Massa spring, barn och bus

Kommer från min 4 dag på dagis i min nya roll som eftermiddagsvikarie. Igår på väg hem från jobbet ringer min chef från Debaser. Hon vill att jag ska jobba fredag kväll också. Snäll som jag är och arbetsvillig så ställer jag upp. Alltså jobbar jag dubbelt på fredag och sen på lördag kväll. Min enda lediga dag den här veckan är alltså söndag. Wihoo, hoppas jag inte bränner ut mig, haha! Nej, men så länge det är skoj på jobbet så gör det ju inget.

På dagis är det fullt ös hela dagarna. Två och treåringar är inte de enklaste alltid. De kräver konstant uppsyn eftersom de är små och hittar på bus hela tiden. idag åt en deg, en annan satte igång brandalarmet, en tredje kissade i byxan och en fjärde slog till en femte. Fullt ös hela dagarna. Idag försökte vi få bort lite energi från springisarna så vi hade lite miniröris. Detta är inte lätt när en fjärdedel är så små att de inte ens riktigt förstår vad vi gör. Men vi skuttade omkring så mycket vi kunde och sedan var det dags för gårdsfest. Plötsligt kryllade gården av alla föräldrar och jag passade på att smita hem!

Idag var min familj förbi på besök. Syster kom hit och lagade mat först. Sen kom mamma, kusinen, moster och kusinens boyfirend. Så det vart familjemys en kortis.
Imorrn kommer jag nog bli ganska slutkörd, först dagis och sen debaser. Och jag som känner mig slut redan nu, kanske borde gå och lägga mig nu. Jaja, vi får se.

Bye!

Idag slog tröttheten till.

Vaknade, var pigg, spelade tvärflöjt och var fortfarande pigg. Sen hamnade jag på bussen till Älta och plötsligt var jag inte lika pigg. Dagen gick fint på Förskolan och jag trivs där. Det är så mysigt och trevlig personal. Än så länge går allt topp. Efter jobbet åkte jag till Hellasgården och joggade, äntligen efter lång sjukdom! Det gick bra men sen när jag skulle äta hos mamma klappade jag ihop. Luften gick total ur mig. Känner mig lite som en zoombie men jag håller mig vaken för att inte somna för tidigt. Varför vet jag inte men mest för att undvika att vakna klockan åtta imorrn och vara pigg, haha. Konstigt tänk kanske..

Imorrn, imorrn är det jobb jobb och sedan tripp till stan. Måste hitta ett par byxor att ha på jobbet eftersom en lite olycka skedde senast. Sömmen vid muttan sprack och jag visade låret och trosan mot slutet av natten, lovley! Mina kollegor ropade snällt: visa gluggen dåååå! Jiha, toppen!

Nu är det läggdags innan jag klappar ihop med datorn i knät men först lite bilder från min 20 års fest!




Dagis och tvärisdags!

Nu ska jag snart promenera ifrån mitt hem på fina södermalm. Tunnelbanan avgår och jag ska ut till högdalen för att spela en utav mina sista tvärflöjtslektioner. Jag har inte årets största lust men det kan nog bli bra. Känns i alla fall viktigare att gå dit än att ligga hemma och sova. Jag kunde ju som alla andra jobba heltid och börja vid åtta. Väntar nu på min mami som ska komma och hämta upp mina träningskläder. Vi ska ses på Hellas efter mittt jobb och jag ska ta en jogg. Jag har ju varit sjuk i en vecka typ med årets förkylning så jag har fått skippa men jogging. Men nu ska jag ta tag i det igen och hoppas att ingen gammal tråk sjukdom kommer emellan igen. .

Det är bara tisdag idag men det känns som om det snart är helg. Jag har inga planer för veckan förutom att jag ska jobba på alla dagar fram tills söndag. Hoppas det blir ganska lugnt på lördag så jag slipper svimma eller nått. . Men mitt dagisjobb är ju inte årets mest krävande så jag kände som sagt att jag ska jobba kvar på debaser hela tiden jag är på dagis.

Nej, nu ska jag kila mot tuben och ta mig ut mot de läskiga förorterna!!


Gladpop och mysmåndag!

Just nu fick jag en stark känsla av att jag lyssnat på för lite gladpop på sistonde. Ni vet, det som är min speciallitet. Det som jag bara kan lyssna på och dansa omkring i mitt rum. Jag har tappat den delen av mig. Men den brukar komma tillbaka såhär mot vårkanten. Då blir det mycket Håkan, Marit, just nu: Jonas Game och gud vet allt vad jag blandar. Kan bli lite Coldplay, Bo Kaspers, Killers eller Portugals bidrag till Eurovision! Jag är allt en salig blandning av alla musikstilar. Fast mest är det popp, forever and ever Håkan, Marit, Killers, Coldplay, Shout Out Louds bland annat. .

Idag var det måndag och första dagen på min halvtid på dagis ute i Älta. Det var skit fint väder och ungarna var riktigt goa. På vägen hem mötte jag majoriteten av Hildas så jag slog mig ner vid Kajen med dem. Zacke och Hannes kom förbi och solen sken på. Efter det svängde jag förbi Humlegården för att hälsa på Olle och kika in Debasers uteservering där. Sen blev det snabbt ätande hemma för att åka ut till Farsta med mina söder brudar och titta på Zamalaj. Sen hamnade jag hemma på söder igen efter en mycket kluckande hemväg.

Pratade med Tove på Skype. Gud vad jag saknar henne. Vi är ju vi och allt vi pratar om, det bara klaffar som vanligt. Jag läser henne utan och innan och hon vet precis hur jag är. Jag saknar det där vanliga, att skratta åt att vi båda gillar Hanna Montana(Miley), att vi gillar Greveholm och skånskan. Åh, tomt är det.

Fredag och riktig helg.

Jobbar kanske mitt sista pass på debaser för en månad framåt. Känns lite tråkigt faktisk, trots att jag ibland klagar över de sena nätterna och jobbiga gästerna! Men jag ska vara positiv och glad idag.

Nu sitter jag hemma och ser på Greveholm, riktigt mys. Tänkte beställa en pizza till mig själv också, fest här! Tänkte äta halva nu och halva när jag kommer hem inatt, kan omöjligt bli bättre!

Har fixat en massa idag. Köpt en telefon, hängt upp mitt draperi, skruvat upp hatthyllan i hallen så nu har jag en riktigt fin och stor hall, woooho!

Idag är en bra dag. Köpte Criminal Minds box 3 också, riktigt festligt!

Nu ska jag vila llite , heeej!

Södermalmsbo!

Idag och igår natt har jag gått omkring och känt hur fantastiskt det är att bo på söder. Allt är här, man behöver inte åka någonstans. Man slipper åka tunnelbana och kan ta bussen var som helst typ, wiiiho. Jag trivs verkligen här!

Sjömän och kostymer, vad är det som gör att man faller för det? Förstår verkligen inte. .

tralala, jag trivs på södermalm

Idag var jag i Karins butik och handlade. Sen åkte jag till mamma och vi gick ut och åt. Det var en mysig dag och jag hoppas morgondagen blir fin. Jobb och lägenhetsfix är på listan!

ska sussa nu! <3

Utgång och inte så pigg dagen efter!

Ooooi, igår var jag ute på Debaser vid slussen. Där var det inte överdrivet mycket folk plus att alla mina kollegor från medis kom dit! Vi hittade två sjömän i kostymer. Det var ännu mer skoj, vi förhörde dem när det gäller att vara sjöman i armen i sverige. Verkar slappt. . Sen försvann de plötsligt, vi skrämde nog bort dem med våran dans! Det var en alldeles lagom och skoj kväll.

Idag är jag inte lika pigg och mina ögon gör ont som vanligt. Måste ringa till Sös imorrn och få en ny tid. Det här fungerar inte.

Planen för idag är att göra ingenting typ. Ska åka förbi Karins jobb och titta lite , annars är min dag tom. Måste vila innan imorrn då jag ska jobba. Och jag ska inte jobba bakis för en gångs skull!!

Usch, måste lära mig att hantera och komma över en sak. Jag känner att det är motigt och jobbigt. .

Måste nog skaffa mig en liten hund. Såhär ska den se ut, eller rasen. Sjukt söt, sjukt söt!

Tisdag på dagis och nu lär det bli mycket dagis framöver(eller förlåt mig, förskola!)

Jag var på dagis idag med de äldsta barnen. Det var skoj och sedan var det gårdsdag med föräldrana och jag kokade korv till alla som den husmor jag är!

Fick reda på ett tråkigt besked fast med lite glädje för min del. En utav mina halvchefer som är jätte trevlig är gravid och mår nu för dåligt för att kunna jobba heltid. Så jag ska ta halva hennes dagar fram tills 18 juni än så länge. Jag jobbar eftermiddagar och hon förmiddagar. Lär bli en del förmiddagar för min del ibland när någon annan är borta eller om Anna(vars pass jag ska ta) inte orkar jobba halvdagar ibland. Så nu blir det jobbande från och med måndag för min del! Bra övning inför hösten. .

Hösten kanske som ni vet innebär heltid på dagis för min del. Eller förskola som man måste säga nu för tiden och nej, jag har inte vant mig vid det och ja, jag tycker det är ett fånigt ord. Jag var på min andra intervju igår och jag hoppas det kommer gå lika bra som det verkar. Dock verkar de fastnat på att jag råkade nämna att jag har haft ilska som dålig sida men jobbat bort det. Jesus, det var tre år sen(iofs inte, men tre år sen jag inte kunde rikta det på ganska rätt personer). Jag har aldrig tappat det när det gäller barn eller mina jobb, så inget att oroa sig för men som sagt, där har de fastnat. Iofs hoppas jag att jag fick det att verka som något positivt jag lärt mig att hantera och jobbat bort vilket andra i min ålder inte lärt sig. Men, vi får se hur det går. Enda tråkiga är att jag kanske inte hamnar på Toves förskola utan en i närheten som har samma chefer. Boring, vi hade ju kunnat mysa på gården och haft raster ihop! Bajs. . Men äsch, min förskola är mysigare och mindre. Alla har på sig sådär fina arbeterar byxor, de vill jag ha och en flees! Lovley! Annars blir det studier och vita rockar för min del!

Idag är en ganska bra dag trots att jag sov sämst på länge. Resten av vecka innebär: linsfix, jogging, room runda, telefonköp, sista jobb dagen på debaser på länge(tog bort mina pass pga dagis, det går inte att kombinera fem dagar på dagis för att sedan komma hem och jobbar kvällar) och sedan hänga med vänner!


Jag förra sommaren, hoppas denna blir lika lovley!

Måndag, intervju och tvärflöjt

Idag vaknade jag vid elva. Har vänt på dygnet vilket kommer vara jobbigt imorrn bitti när jag ska upp och leka på dagis.
Nu ska jag mot södra delarna av Stockholm för att göra en intervju och spela tvärflöjt.
Har plötsligt insett att jag är lite sen, aaaaaj då!

jobb jobb jobb

Idag jobbade jag hela natten. Var hemma redan vid tjugo över fyra, fantastiskt skönt! Kvällen gick bra och det var förvånandsvärt lugn. Nu är jag helt slut och ser fram emot att inte jobba varken imorrn eller på söndag!

Imorrn blir det schlager eller häng med bror. Måste planera nått värt eller så kanske jag bara blir hemma. .

Snart slocknar jag.

Nästa vecka innebär jobb på dagis och ny intervju på annat dagis! Woooho!

<3

Trappstädning!

Idag kammade jag hem tusen vuxenpoäng, wiiihooooo!
Jag städade våran trapp eftersom det var min vecka. Har fasat inför detta sen jag hörde att det är så det fungerar i vår förening. Men jag dog inte och det tog inte så värst lång tid. Vet inte om jag städade bäst i världen, men jag gjorde det. Till skillnad från typ resten av min förening. Nu har jag vila med scrubs. Sen blir det shopping av resterande delar av min outfit för kvällen. Efter det blir det hämtning av ett paket någonstans här i närheten.

Igår kom mina fina barndsomsvänner på besök. De tog med sig presenter och fika. Det var jätte mysigt, jag var så glad över att de kom över och ville se min lya.

Idag ska jag på årets första och enda skiva. Jag ska ta med min lillis(syster) och vi ska dricka vin hos mig och fixa oss. Tyckte det var skoj att göra stan osäker bara vi två som permiär. Hon har ju inte varit ute än så jag ska visa henne allt. Nu kanske inte skivor är de bästa, men jag ska vara på topp för hennes skull. Hade det inte varit för henne hade jag varit i en helt annan mental status..

Nu ska här vilas, shoppas, joggas och gå ut!

Tankarna jagar mig

Den där jävla ångesten över hur man ser ut. Den släpper aldrig. Tänk att jag helst av allt vill se ut som när jag var sjuk.

Måndag

Idag har jag vaknat i tid. Jag städade ur mina sista flyttlådor och har nu bara kvar lite kassar och småsaker som ännu inte fått en perfekt plats! Kvar i dagsplaneringen har jag: städa badrummet, damsuga vardagsrummet + hallen och ha tvättstuga. Nu när man flyttat hemifrån bara ramlar vuxenpoängen in. Juste, ska till Hellas och jogga en runda. Min dagsform är fortfarande inte vad den varit och jag är inte nöjd. Men såfort jag börjar närma mig så blir jag förkyld eller jobbar för mycket. Den här veckan är dock planen jogg tre dagar, helst fyra. Då blir jag riktigt nöjd.

Borde jogga idag, på onsdag, fredag och på söndag. Går nog att kirra bara inte för mycket saker kommer emellan.

Veckan innebär hittills jobb imorrn på dagis. På torsdag och fredag är jag på debaser. Får se om det blir mer, kan ju behöva rycka in på dagis på onsdag också.

Nu ska jag se på tv och vänta på mami som ska med till hellas. Tydligen är det kallt ute så det blir inga shorts här inte!

Ensamhet 2

Dagarna har inte direkt ljusnat. Dåliga dagar och tråkiga nyheter.

Jag är ledsen

Kollar på Scrubs, mitt ljus i livet. Min skölpadda Polarn som jag införskaffade i Barcelona och är mitt bästa köp ligger som vanligt på mitt bröst. Han är så go och len, han ligger också alltid och väntar på mig i sängen. En av få pålitliga.

Idag var det trädgårdsdag i min förening och jag stod på backen elva. Jag ställde upp och slipper därför nästa städning av trappen, mohaha! Ett till ljus här.

Saknar min syster. Det är inte skoj att bo utan henne. Saknar min bror. Jag tycker vi ses för lite. Saknar sommaren när vi sågs typ alltid och hängde omkring på söder. Vi pratar om att åka till Fårö på Kristi H. Vore skönt att slippa allt hemma, bara läsa böcker och slappa.

Ska sova, kanske ska jobba imorrn. <3

the best

Ensamhet

Idag eller just nu känns det ensamt och tungt. Såg Ritas album från Australien och det gör ont i mig. Jag saknar dem så mycket. Jag vill att de ska komma hem nu. Har inte pratat med Tove på evigehter heller.. Jag hoppas verkligen ett tjejerna kommer hem till sommaren. Annars vet jag inte vad jag gör.

Ensamt är det hemma. Betalade räkningar och såg en sketen fotbollsmatch på söderstadion. Min bror var inte heller glad. Då blir inte jag glad. Mamma ringer inte upp mig och jag bara ååååh, vill inte sitta här själv.

Jag tycker inte om att sova ensam, jag hör en massa ljud och det är tråkigt.

bla bla bla, ingen bra dag.

Ont i halsen och dagisjobb

Nu är det tisdag och ännu en helg har passerat. Jag skriver inte ofta eftersom jag inte använder min dator allt för mycket. Den har ju inget batteri som fungerar utan sladd och så orkar jag inte starta den. Jobbar veckan ut på dagis och har aktiviteter för mig på eftermiddagarna.

Helgen var skoj! Tog ledigt på fredag och gjorde ingenting. Lördag innebar firande för Moa och Samuel. Gick hem först inpå småtimmarna och hade det topp nästan hela kvällen. Bröt ihop mot slutet på grund av längtan efter mina bästa vänner. Jag ringde dem. Det var tungt men skönt att höra deras röster. Nu tycker jag på allvar att de borde komma hem!

Halsen har börjat klia och jag har inte fått tillräckligt med sömn. Panikångesten har legat nära i två dagar och jag är inte nöjd med vissa saker.

Å andra sidan har en del positiva tendenser synts till på annat håll. Ett hopp har tänts på allvar och jag kan inte annat än njuta av den här perioden.

Sovdags och lektime med småknoddarna imorrn!!

RSS 2.0