Lite Arg

Lite arg är jag nog egentligen inte, jag börjar faktiskt bli väldigt arg. Jag är faktiskt väldigt arg redan nu för det finns saker som irriterar mig och nu börjar dom bli många!!
1. 90:er som tar saker ifrån en, inte okej någonstans!
2. Att mitt jobb är så totalt värdelöst och inte kan ta något som helst ansvar för uppgifter de åtar sig.
3. Att min fotolektion är hopplös och jag vill skolka
4. Att jag är så värdelös på att hitta bra killar.. kanske borde göra en uppryckning..
5. Jag har bara en väldigt lust att sparka sönder något.
6. Jag vill gråta lite

Jag kanske borde gå ner och mysa med våran nya bebis i huset. Han kanske kan få mig att bli glad..

Jag mår faktiskt inte så bra, fast egentligen gör jag det. Sjukt skum känsla som känns igen och inte brukar sluta så bra alltid..

Än, vad fan.. nu får jag ju ta och rycka upp mig. Det här håller inte och jag vill inte gråta!!
SKIT SNACK!

Imorrn ska jag ju röja med pappas tidning och mina älskade tvillingar! Ska bli grymt kul och skönt att få röra sig lite utåt och mingla lite. Ska se fram emot det och spela lite tvärflöjt. Det gör mig glad!!

JÄRVSÖ 08

Hemma igen efter årets galnaste tur.. (har iofs bara gått 28 dagar på det här året). Jag är ganska sliten och min röst är det som strykt med. Jag låter som en gammal tant som rökt i över 50 år, extremt charmigt!
Som Sabina sa, "att försöka förklara Järvsö för någon som inte var där är som att försöka slicka sig själv på armbågen!" Väldigt sant och jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Så mycket har hänt på så kort tid. Känns som om helgen bara rann iväg. Jag har haft det sjukt kul och min stuga har varit så toppen bra. Vi åtta tjejer har haft det super bra och inga sura miner alls. Och vårt stugnamn "Full lika a Kastrull" har vi verkligen levt upp till. Fylla i tre dagar och en del ganska risiga människor har skådats. Det har blivit mycket shottande, mycket bastu, en del hångel, en massa ramsor, lite nakendans, skärtlappsåkande i skidbacken(mitt i natten) och lite små chocker. Jag har dock hållit mig på banan nästan hela helgen och faktiskt inte gjort bort mig alls(typ)! Är mycket stolt över mig själv!! Det tråkiga stod Värmdö bråkstakar för, det vart slagsmål och några stackars grabbar fick åka hem med blåa ögon. Rykten har spridits och det finns fortfarande en del oklarheter. .spännande.

Det är tomt att vara hemma och jag känner mig också tom. Jag vill inte bo såhär själv, skit segt att vara hemma. Dock ganska skönt att sova i min egen säng även fast jag har haft mysigt bredvid Fredrica! 

Tack för världens roligaste helg!!



Järvsö tagg

Jag har vart duktig och skrivit en fin info lapp till alla som ska bo i min stuga. Den var riktigt uppskattad och jag tycker mina tjejsambos verkar tagga till riktigt duktigt nu. Jag är i alla fall på topp snart, fick dock nyligen veta att vi bor i den lite "dö:are" delen av stugbyn. Lite små av men då slipper man alla drägg och kan välja själv hur man vill ha det. Något positivt måste man ju se i det hela. Och som Fredrica sa "Vi kommer ha så kul på våra för att vi inte kommer lämna stugan", väldigt mycket sanning ligger nog i det flickan sa! Jag ska alltså inte låta mitt fina humör få en dipp på grund av detta. Dessutom hör jag rykten om singstar i vårt hus och glädjen infinner sig. Jag gillar att sjunga singstar, det är så skojigt och jag gillar ännu mer att vinna. Jag tror och hoppas att det kommer bli toppen kul och stämningen i skolan börjar bli mer taggad. På torsdag klockan tolv avgår bussarna från våra skolor och Värmdö och Kärrtorp kommer skaka om Järvsö rejält! Se upp säger jag bara! Nu bor jag alltså i en liten åtta stuga med alla mysiga tjejer vilket gör stämningen lite säkrare och middagarna betydligt bättre, haha! Jag ser verkligen fram emot det hela. Nu ska jag plugga lite, Hej Svej!

Härlig fotbolls söndag!

Middag hos Samuel igår, status: Trött, tröttare tröttast. Samuel lagade maten med hjälp av lillabror och mamma medans jag, Tove + Samuels lillasyster kollade klart på Tsatsiki, riktigt värt. Hade glömt bort den mysiga filmen, ska nog försöka se hela någon dag snart. Det var en trevlig middag, dock satte jag i halsen och sånt är inte kul. Sen blev det dags för lite spelande med Samuels syster. Under tiden detta skedde så kände jag att hela jag var helt slut. Jag orkade knappt spela spel så jag och Tove bangade tråkigt nog på en kväll på Ace, men man kan inte göra nått åt saken om man är sliten. Järvsö är ju nästa helg så pengar måste sparas och humöret vara på topp. Man kan inte åka upp till Järvsö sliten, det håller inte någonstans! Så alltså somnade jag under ett vänd tio parti med ryckte upp mig för att köpa godis och sedan se på handboll och planet earth. Jag knatade hemåt ganska tidigt med Förortsungar i min väska! Jag orkade inte se hela , knappt ens tio minuter när jag kom hem. Så i morse vaknade jag och såg den. Verkligen en hel mysig film och man blir minsann lite små kär i Gustav Skarsgård! Sen åkte jag till stan och handlade lite för att sedan komma hem och ladda eftermiddagen och kvällen med Fotboll. Extremt skönt och underhållande! I love it!


Coldplay

Jag är kär i Coldplay och har varit det ett tag,
men jag kände att jag bara var tvungen att erkänna det.
Funkar alltid i alla lägen och dom har varit mina följeslagare i ett par år nu. Är överlycklig över att dom finns och gör hur bra musik som helst! Jag tar glädjeligen av hatten för dem och bockar. Herrar, ni är mina kungar och Chris Martin, är du intresserad av en söt tjej på 18 jordsnurr som gillar att dyka och skratta hör av dig på en gång!!


Fredags Kaos

Kaos, nu var det en överdrift. Det var inte så kaosartat egentligen. Betydligt sämra drag på 90's än vad det var senast jag var där. En smärre miss, men eftersom bara halva ligan vi hade planerat att gå dit med kom så var det kanske inte konstigt att det inte blev världens höjdar drag. Jag träffade dock min brors gamla klasskompis lillebror! Han var lika söt som vanligt och lite små beskyddande mot mig. Han gick och viskade varnande ord i mitt öra hela kcällen/natten. Sen träffade jag på en idiot vilket lite pajade kvällens stämning. Sorgligt när det händer men jag antar att man inte kan göra så mycket åt det. Jag är faktiskt arg även idag, tråkigt men sant. Fast jag får vara arg.

Robert Plant och Alison Krauss har en så fin röst kombination. Jag lyssnade på deras skiva en hel del igår. Även fast låtarna inte alltid är toppen dängor så gör deras röster att man bara tycker så mycket om skivan! Ett hett tips tråkiga "vinter" dagar.

Jag vill gå ut med min bror för han är ingen idiot. Han är min idol och jag vill vara med honom. Han är säkert bakis idag han med. Ska nog slå en pling till honom och kolla läget.

Idag ska jag åka in till stan och vifta med min FYRAHUNDRA KRONOR, det är så mycket pengar att jag knappt vet vad jag ska göra av dom. Så jag har insett att jag nog måste snylta lite på min snälla pappa om jag ska kunna köpa nått. För mina pengar bara försvinner fast jag inte ens är hemma i Sverige och har en plånbok. Otroligt spännande faktiskt.

Nu ska jag börja göra mig i ording och försöka överleva ett dygn med bara fyra timmar sömn och utgång. Lär ju fungera perfekt!

Chock

Insåg just att det inte bara är en sorglig blogg jag hittat utan det visade sig vara två inte en. Jag hade blandat ihop dem och trott det bara var en, men nu är det två och båda två lika meningslöst roliga. Gud hjälp dom!

Skratt

Idag har varit en bra dag med. Jag började hos läkaren med blodprover, det var min sista dag på barnavdelning. Ja, jag vet att jag har varit 18 ett bra tag nu och redan borde bytt men jag har hållt mig kvar. Alla är så snälla och duktiga på det dom gör. Så det var med en sorgsen känsla jag lämnade sjukan idag. Nog om det.
Resten av dagen har faktiskt spederats i skolan. Det var tjejsnack konstant fram tills premiären för våran stand up klubb. På Scen gjorde Björn Gustavsson entré och tjejtjuten var ett faktum. Jag förstår grejen men samtidigt inte. Okej, han är söt och rolig vilket är en toppen kombination men ärligt tjejer, så snygg är han faktist inte! Jag satt next to Tove, hon kan verkligen förgylla en dag med sitt skratt och idag förgyllde hon den konstant. Tjejen skrattade konstant, ett tag var jag ganska säker på att hon faktiskt skulle stryka med. Jag hade tur, jag fick fel. Med ont i huvudet och glatt humör åkte jag hem på en otroligt seg tunnelbane färd.


Hur het är han egentligen på en skala?

Har fortfarande inte repat mig efter resan, jag har nämligen drabbats av JETLAG! Så otroligt flashigt ord som jag nu får chansen att använda. Akta er nu för jag har Jetlag och är otroligt skööör. suck, kan bli nominerad och ta hem priset som världens fånigaste ord/uttryck eller vad fan det är. Funkar betydligt bättre att bara säga att man är "lite sliten". Jetlag är helt enkelt inte min grej. Men efter Järvsö resan lär Jetlag vara ett faktum speciellt sen stugorna nu är officella. Verkar galet.

Jag har hittat världens töntigaste blogg för i övrigt. Har funnit en tjej jag verkligen aldrig någonsin skulle vilja vara som. Hon är lika gammal som jag men låter som fjortisarna i min klass i sjuan. Sorgligt att skåda.

Nu ska jag sova snart, ni vet Jetlag?

Elit

Idag har det varit en toppen dag. Mitt humör har varit på topp och jag har strålat som en sol. Har haft ett leende på läpparna hela dagen och skrattat högt och glatt mest hela tiden. Kändes som en otroligt värd dag. Dessutom tillbringade jag hela eftermiddag tills nu med mina favorit tjejer. Tove och Rita förgyllde min eftermiddag med det bra historier, fina gester, skratt och konstiga kopplingar. Jag är så tacksam över att jag får ha dem i mitt liv. Jag är även tacksam över att jag har en så skojig familj, ja, jag är tacksam över det mesta denna härliga dag! Lite ont i knät har jag dock och ett eventuellt prov på fredag. Men jag hade ingen aning om det, så jag kan absolut inte göra det! Har liten ångest eftersom jag borde pluggat. Får kanske göra det nu innan jag ska sova, liten ångest kom krypanden nu. .Nej, det ska inte få förstöra min dag! Absolut inte. Jag får ta reda på mer fakta imorrn.. Nu ska jag eventuellt plugga och absolut spikat sova!

Ps: Har börjat tagga till inför Järvsöööö, ryktas att det blir en stuga på 18 tjejer, kan bli livsfarligt.

Hemma i härliga Sverige

Nu har jag kommit hem och hunnit smälta det hela något så när. Helt galet att jag kommer hem till ett sånt här skit väder efter att ha haft sol och 30 gradig värme i två veckor. Min entre i skolan var värd, jag gled in på gympan där alla var extremt bleka och svettiga som en snygg, brun, fräsch tjej. Riktigt bra jobbat att pricka in den lektionen. Dagen var ganska meningslös eftersom inget hunnit sätta igång och hälften av klassen var borta som vanligt.

Thailand, Koh Lanta, underbart har det varit. God mat, vackert vatten, soliga stränder, härlig pool, toppen turer med dykbåten och ett dykcert i fickan. Jag kunde inte begärt mer, kanske att jag inte skulle bränt mig sådär som jag gjorde första dagen. Glömde smörja i pannan, riktigt bra jobbat, speciellt när jag vaknade nån dag senare och såg ut som någon i Star Trek. Jag grät halva dagen och min dykinstruktör suckade åt mig konstant. Smällar man dock får ta om man glömmer att smörja in sig. Annars klarade jag mig bra, såg verkligen inte ut som min söta kusin som blivit lila över bröstet för att han glömt smörja in sin bränskada. Smidig kille, men han tyckte det var tufft. Dykcert, jag klarade det efter ett panikutbrott och en väldigt ilsken lunch. Sen fick jag se världens finaste fisk som jag sitter och tittar på ibland när jag vill påminna mig om hur fin den var (hittade bilder på google). Dykturerna var härliga och jag älskar att åka båt och dyka ner i havet. Jag tror jag hör hemma där, funderar därför på att bli världens bästa dykinstruktör. Jag väger för och nackdelar just nu.

För:
  • Får bo i eventuellt Thailand jätte länge och njuta av dess härlighet
  • Får jobba med extremt snygga och tuffa människor
  • Får dyka hur mycket som helst och se as tuffa saker
  • Får vara på båten en hel del och njuta av turerna
  • Får möjligheten att skryta om att vara mega nice dykinstruktör
  • Får umgås med andra heta dykinstruktörer(igen, jag vet men det är en viktig fördel)
Emot
  • Måste gå igenom en massa kurser och lära mig hur mycket som helst
  • Måste plugga
  • Måste göra jobbiga övningar
Jag ser direkt att fördelarna väger över. Alltså min nya grej: Bli dykinstruktör!

Nu ligger jag hemma i min säng och beöver inte gå upp förens om två timmar, men eftersom jag ännu inte hunnit bli riktigt svenskt iställd så vaknar jag hyper tidigt. Men ingen skada skedd och jag ska nu äta frulle. Hej Svej!


RSS 2.0