte komma in, så jag tog mitt beslut, stod mitt kast och åkte hemåt med mitt fina sällskap.

Sen studenten har jag underhållt mig med att hänga med Sofie, hon är fin hon! Vi har badat, shoppat, sett på fotboll och druckit rosévin i min trädgård. Jag är ganska mycket med min syster och bror, eftersom vi bara har varandra just nu. Min bror är alltid bra och min syster med. Så ikväll lutar det åt ännu en kväll i Lasse i parken med bror, Henko och fusball!! Lovley!

Sen har en annan underbar sak skett, Coldplays nya album har släppts och det kan vara det bästa på länge! Jag är riktigt kär och snurrar omkring i små cirklar när jag spelar mina favorit spår ifrån skivan. Oh, vilken lycka och vilka hjältar!!!

En av sommarens stora planer och höjdpunkter är att jag ska åka på min första festival. Till Arvika bär det med större delar av hela min stora umgängeskrets! Jag är så lycklig och allt fler och fler hänger på. Idag små övertalade jag Ivan och fick besked om att fina Julie ska med! Det kan bli ruggigt grymt och vädret bjuder till!

Satan vad Coldplay skivan är grym, det är total lycka i hela min kropp. Riktiga genier!!!


RSS 2.0