Slut på påsklovet

Om två dagar tar lovet slut och nästa riktiga lov, ja, det här var faktiskt mitt sista!! HJÄLP! Jag har inte tänkt på det förens nu, men resten av "helgerna" är inga riktiga lov och sommarlovet, ja det är inget lov för jag har slutat skolan och är mittemellan jobblov och skollov. Fick en liten ångestattack nu, måste andas. Djupa andetag. Jag får supa mig full för att klara av detta besked, eller lite full i alla fall. Jag darrar lite nu. . andas igen.  Tur att jag är en människa med planer för framtiden, sorgligt gäller dom inte den närmaste tiden vilket ger darrningar. Hoppas jag får mitt jobb jag sökt, hoppas!

Nu sitter jag hemma och skickar sms till människor för att få ihop kvällen som först såg mörk ut men som nu ljusnar. Det blir klassmys/drickande på Camillas fik på söder. Perfekt för mig, jag hade ingen lust att röja järnet, mer dricka och samtala om livets mysterium. Ni förstår kära läsare, det är de vi gör när vi dricket för mysterium finns det många av! Speciellt i min klass och omkring min skola. Fast vi pratar inte specifikt om dem, det är ju att skvallra och det gör vi inte. Äh,  vi pratar inte om livets mysterium, eller de gör vi nog, fats det lät djupare än vad de där. Mysteriumen innebär i sånna fall: sex/tjejer/killar/konstiga människor med underliga vanor/vad vi tycker om personer.. ja det var de jag kom på nu, men det lär ju kunnas fylla ut imorgon när jag vet vad vi diskuterat. Ser ut att bli lite spel som hettar till kvällen också, om någon nu kommer ihåg att ta med det. Jag är taggat, lite i alla fall. Speciellt eftersom jag ska få vara med Samuel och Tove innan, mina fina vänner som jag inte sett på länge. Eller dom är för det mesta fina förutom när dom tofflar ihop och inte orkar ta sig utanför sina dörrar.  Sånt gillar jag inte! Men det händer inte så ofta för jag får nog erkänna att det händer lika ofta för mig. Oj, vad jag skriver på om konstiga saker nu. Är nog bara för att jag insåg att det är nästsista dagen på mitt sista lov typ.. andas igen, andas..

Nu slutar jag skriva..

Ett litet håkan monster

Även i mig bor det ett litet Håkan monster som jag har stängt in lite grann den senaste tiden, jag har liksom lagt honom bakom mig i perioder, men nu sådär inför skivsläppet och releasen av den nya låten så hoppar monstret fram igen och jag glädjs så åt det! Jag tycker om mitt Håkan monster för är det något monster som får mig att må bra så är det de lilla söta monstret! Kära Håkan Hellström, jag vet inte vad du gör, men något fantastiskt är det.
Jag minns första gången jag hörde hans första skiva. Jag var en liten palt och hade fått syn på en fin rosa skiva i min brors rum, så jag smög in i hans rum och tog den. Sen smög jag upp till mig, satte den i min skivspelare och dansade omkring för mig själv i mitt rum. Sedan dess har jag varit helhjärtat såld! Jag kan inte beskriva och folk tycker säkert det är rubbat, eller har åsikter om hur överskattad Håkan är men det bryr jag mig inte ett jävla skvatt om!
Håkan har liksom varit med mig genom hela tonåren och hållit min hand genom alla kriser och tro mig, det har verkligen varit behövt. Jag har olika minnen till varje låt och vissa av dom får mig att bli alldeles alldeles varm inuti och mitt lilla monster fylls av enorm kärlek.
Jag sitter hemma och lyssnar på hans nya låt, jag tycker om den! Jag är så glad över att jag tycker om den! Tro inte att jag gillar allt Håkan gör, för så är det inte, jag faller inte pladask för allting och jag är tveksam till om han någonsin kommer göra så fantastiska spelningar eller så bra skivor som under de första åren och de två första skivorna!

Men den nya låten gillar jag så mitt monster sitter förnöjt här, viftar på tårna och nynnar glatt på den fina pianoslingan i låten!

image44

- När jag lyssnar på Håkan tänker jag ibland på Klara och att jag saknar henne, det gör jag just nu!

Påsklov

Sitter ensam hemma nu under påsklovet och mkt har skett samtidigt som ingenting skett. Jag har ätit middag med mina underbart roliga bröder och min mamma. Tänk att jag får vara deras lillasyster, ja, jag kan skatta mig lycklig! Sen har jag vart på Lången, denna underbara tillställning som dock slutade med att allt för många hemska bilder tagits på mig. Jag vägrar erkänna att det är jag på bilderna men likheten är faktiskt slående. Sorgligt.

De andra dagarna har inneburit plugg och tvärflöjtsspelande för jag ska ge mig fan på att klara mina mål och alla klassiska stycken jag ska sätta! För att pigga upp mig och känna att jag lever drack jag vin med Tove igår och hatade män lite grann, sen kom Markus men han var svårhatad så han fick se vänner med oss fram till midnatt!
Ikväll ska jag vara med Toves syster Rita(kanske Tove?), vara ute i snön och sen se Borune eftersom vi inte är bjudna på en fest som en bekant i skolan har, sorgligt att vi är lite för ute, eller är det snarare dom som är de?

Ett tips om vad som faktiskt rent musikaliskt var klart bäst i hela melodifestivalen:
http://www.youtube.com/watch?v=jJRKOgPmhyo&NR=1

Maia Hirasawa gjorde The Worrying Kind till världens vackraste låt och jag kunde inte låta bli att rysa och få tårar!

Hemma från Åre!

Otroligt härlig helg i Åre med mina tvillingar. Jag kände redan under bilfärden hur bra det hela skulle bli. Vi hade en super stämning och kollade på sex and the city! Vi kom fram total trötta klockan ett efter nio timmars bilfärd(pga fel läsning på kartan). Vi skulle sova på stört men hamnade framför en deckare, typiskt mig och min far och det slutade med att vi slocknade vid halv tre. Sen var det fyra dagar av härligt skidåkning som följde. Vi åkte allt vad vi kunde hela dagarna från nio till fyra. Benen var riktigt möra när man kom hem till lägenheten.
Snowboarden tog knäcken på Rita i början av dagarna och hon fällde en tår titt som tätt samtidigt som hon skrek över hur ont det gjorde i benen. Vi alla tyckte synd om henne men var lite sura över att vi inte kunde fräsa på hela tiden. Jag och Tove klagade över onda fötter som klämts in alldeles för hårt i pjäxorna. Ibland förstår jag inte varför man utsätter sig för det? Klämma ner dessa små fötter i ett par hårda obekväma skor som vi sedan ska vara instängda i i över fem timmar minst. Smärtan man utsätter sig för är faktiskt värd det! Att få susa ner där i den soliga backen är underbart!
Melodifestivalen var en besvikelse för mig, jag hejade på Sanna av hela mitt hjärta, denna underbara kvinna som sjöng så makalöst att jag fällde en tår. Ja, jag är lite blödig, men jag står för det!!

Afterskin besökte vi och vi stod med hakorna ner för att skåda 40 åriga tanter som fick jägermeister nerhällt i strupen medan 30 åriga män hängde över dem. Sorgligt att se människor vara så, undrar om vi ser lika tragiska ut? Troligt. Sen ICA mannen, vilken legend. 40 plus stod han bakom oss i ICA kön klockan halv sex på eftermiddagen stup full.

Plötsligt dyker en av hans manliga vänner upp och frågar:
- Vart är maten?
Fylle-mannen hickar till och ler brett
Kompisen ser trött ut och säger:
- Men vart är matkorgen du hade?
Fylle-mannen vinglar till, garvar och skakar på huvudet. Sen fnissar han manligt för sig själv.
Kompisen stönar och säger slutligen:
- Stå still här så hämtar jag ny mat!
Fylle-mannen garvar för sig själv och lutar sig mot stolpen bakom oss.

Underbar man som sagt, en riktig legend vi spanade efter i bakcen morgonen därpå, vi tyckte vi skymtade honom, men måste tagit fel. Han kan aldrig orkat ut i backen efter en sådan fylla.. Han kanske inte ens kom hem?
Hemvägen gick snabbt och vi åt på Gävlebro, underbart matställe och vi smällde i oss all spaghetti + köttfärsås. Duktigt jobbat och sen sjöng vi hela vägen hem!!

Nej, idag har jag skrivit en arg krönika om korkade bloggbrudar och en novell. Bra jobbat och nu ska jag chilla! Hej Svej!


Måndag!

Idag gjorde jag entre på vuxen-endokrin! Det var riktigt läskigt och jag hade hela tiden en känsla i kroppen som sa: Du hör inte hemma här, du ska vara på barnavdelningen. Men tyvärr får jag inte det, för nu är jag ju typ räknad som vuxen. Även fast jag inte är säker på att jag är det. Finns vissa saker i mitt beteende som tyder på att så är det icke: Hur dålig förlorare jag är, att jag inte kan hålla ordning på mina saker. . Det var dom två jag kom på just nu. Annars är jag en människa som är ganska bra på att samla in vuxenpoäng som: Att jag lärt mig att dricka till maten, att  jag vet vad jag vill göra med mitt liv, att  jag vill ha en liten gullig Truls(ibland bara iofs), att jag tar ansvar för saker jag gör och säger, att jag bara är så klok! Där har ni mina vuxen vs. barnpoäng, jag märker nu att vuxen tar över, så jag kanske hör hemma på vuxenavdelningen. Men jag skulle fortfarande inte råda någon till att förlora mot mig, jag har nämligen inte lärt mig att reglera mitt humör, sånt är fånigt och överskattat!!

ÅRE om bara dos dagar, sjukt taggad, sjuuuuukt taggad! Vi har redan börjat planera saker som bör tas med för att fördriva stugtiden. Crash och mastermind står högt på listan!!


Let's sail away to the beaches of Normandie!


ÅRE!

På onsdag bär det av till Åre för mig, pappa, Tove och Rita! Vi ska göra backarna osäkra, det kan ni lite på! Ska även hälsa på min kusin som är där och jobbar nu.. Jag är verkligen hel taggad och stört sugen på att åka skidor. Men jag har lite ont i halsen, så jag är orolig att jag ska bli sjuk. Inge kul alls! Fy farao, men det är säkert ingenting! Jag ska vara på topp och åka hur mycket skidor som helst med mina tvillingar! Det kommer bli hel grejt och stört nice! 

God Bye, ska se Wallander nu med min lilla mamma!

PLUGG, med stort P!

Nu har jag sätt upp nya lite smått överdrivna mål! Om jag någonsin tvekar eller tappar lusten ska jag sätta på Jason Bourne filmerna och tänka att man aldrig ska ge upp och allt är möjligt. Han ska bli min mentor typ. . Okej, det är inte samma sak att slåss mot CSI som att läsa upp 200 poäng på tre månader. Men ändå! Jag ska klara det, jag ska fixa det och med flaggan i topp! Så mitt liv lär kanske bli lite tråkigt nu och utan all Jason Bourne action som det innehöll innan. Men de är lugnt för när jag sen kan plugga vidare och bli världens grymmaste sjuksyrra sen läkare, då ska ni få se!!

Här är mitt nya jag, ganska likt typ! :

image38

Onsdag morgon

Igår var ingen bra dag alls. Jag fick mitt första G i gymnasiet, eller det är inte fast ställt men det lutar åt det. Jag kände mig extremt misslyckad hela kvällen och vägrar självklart acceptera detta. Jag ska byta ut ämnet mot ett nytt som jag måste läsa in. Eftersom jag ligger efter, lär ligga efter extremt så kommer jag att få förändra mina livsvanor och börja studera på riktigt. Ser inte speciellt kul ut, men jag vill inte ha ett G på mitt betyg, jag bara vill INTE! Mitt enda mål har varit det sen jag fick sänka kraven på mig själv i ettan för att orka. Herregud, jag är en riktig fåntratt.

Jag undrar hur man ska få mer läsare, jag har lyckats övertala två nya personer att läsa min blogg, Marie och Klara! Jag är riktigt stolt över mig själv. Men liksom, måste man vara uber blåst, bara skriva om kläder,smink,pojkvänner och fåniga åsikter för att få läsare? Det är ju faktiskt skandal! Har någon en annan idé??

Nu ska jag dra mig mot skolan och vara såhär glad:

image37

Parfymer och torr skoldag

Idag var en helt onödig dag att spendera i skolan, ingenting gjordes och jag åkte helt i onödan till sös eftersom jag var en vecka för tidig med mitt besök. Väldigt bra jobbat!!
Jag går omkring och känner mig som om jag är lite stelopererad fast med smärta. Min ryggsmärta har fortfarande inte släppt helt och hållet, det gör ont! Så jag har nu rehabiliterat mig med lite tittshopping och glass. Jag var på väg att köpa ett fint linne, men hindrade mig själv i sista stund. Riktigt bra jobbat! Jag behöver inte mer kläder egentligen, det får liksom vara nog ett tag nu.
Jag sitter här hemma nu och njuter av hur jag luktar. Jag sprayade på mig nya Gucci och den är en stor ny favorit! Ska nog se till att skaffa den så den kan platsa i mitt parfym skåp bland alla andra(säger icke hur många). Dock platsar den solklart i mitt skåp och jag ska tråna efter den tills den står där!!

image36

Ryggskott typ.

Jag sitter här hemma och har drabbats av ett akut ryggskott typ! Min mamma har nackskott, sånt kanske kan smitta och sätta sig på andra kroppsdelar? Jag fruktar det nu och varnar därför er andra! Akta er allihopa!!

Jag tänkte pigga upp med lite bilder ifrån helgen!!

image32
image33
image34

Fashion promenad på Djurgården feat. 90's röj!
Vi skulle göra ett modeinlägg i min blogg jag och Klara! Det är ju min nya favorit!!

Dagens outfit på Klara:
* Randig underbar halsduk
* Så otroligt snygg grå skinnjacka
* Väska, så söt
Jamen bara så rätt och härligt vårigt!

Dagens outfit på mig:
* Tove och Ritas mammas sjal(så rätt bara)
* Sådär härligt helt rätt klarblåa jeans
* Skinnjacka från mitt älsklings place(får förbli hemligt så ingen annan kommer dit)
* Randig tröja, jag behöver inte säga mer liksom, så rätt igen!

Vasaloppet och chips.

Jag åt just två nävar chips och drack ett glas cola. Inte bra alls.. och i fredags åt jag fyra chips. Inte bra alls, plus att det inte blivit nått friskis och bara springtur. Jag är inte nöjd med slutet av veckan. Det var dåligt jobbat av mig, men jag ska ta igen det hela i veckan! Nu ska jag inte tjata mer om det. Idag var en dålig dag, jag som inte ens gillar läsk eller chips längre. fy

Helgen har tillbringats på 90's, i Alex soffa och hemma hos mamma. Jag och Tove sov där igår och vi gick upp halv åtta för att se Vasaloppet. Jag tycker det är super skoj och en mysig tradition. Dock var det ruggiga förhållanden för åkarna och det var inte så spännande som jag hoppats. Min favorit Oskar Svärd var lite förkyld och kunde inte prestera sitt bästa. Det blev norsk seger + andra plats för bröderna Aukland och Jerry Ahrlin kom in på tredje plats. Tråkigt nog var det glest i främre delen och tiderna skilde mycket vid målgången. det här gjorde att spänningen jag såg fram emot aldrig riktigt infann sig. Okej, nu låter jag som årets nörd, går upp halv åtta för att se Vasaloppet, precis som en gammal pensionär. Men NEJ!, jag är ingen nörd. Jag tycker bara vissa saker är spännande och värdefulla, skidor är en av mina svagheter och faktiskt all sort av skidåkning!! Jag tycker bara så mycket om det.  Nu ska jag plugga lite och göra nått vettigt som att se på tv!


Min favorit Oskar Svärd!!

RSS 2.0