Sportlovs-fredag

Sitter här och slappar framför en gammal skön film med min syster. Det är så vi tillbringat större delen av lovet, sjukt fräscht och vi är så snyggt klädda som ni säkert förstod sen inlägget innan!
Jag vill ut i solen, jag har iofs redan varit ute idag och sprungit en tur runt fina enskede. Jag håller faktiskt igång min träning,inte äta dåliga saker period ganska bra. Det har gått två veckor och jag har inte ätit godis,chips eller druckit läsk alls! Jag har också hållit igång träningen men nu kanske ni sitter där och tycker: Åh, två veckor det är ju ingenting, vad snackar bruden om? Men då ska jag säga er att dom två-tre första veckorna är värst, sen är man inne i det hela liksom. Jag är stolt över att jag fixat det hela så här långt, så det så!!
Idag ska jag chilla på dagen, förhoppningsvis ta mig en tur till stan, gå en liten promenad. Jag försöker få systra mi att tagga till, men det ser mörkt ut! Hon är så lat. . Sen blir det kanske middag hemma hos Tove och utgång mot 90's dock känns det som om man borde spara pengar och hänga hemma lite mer och ha filmkvällar. Det här festandet kan ju inte vara bra? Meh, man går bara i trean en gång i sitt liv!! Så jag fortsätter nog.. wiha!

Peace out allihopa!

Dagens outfit!

* Grön stor t-shirt med trycket "Superhit" i gult
* Rosa hotpants
* Svettig sport bh efter joggingturen
* Gråa slitna strumpor
* Svettig tofs i håret!

Oh my, vad snygg och rätt jag är idag! Jag ska från och med nu alltid skriva dagens outfit, det är så min grej och jag känner att världen behöver mer sånna bloggar, det finns allt för få!!!

Schlaaaaaaaaager!

Jag är nog en liten schlager fantast ändå. Jag bara måste ladda ner alla mina favoriter och pumpa dem ända fram tills finalen. Just nu går BWO och deras låt Lay your love on me. Martin Rolinski, hur snygg får man vara? Killen är liksom lite för snygg! Jag är dock hel såld, vilka blickar han ger publiken och vilken kamera kontakt har inte killen? En Eloge till honom och buren han klarade av att åka upp i. Jag tycker Sannas låt är grym med BWO bjuder på en riktig shoow som jag tror kan slå i Europa. Jag skulle önska man kunde skicka båda. En fartig och en lugn, det vore perfekt. Det finns dock riktiga skämt, kebabpizza, vad är felet liksom? De kan man väl inte skriva en låt om och dessutom trumma på en trasig trumma? Caracola, vilket jävla namn och vilka jävla fåniga tjejer! Fula kläder, dålig låt, ännu fulare danssteg och röster som skar sig i mina öron. Fy skam att dom bruttorna slog Patrik! Det är en skam.



Idag var jag och tittade på min väska men har tagit ett stort beslut för att vara mig. Jag ska inte köpa den som det ser ut nu. Jag har säkert, nej jag ska inte ge en siffra, men många väskor har jag. Därför står faktiskt en ny väska längst ner på min lista. Så istället köpte jag ett par Jeans och örhängen. Något var jag ju tvunget att få köpa. 

Jag kanske borde börja köra en dagens outfit, sånt verkar ju vara en hitt?
Dock är jag osäker på om det riktigt är min grej, jag älskar kläder och klä mig, men det är min sak och jag gör det faktiskt för min skulle så varför ska jag lägga upp det över hela internet? Vad får man utav det. Dom jag vill ska tycka jag är fin ser ju mig i verkligheten ändå liksom.. skum grej bara. 

MAAAAAAAAAAT!

IKEA

Nu är mitt Ikea besök över, jag höll på att svettas ihjäl i min kofta och skinnjacka, men jag överlevde. Dock var det typ tusen människor där, vad gör alla? Det är söndag och dagar innan löning? Kanske inte ska säga så mycket eftersom jag var där själv, men men. . Jag gick runt och babblade i telefon med båda mina bröder och kom på hur mycket jag saknar dem. Usch! Båda ville ha mig hos dem men jag orkade verkligen inte, min ork är totalt nollställd. Men jag saknar dem och ska ta tag i saken i veckan. 

Håkan Hellström är en glömd hjälte och jag ser fram emot att få åka ner till Way Out West och se honom, om jag får biljetter och har orken!

Usch, söndagar kan ta luften ur en, imorrn ska jag till sjukhuset och ta prover. Kul, nu igen. Sen ska jag spana på min fantastiska väska och fundera på om den är värd det!

Jag har shoppingfel.. nått är fel.

Gud..

Idag känner jag att det inte är en bra dag och plötsligt såg jag den hemska scenen där Carrie skäller ut Big, stackars honom. 

Jag bara får dåliga vibbar av att jag inte orkar någonting. Jag ska dra på mig en stor kofta, en mössa och åka till Ikea för att försöka shoppa upp mitt humör. Jag lyckades igår med lite små saker som förgyllt min body lotion hylla, vilket är med mina väskor min verkligt svaga punkt. Jag har så många att det räcker för ett helt liv.. Väskor med för den delen, men jag planerar att köpa en ny. En liten skatt som ska få förgylla min tillvaro. Ni förstår, jag är av den bördan att jag köper upp min glädje och fyller mitt liv med saker(kläder, smink, väskor, skor och hudprodukter). Jag har nämligen övergett män och tillfredsställer mig nu med shopping. Det har jag alltid gjort, men det är det som får mig mest glad, förutom mina underbara vänner och familj. 

Nu ut genom dörren för att ta ann IKEA i min kofta, skinnjacka och underbara stövlar!

Eloge!

Jag vill börja detta inlägg med att ge en eloge till vissa människor!

1. Tjejerna i min klass som gör skoldagarna och helgerna hundra gånger mer värda!
2. (Extra Eloge till:) Marie för att hon alltid är ett stor solsken och kan få vem som helst att bli alldeles glad och varm inuti.
3. Min lillasyster när hon är sitt underbara och mysiga jag.
4. Min storebror , behöver ingen motivering, han bryr sig om mig(ibland alldeles för mycket).
5. Tove och Rita, hur kan man få så bra kompisar som man får ha med sig hela livet? Bäst!
6. Männen som går på friskis passen, riktiga hjältar!
7. Min mamma som kämpar på hela dagarna.
8. Robyn, för att hon bara är så tuff!
9. Alex som får mig att bli glad.
10. (ingen människa men ändå) Min nalle som varenda natt väntar på mig och gör mig sällskap.

Jag vill inte ge en eloge till:
1. Människorna på pop festen jag var på igår, icka, e och äckelhet verkade uppskattas..
2. Fredrik Reinfeldt, riktigt oskön snubbe.
3. Min psykologilärare som bara är så förvirrad och dålig.
4. Carola som bara är alldeles för fri-religiös
5. En människa som jag bara inte tycker om för tillfället men som jag inte pallar namnge

Nu är jag super duper mest hungrig och ska gå och äta frulle!

ps. jag ville ge en eloge till mig själv som inte åt av chipsen igår som låg mitt på bordet när jag kom hem mitt i natten! Riktigt bra jobbat.



Friskis och Svettis!

Friskis kort är inköpt nu och jag gick mitt första pass igår. Det är verkligen inte min grej, så sinnessjukt tjejigt! Och som alla vid det här laget borde märkt är jag inte super tjejig av mig sådär. Jag gillar att springa, slåss och dricka öl! Nej, nu överdrev jag igen. Det är en annan sak jag är bra på, men jag hävdar att alla historier blir hundra gånger bättre och mer värda om man överdriver! Så jag fortsätter hålla mig på den banan men tillbaka till Friskis!

Friskis och Svettis, vilken grej. Anledningen att ni kan få se mig stå där och skaka rumpan är att :
1. Jag tycker det är en kul grej att ropa i matsalen: Tjejer, vilket pass ska vi köra idag då?
2. Jag tycker det är kul att smyg spana på alla över-seriösa tjejer som verkligen jobbar på sin sex-appeal under passen.
3. Jag tycker det är en överkomlig form av gympa som faktiskt gör att man skrattar en hel del.
4. Jag bara älskar att smyga på alla män som går på gympa passen och gör sitt bästa men ändå inte riktigt lyckas.
5. Det är alltid, alltid trevligt att få svettas i bastun!

Jag inser att jag är en hemsk människa med alldeles ruttna anledningar till att gå på friskis. Men jag är som jag är och är stolt över att jag börjat träna igen i alla fall!

Alltså dessa seriösa damer som typ lever för att få showa sina moves på Friskis och Svettis, har inte dom kommit riktigt fel? Här står vi: lite små otränade damer i allt från 15 års åldern till 60 års åldern och verkligen jobbar på att hänga med i kombinations bytet medan våra pannor svettas riktigt bra. Där står dom (eller igår hon) i 20 års åldern, ganska vältränad med en hygglig hylla och inte svettas någoting. När vi ska vicka på höfterna eller skaka delar ser vi helt torftiga och bortkollrade ut, ingen sexappeal alls faktiskt, där står hon och jobbar sönder sin sexappeal som i en 50 Cent Video. När vi andra stressas ihjäl av alla stegen kan hon alla utantill och gör dom bättre än instruktören. Jag kunde inte göra annat än att häpna och tappa bort mig rejält i steg kombinationen. Vad gör kvinnan där? 

Nog om Friskis, det var en nice bastu tur efteråt i alla fall! :D

 
Såhär nördigt är Friskis, typ(vi fast tjejer), sådär het var hon, typ(fast hon försökte vara så het, men lyckades inte, tjejen var ju på friskis, come on!)
 


Nytt

Nej, nu måste jag ta tag i det hela och skaffa mig något att göra.
Jag måste putsa upp löpar-dojorna och ge mig ut igen.
Sen måste jag faktiskt börja äta bättre.
Jag gör det här för min egen skull.
Jag måste må bättre och ha något att göra.
Det här håller inte.. hoppas det går bra!

Bourne!

Jag är hel frälst i Bourne filmerna, jag såg sista filmen igår och dog av spänning(nästan i alla fall). Alltså, vilken kille! En sådan skulle jag vilja ha, alla andra killar har ju riktigt lite att komma med i jämförelse!

Jag har super tråkigt, min pappa ska sova borta och eventuellt boka om våran skidresa. Han är verkligen inte min favorit för tillfället.

Jag vill lägga mig i min säng och se Seinfeld, så jag ska nog ta och göra det nu. God natt.

Seg söndag

Helgen har varit trevlig och jag är nu denna söndag nöjd med resultatet. På fredagen blev det kaos som jag anat, tiden på klassfesten var super trevlig och jag ångrar att vi åkte därifrån för att åka ut till världens kallaste och dräggigaste landställe där jag kände mig ganska felplacerad. Jag hade velat vara kvar på klassfesten med alla trevliga gökar i min klass, men så blev det inte och jag kan inte älta mitt felaktiga val mer nu. 
Bussresan ut till Jonas land var en underlig upplevelse. Jag och Marie fick springa av bussen för att vi höll på att kissa på oss, jag kissade bakom en skyddande stolpe och Marie hittade en buske som jag totalmissade. Sen ungefär en kvart innan vi var framme höll Alex blåsa på att sprängas så mannen tog en ölburk att kissa i, men den räckte inte så han fyllde en till med stackars Aymans hjälp.. Efter det la han burkarna i en påse som självklart läckte.. så vi hade Niagrafallen i form av kiss längst bak i bussen som ringlade sig framåt, så i panik sprang vi av bussen när vi kom fram. Det var längesen jag möttes av ett sånt fyllegäng som där ute. Ingen jätte hitt, men jag hittade Markus och Hugo och hängde med dem i min enorma fjällräven jacka! Det var trevligt i alla fall.. 
På hemvägen snodde jag med mig Tove och Ayman hem och vi somnade varmt och gott (Ayman i min fina hållbara fällsäng, lyllo!) På morgonen gled världens färschaste brud in genom min dörr med världens fräschaste pizza i handen, jag hade väldigt roligt åt hennes utseende och risiga look. Rita hade nämligen sovit kvar ute på landet och i panik flytt på morgonen. Så jag tog hand om henne hela dagen och lät henne sova i min säng tills jag med tips från en man på msn fått idéen att väcka henne med två kastrull lock för att testa hennes reaktion, men tjejen var boring ryckte till och sa: Du, kan inte jag få låna en tröja av dig?. Japp, precis den rekationen man vill ha, vad är felet liksom? Hon borde blivit livrädd och skrikit åt mig, inte bett mig om en tröja.. 
Sen blev det melodifestivalen och hamburgare hos Mosgos! Hemgången blev hyfsat tidig och jag fick somna i mysiga nya lakan och vaknade med humöret på topp trots historiauppsatts skrivning!

Tvärflöjt dags snart.. bye bye! 

Alla hjärtans dag..

Helt ärligt, jag bryr mig inte ett jävla skit. Jag har faktiskt inte ens ångest över att den är imorrn. Inte den minsta ångest. Jag tycker det är årets mest överdrivna dag. Det här säger jag inte bara för att jag är singel, jag hävdade även det förra året när jag hade pojkvän. Jag tror vi var med varandra men inte mer, eller jo förresten. Jag har för mig att jag skrev ett kort, ja det gjorde jag! Jag tyckte det var en överdriven dag som jag inte behövde fira eller få uppmärksamhet på, men jag kände samtidigt att det kanske inte var rättvist mot honom, att jag var en torrboll till flickvän som inte vill fira. Så jag gjorde ett fint litet kort. Har jag för mig i alla fall. .

Äh, nog om det. Alla hjärtans dag är inget jag bryr mig ett skvatt om. Jag ska vara hemma hos mina tvillingar som vanligt med mamma och mysa eller nått. Det blir hel trevligt.

Idag var en vanlig seg dag i skolan. . inte mycket hände förutom att jag börjat tvivla på det manliga könet ganska rejält..
1. Dom sitter och fnissar som små tjejer åt fåniga "sex" sidor
2. Dom vågar inte erkänna saker dom gör, inte ens när man är bra vänner
3. Dom är ganska så omsidiga och gör vissa saker värre hela tiden
4. Dom retas alltid med mig när det inte är okej

Fast å andra sidan finns det ljuspunkter som får en att tappa tvivlet och se den ljusa sidan igen. Jag pratade just med en sådan man, han pendlar mellan bra och dålig hela dagarna i ändan, men när det kommer till kritan är han faktiskt ganska bra. Så är det nog oftast, att det hela pendlar, men det gör ju jag med.

Helgen innebär KAOS, oplanering och lite mer kaos, jag tror inte jag orkar.. det slutar alltid med att jag ordnar och får fixa allt. Jag vill dra ett täcke över mig och lägga mig bredvid min syster och se på vänner. Överväger faktiskt att bara göra det den här helgen istället för att gå på klassfest skåda drägg, åka buss till djurö för att skåda mer drägg och sen ta mig hem igen och känna mig sjukt ofräsch. Låter det kul? Tveksamt va? Blir nog vänner kanske..

JUNO!

Igår fick jag chansen att mysa med lite fina simhoppsdamer och tillsammans krökte vi ner oss i en liten svart soffa med filtar och täcken. Juno intog datorn och vi var sålda från första till sista minuten. Vilken tjej, vilken film, vilka skådespelare!! Jag gick hem glad i hågen och med en ny sorts tro på mänskligheten. Jag älskar sådana filmer, det är sådana filmer som får mig att fortsätta framåt när allt är lite mörkt och krokigt. 

Det som också får en att fungera och orka är musik, musik kan göra underverk! 

Jag är lite små förälskad i allt och alla för tillfället, tror kanske att våren är på väg eller så är jag lite små rubbad.. hur som haver, nått är det i alla fall och glad blir jag i alla fall. Det är alltid bra, just nu blev jag lite kär i Justin i Brothers and Sisters(det går faktiskt lika bra som i verkligeheten, faktiskt bättre eftersom verkliga killar oftast är ganska dåliga). Nu gick förälskelsen snabbt över, han tar för mycket mediciner fast han lovat syrran att han inte gör det. Fy bubblan för män. . Inte ens på film/serier håller dom, nått är ju fel. Något måste göras. . men jag tror inte det blir min uppgift. Jag har faktiskt gett upp för tillfället, fy bubblan säger jag bara. Jag håller mig till mina manliga vänner.. det räcker och blir över med svinighet även där, så jag behöver inte få förstärkning av det någon annan stans. Nu är min älskade serie Seinfeld på tv och George är lycklig för bröllopet är framsjuktet, ja se män...varifrån kommer ni egentligen?

Nu ska jag se på tv tills jag slocknar och imorrn ska jag krossa alla i skolan med mitt bländande leende och skallepärs utseende ! Moha, internt och bildbevis på detta finns på finestfotografens kamera!


Fina fina paret. .där har vi en kille som i alla fall lyckades vara riktigt charmig hela filmen ut, tummen upp!

Lovely Weekend!

I Fredags fick jag fota Maia Hirasawa och hon var lika trevlig och söt som hon ser ut! Jag var hel nöjd och helgen kunde knappast börjat bättre! Sen var det teater och film med min käre far och farmor. Jag orkade verkligen inte ta mig någonstans så jag stannade hemma och laddade inför lördagen! Lördagen skulle nämligen komma att innebära middag + utgång. Jag låg hemma till klockan fem och orkade inte ens klä mig innan kvällen nalkades. Jag gled runt i mina thaibrallor och mådde allmänt bra. Sen vid halv fem började jag bli irriterad eftersom mina vänner är lite efterblivna. Dom skulle vara hos mig vid fem men anlände strax efter sex, väldigt bra på att passa tiden är dom! Maten kom vi igång med sent och vi fick tjocka i oss den i all hast. Sen blev det schlager för hela slanten, Christer Sjögren chockade dock, kan vara en utav världens sämsta låtar.. vad gör Sverige?? Sen kom Mackiboy och drack lite vin och sen blev det utgång mot landet. Men redan vid slussen började vi bli tveksamma. Det var fullt med folk och det var bara en halvtimme efter att det öppnat. Efter telefonsamtal från person på plats med besked om kaos 3 km kö(senare 2000 pers ca) och inga vakter vid dörren bestämde vi oss för att Ace var mycket mer på! Så vi drog till Ace för att röja järnet och det gjorde vi verkligen! Stämningen var på topp och vi(jag i alla fall) hade verkligen jätte skoj! 
Söndagen har inneburit Zeke dag med promenad + fika. Snart kommer systrarna Alton och då blir det filmtime!!

Bye bye!

Foto

Just nu sitter jag på fotot och lyssnar på Regina Spektor samtidigt som jag redigerar mina bilder. Jag har även skrivit ut bilderna fårn City galan för att kunna visa på Fredag. Jag är nöjd med Resultatet! Och jag tänkte lägga upp bilderna här så jag har chans att visa dem om jag skulle behöva. Det är en grå dag idag, men jag vaknade glad och fylld av energi. Jag kan inte förstå varför, det är skit väder och en sketen torsdag bara. Men herregud, jag ska inte klaga över att jag är på bra humör! 

image21 image22 image23


Bra nyheter!

Idag är en bra dag och jag har fått bra nyheter! För det första: Jag ska på fredag få fota vackra och duktiga Maia, jag är helt lyrisk men väldigt nervös. Det gäller att verkligen inte göra bort sig. Jag vill verkligen få till ett sjukt fint porträtt, ett som kommer få alla att häpna och som framhäver hennes vackra ansiktsdrag. Jag ska lyckas! Kan i alla fall önska det! Bara det blir av, man vet ju aldrig med folk..

För det andra: Jag har fått en man tilldelad mig, en slav så att säga. Jag sitter hemma och funderar på vad jag ska göra av detta, möjligtvis utnyttja, möjligtvis inte göra någonting eftersom det mesta är ganska oseriöst! Men hade det varit seriöst, vad hade man då bett denna  man att göra? Vad är rimligt att begära? Har någon tips så säg till för jag smider planer.. Just nu är jag sugen på chokladsås till min glass, men han gick och la sig. Årets miss! Chokladsås och glass hade varit perfekt för att fira. Men det får räcka med fina Regina Spektor i lurarna!

Nu ska jag se på kära Seinfeld! God night!




Tisdag

Jag har kommit underfund med vad jag vill göra med mitt liv. Det är nog inte många som gjort det vid 18 års ålder, men jag har efter tv:serien sjukhuset funnit mitt kall i livet. Att arbeta inom sjukvården, helst med barn. Barnonkologen är något jag känner lockar redan nu, tänk att få hjälpa de sjuka barnen att få en bättre vardag, det vore något. Jag har funderat på detta sen jag var liten, sjukhus, barn och ta hand om människor är några av de saker som cirkulerat i mitt liv och jag har insett att jag har trivts med att ha dem där. Jag blir så trött på att gå omkring i mitt meningslösa liv utan att kunna göra något för någon. Jag blir hysterisk ibland, jag vill fylla mitt liv med något viktigt. Sjukhuset räddar min vardag och jag blir så stolt över alla som medverkar i programmet, precis sådär vill jag bli!



Helg, City + Maia

Vi börjar med Onsdagen, City galan som faktiskt officiellt har förgyllt mitt liv med en hel del glädje de senaste dagarna. Jag kom dit och möttes av vänliga och bekanta ansikten, bara det var enormt uppiggande. Sen var jag ju där med Tove och Rita, världens finaste människor. Vi åt lite mat, drack lite vin för att sedan gå över till öl, fotograferande och lyssna på live-musik! Där fann jag henne, på scen med det finaste leendet, den sötaste rösten och ett riktigt bra live framträdande. Jag hade lyssnat igenom damens skiva hemma och blivit extremt positivt överraskad. Så när jag stod där nedanför scenen och fotade henne så gick det rysningar genom min kropp. Maia Hirasawa förgyllde hela min kväll. Oh, jag har blivit sådär förälskad jag ibland kan bli i musik och artister. Tack Maia! 
Sen var det min väns band Sonjagon som uppträdde och till min förvåning(en gång till) var sjukt duktiga och trummisen, geni! Efter det trädde den stora Adam Tensta upp på scen och drog igång publiken. Jag lärde självklart min pappa att digga riktigt duktigt och han hängde på bra. Efter det blev det en hel del snack, dansade och pauser. Promenaden hemåt ledde oss på villospår och eventuella krog besök men vid Åhlens kände vi bara NEJ! , vi måste sova. Det var faktiskt bara två dagar sen vi kom hem från Järvsö. Så hemgång blev det!

Helgen har varit toppen. Fredagen var hel skoj och vi firade Carro! Det blev först kortspelande(mina regler blandade med Camillas) hemma hos Karin där folk redan började bli berusade. Efter det intog vi 90's för att skaka våra rumpor resten av kvällen. Vid två var min förkylning ett faktum så Tove och jag tog oss själva i kragen och åkte hemåt. Inte allt för sent och inte allt för tidigt. Lördagen spenderades på stan med Samuel och sen hemma hos familjen Holm med middag. Idag vaknade jag glad(dock fortfarande förkyld) och ganska snabbt ringde lilla sessan Marie upp mig för att få sällskap till Alex simhoppstävling. Väl där fann vi tre igenkända grabbar som vi slog oss ner bredvid. Det blev en hel del simhopp, en hel del ironi(tråkigt att Marie inte förstår sånt) och lite Mac Donalds. Nu sitter jag hemma hos min mor och lyssnar på Maia Hirasawa och planerar kläderna för veckan. Sånt är riktig kärlek!

http://www.youtube.com/watch?v=KG64DmsSQH4
Maia!!

RSS 2.0