Det här med arbete är en sak jag inte förstår..

Idag var jag vuxen, idag samlade jag ihop minst tusen vuxenpoäng!!
Jag cyklade på min inte så vuxna cykel till arbetsförmedlingen och det var inte min grej. Det här med att söka jobb, känna sig oförstådd och värdelös förstorades efter ett besök där. Jag som trodde att ångesten skulle bli mindre, men icke. Jag förstod inte mycket, men jag fick en fin rosa mapp med papper om hur man söker jobb, jag ville kräkas lite i den vid tanken på att öppna den. UÄCK! Kan ingen vänlig själ bara inse hur fantastisk jag är med barn och bara anställa mig? För helt ärligt, är det något jag vet och har bevis på så är det just det. Där är mitt självförtroende på topp, för är det något jag kan är det att ta hand om barn, så snälla... anställ mig någon!! Usch vad jag gnäller.. hela dagarna långa gnäller jag hemma i stockholm. Jag trivs inte i stockholm på somrarna utan min bror och vänner. Det är så sabla tomt och tråkigt..Dessutom jobbar alla som är hemma. Så jag går omkring i min gigantiska villa hela dagarna och snart har jag trampat upp en hysterisk stig som slingrar sig runt i min lägenhet. suck. Snart får jag dock bege mig till bättre platser, det blir besök på lovley Fårö för att sedan bege mig nedåt för att njuta av Göteborg och underbara Håkan på hemmaplan! Så jag har bara tre dagar kvar(och en värdelöskväll, fast morden i m går ikväll och det är ju en sommarfavorit!) och två av dem ska jag spendera med min blonda och blåögda favvis. Så jag överlever nog! Imorrn ska jag sola på min extremt varma balkong och sedan ta en jogg och seeeeedan vara med lillpojken(suck, mina smeknamn är också dåliga, han är inte ens liten.. gnäll,gnäll,gnäll).

Just nu lyssnar jag på Miss Li, faktiskt bra och svängigt. Tror att jag måste se Lars Winnerbäcks konsert i sommar. Men faktiskt för att se Maya och Miss Li, underbara live! Maya har jag ju fotat och hon är så sockersöt att man svimmar!
Lars Winnerbäck känns som tunga höstdagar i ettan på gymnasiet när man försökte finna sig själv men inte lyckades förens i tvåan. Det var då jag insåg vad som var bra för mig, men sen dippade jag i slutet på tvåan för att ha en allvarlig kris som jag tog mig ur på egen hand under senhösten i trean. Suck. Det är aldrig roligt när ens utveckling går bakåt. Sånt ogillas skarpt och därför gör jag mitt bästa för att hålla mig på linan tills jag får göra det jag är ämnad att göra: ta hand om människor!! Älskade människor som bara ligger där på sjukhusen och väntar på en glad,rolig och omtänksam syster, se upp, för snart kommer jag!!


Tur att bra musik finns, annars hade min värld gått under, och antagligen eran med!

Tråk, tråk, tråk...

Jag dör nästan av tristess för tillfället...
Jag vill ha ett jobb, jag har drabbats av "jag är arbetslös" ångesten igen och jag är hemma i stockholm där alla jobbar vilket gör alling hundra gånger värra. Jag försöker göra saker, vilket jag också gör, mest med min mamma och bror. Min bror åkte dock till landet igår.. så nu är det ännu dödare hemma. Fast jag åker efter på lördag, JIPPI!!

Efter jag kom hem ifrån Arvika åkte jag och Anton på en tur till mitt land, fårö. Det var mys att få vila upp sig och bara äta gott och slappa. Jag är nämligen urusel på matlganing, så nu när jag är ensam hemma blir det ingen topp mat precis! Mest fryst och pasta.. men dte ska de bli ändring på i veckan! Bla bla bla, jag har inget att skriva.

Det finns en sak som är bra med att vara hemma, det är att Anton är hemma! Fast han cykla omkring på sin gula cykel hela dagarna och går upp sex på morgonen vilket är lite av. Men det väger ändå upp!!

Nej, nu ska jag se på mys Ernst!!

Hemkommen från misär..

Festival är sannerligen inte mitt liv, speciellt inte när man råkar få sitt camp förvändlat till världens äckligatse sopplats! Äh, det där med festival är inte min grej och jag står sannerligen för att jag inte fixar det. Där går jag omkring, bortskämd i rosa stävlar med rosa seglar jacka och känner doften av spya, kiss, bajs, alkohol och svett. Det kryper i hela mig bara jag tänker på dig. Fy fasiken, jag förstår int ehur människro kan tycka att det är okej att leva så om bara för några dagar. Jag fårstår verkligen inte dem som gillar det! Alltså vad är felet? För något måste vara fel.. Jag vantrivdes på campingen mot slutet men det fanns en hel del fantastiska ljusglimtar! Som Håkan, herregud så underbart! Ja, alla konserter jag såg var till belåtenhet och vissa riktiga höjdare! Under dagarna organiserade vi världens mys för det mesta..Vi badade på stranden, duschade, hade picknick, spelade brännboll, låg i park och solade och badade på badhus. Så det var inte bara dåligt. Men camping på ett sånt där ställe var vedervärdigt. Herregud , jag tänker inte ens be lite om ursäkt för att jag ver gnällig emellanåt, för det var fan i mig ett måste!!

Nu har jag sovit, tagit ett bad med rosdoft, smörjt in mig, satt på mig mjukiskläder, vädrat väskan med grejer och lagt resten i tvätten. Alltså kan jag bara sitta hemma och njuta av tystnad och mys! Gud så skönt det är! Ikväll ska jag ligga under en filt framför tv:n och äta mat.. förstår ni hur skönt en sån grej igentligen är!? Underbara soffa, säng och tv..
Nu ska jag njuta lite.. hej svej!!

Före och efterbilder på vårat camp:


Här kommer det bästa och det sämsta med hela resan!!

RSS 2.0