Beslutsångest!

Den här överjävliga beslutsångesten, det är sådant en tjej som jag inte kan hantera. Jag får nämligen riktigt ångest, svårt att andas, tunna revben(känslan av dem iaf) och hjärtkramp typ. Jag tror jag ska dö emellanåt också.. suck.

Idag görs valet, idag sker det och jag måste praaaaata med mina chefer för gårdagen blev misslyckad. Den jag skulle prata med var inte på jobbet. Så jag får nu ladda om, jag är sjukt nervös. sjukt.

Jag vet ju för fan inte ens vad jag vill!!

Suck, suck, suck

Ikväll jobbar jag till ett, vilken höjdare! Dessutom jobbar jag själv från 23-01. Åh, tack för den schema läggningen allihop. Då finns det ju inte ens något att göra och dessutom är det typ ingen kvar på jobbet tror jag. Fan, fan, fan. Jag vill inte vara vuxen, jag vill inte ta jobbiga beslut. Jag vill bara åka till Thailand!! Bara åka! Jag vill bara dyka, sitta ute på en mysig dykbåt och fan ja jag hade glömt min och Ritas stora plan! Den får inte glömmas!

Vi var nämligen på skidtur i sexan och var omringade av snigga skidlärare och pjäxförsäljare. Så satan, vi bestämde oss för att bli skidlärare när vi gått ut gymnasiet. Vad hände med den planen Rita? Varför har vi inte ens diskuterat det? Tralala jag sitter hemma ensam med ångest och min hund är ute. Kanske borde ta in damen så jag får sällskap.. kanske? Nej, nu ska jag ta tag i saker.. eller inte.

Avklarad helg

Jag är dålig på att skriva.. jag vet.. men jag vet ju inte ens om jag har några läsare längre!
Men det kunde jag faktiskt inte bry mig mindre om, jag skriver nämligen alltid för min egen del.. så de så! Men om ni fortfarande läser får ni gärna slänga in en kommentar, vore skoj att veta. Fast jag är tvek på att det är någon, haha! Var mer läsare när jag var partyprinsessa på toppen av min partynivå för ett år sen!

Sådär ja, nu kan vi gå tillbaka till själva uppdateringen av mitt liv. I mitt liv tror jag att jag gjort ett felaktigt beslut. För jag sa nej till heltidstjänsten på gondolen för att börja plugga.. men nu när jag gått in på mina tre veckor på heltid(som hjälp) trivs jag som fisken i vattnet! Det är trevligt och man rör på sig riktigt bra och sämre jobb kan man ha. Dessutom har jag inte fått ett besked om skola än, så jag känner att jag är lite körd. För jag sitter här hemma med en klump i magen som består av ångest. Imorrn ska jag gå dit och prata med den vänligaste hovmästaren för att säga att jag för tredje gången ändrat mig. Kan ju sluta hur som helst, men det är fan värt ett försök! Får se hur det går, blir nervös bara av att tänka på det samtalet.

"Hej, jag har ändrat mig för tredjegången och undrar om ni vill ta tillbaka mig på heltid?"

Sådär ska jag inte riktigt säga, jag sitter här och funderar på slående koncept för att få dem att falla för min enorma charm. .

Usch, vad nervös och arg jag blir på mig själv! Att jag aldrig kan ta det lite lugnt och känna efter... suck, suck.
Men funkar det inte kan jag alltid jobba extra och plugga(förhoppningsvis)!


I helgen har jag varit ute med Helena, Lina och folket. Min bror spelade skivor på ett litet ställe på söder som hans kompisar har startat typ. Trevligt var det och klockan halv två traskade jag hemåt! På lördagen var jag ute i älvsjö, där spårade alla efter ett kort tag och jag fick kramp i magen så det blev ingen hitt för min del.

Fredagen var desto mer givande, min bror spelade en salig blandning av musik, allt från Coldplay, Bruce till Roxette och Iron Maiden. Jag drack öl och hade det väldans trevligt. Helena och Lina är så underbara, de är så enkla mysiga och hjärtliga! Jag är verkligen glad över att vi funnit varandra och med de orden avslutar jag söndagens inlägg.

(ikväll ska jag till bror min, trevligt)


Första dagen på jobbet!

Igår hade jag min första dag på Gondolen som heltidsanställt. Dock så jobbar jag ju bara som det i tre veckor. Men det är tillräckligt slitigt för mig. Jag blir helt slut utav att jobba där, benen bara viker sig när man kommer hem, suck! Det värsta är ju att man jobbar helger och ibland till ett. Helt hopplöst.. man vill ju kunna gå ut och träffa vänner! Den här helgen och nästa har jag dock hyfsat tur, jobbar som senast till elva och är ledig en av dagarna. Så det är lovely men sen , min sista hemska helg. Då jobbar jag till ett tor,fre och lör! Ingen lek och inget liv. Suck!!

Nu ska jag på intervju hos hemtjänsten i Farsta och prata lite. Får se hur det går men förhoppningsvis kan jag börja jobba där och få jobba timmar så jag kan plugga samtidigt! Men vi får se, det kan ju gå hur som helst.
Jag får som tur är lift av mamma så jag slipper irra omkring och inte hitta.
Nu ska jag slappa lite i min säng och njuta av en ledig dag!

Toppfredag!

Min fredag var en belåtelse. Tillbringade dagen ute i Frihamnen där jag klippte och klistrade lappar med deras sommarkollektions färger(2009) för att sedan fika med mamma och Anton. Sen blev det dags att lägga på ett kol eftersom jag skulle på inflyttningsfest ute i sjöstaden. Efter det blev det utgång med en underlig kombination av människor. Det var min bror och hans vänner + hans jobb, alltså min fars jobb. Men det var lyckat och sabla trevligt. Förutom när någon nämnde att jag var " liten ". Oj, sånt ogillar jag starkt eftersom jag inte anser mig varken liten eller omogen. Så jag gav mig in i diskussionerna och tyckte jag gjorde klart för alla att jag varken är liten eller omogen. Ikväll vet jag inte vart jag hamnar. Får se vad jag orkar, men efter att ha en otroligt givande kväll på imperiet känns "19" års hängen inte speciellt lockande. Så det blir nog fotboll hos bror min och sedan utgång eller slappande! Men jag har haft en väldigt bra vecka överlag hittills! Bästa på länge! Lovley känsla!!

Nu in i duschen efter en extremt välbehövd jogg!

FANTASTISKA COLDPLAY!

Det var den bästa konserten jag varit på, absolut bästa!

Jag vet inte var jag ska börja eller hur jag ska kunna beskriva! Det liksom började sjukt bra och blev bara bättre. Jag förstår inte riktigt. Men jag kom dit med höga förväntingar och Chris Martin med band krossade dem totalt. Det var så mycket bättre än vad jag någonsin kunnat förvänta mig. Alla låtar från den nya skivan vart så störigt bra live! Jag tror jag grät under nästan varje låt och när de spelade min favorit "lovers in Japan" ja då var jag i extas! Oj, vilken upplevelse. Det var nog den bästa presenten någonsin. Herregud, att jag fått upplevt detta! TACK!

Denna Chris Martin, han är världens coolaste snubbe. Bara så tuff, så grym och så coooool! Hur han rörde sig på scenen, det han sa och hur han sjöng. Det var som att se, äh, jag vet inte vad. Han var bara urball! Min solklara Idol just nu! Tror knappast någon kan sno den platsen.

Oj, jag låter nog lite väl lyrisk, men det är jag inte. Det var liksom för bra för att vara sant. Så gångra det jag skrivit så kanske ni kan förstå känslan av att höra hela globen sjunga med i Yellow och Viva La Vida och få uppleva Coldplay live den 17 September! Eller föresten, försök inte, jag kan inte ens förstå det knappt ..


COLDPLAY!

Snart mina kära vänner ska jag traska iväg för att få se mitt älskade älskade band: Coldplay!!

Oj, så mycket minnen och känslor jag delar med deras låtar. Det här kan bli en känslokatastrof! Herregud vad förra sommaren handlade om Coldplay.. Oh jeusus.. min gamla blogg.. hade folk fått läsa den skulle alla förstå! Men det är tur att bara jag(och några till) gör. Blir alltid bäst så!

Nu sitter jag i min säng och lyssnar på sångfågeln Amy Macdonald, riktigt bra faktiskt. Glad att jag nu har hennes album, känns som en skön höstfläkt i mitt itunes. Tjoflöjt! Appropå flöjt, har spelat som en galning nu i en halvtimme. Jag har en svår och extremt snabb låt i läxa som jag ska lära mig som ett rinnande vatten, motiviering: den är så äckligt grym! Älskar kompet, låten och dessutom heter den Road To Dublin vilket säger en hel. Det bästa jag vet är nämligen att spela Irländska låtar, det är så vackert och magiskt.. Ni skulle höra mig! Fast, det får bara ett fåtal, så som min granne Gustav, han lyssnar flitigt vånigen nedanför fast han är bara kring ett halvår, men det gäller att härda dem tidigt!

Åh, om en halvtimme knappt ska jag möta brodern min för att se världens(ett utav världens)bästa band. Oj, jag tror inte ens jag förstår det än. Jag är nämligen en konsertfantast. Inser att jag inte skrivit något inlägg om Way Out West men det var nästan det bästa med sommaren. Jag ska skriva ett inlägg om det snart..

Åh, åh, åh, åh nästa gång jag skriver har jag fått se Coldplay! Thank God!



Snart.. snart

Sjuk hals

Sitter hemma hos min mor i min säng och reflekterar över det sjuka som hänt i min hals. Efter att jag undersökte den i hum.. när var det nu igen? Onsdags, Torsdags? Så är det nu ett fint sår i svalget och det gör ont så in i helvete! Vaknade i fredags natt av det och sedan dess har jag levt på alvedon. Idag vaknade jag upp och tyckte det var lite bättre, det är det. Men det gör fortfarande sjukligt ont och gör att jag knappt äter eller svälger(stavning?). Jag kan heller inte prata för mycket, det gör för ont. Hur i helvete lyckas jag göra mig själv så illa? Ingen aning.. vassa naglar i guess..

Nu spelar jag och mami bubble shooter, bästa och mest beroendeframkallande spelet! Lovley, tidsfördriv på hög nivå.

Snart ska jag hem till papi igen för att se på Heroes eller Greys! Sen ikväll blir det nog lite jogging..Behövligt efter gårdagen.
I lördags var jag nämligen på hemmefest, inte min grej. Man slutar ju aldrig dricka och det slutade inte bra för min del, några minnesluckor och en underlig konversation med taxichuffören. Men jag vaknade iaf hemma i min egen säng utan märkbara skador. Förutom min hals då.. Sen var jag i en dvala fram tills klocka fem då det var fotbolls dags. Ingen skojig upplevelse, men så är det med Bajen.

Nej, om två dagar är det Coldplay konsert! Sjukt mäktigt och sjukt viktigt! Oj, så pepp jag är!

Nu in i duschen. Tjao!

Hals

Min hals är en underlig grej, det är alltid något krångligt med den och just nu är den jätte skum, svullen och sårig eftersom jag inte kunnat  låta bli att undersöka den.. Jag har nämligen en underlig åkomma i halsen som kommer ibland.. den fick jag efter alla halsflusser och i och med min giftstruma. Tjoho, min hals, den drar på sig det mesta.. suck..

Sitter hemma och ser på sjukhuset, min favoritserie! Åh, det är så bra och jag kan inte annat än längta tills jag också får arbeta på sjukhus. Men snart.. eller kanske inte snart, men nära!

Så just nu sitter jag här, ser på sjukhuset och har ont i halsen. Pratar med mamma några gånger om dagen och hon har fastnat för mitt favoritspel.. Läskigt eftersom hon spelat det hela dagen nu och halva gårdagen. Men jag ska dit imorrn och se till att hon gör lite annat.

Nej, nu fortsätter Sjukhuset strax, så Bye!


Paus

Paus i inläggen , jag har ju inget vidare att skriva. Fast jag har börjat komma igång med skrivandet lite, jag skriver i en dagbok jag hittat, det hjälper mig lite tror jag. Annars sitter jag mest hemma, söker jobb och kollar på Heroes för tillfället. Oh, så bra det är. Inatt hade jag en så mysig dröm som handlade om Heroes lite.. ohlala.

Idag är en slapp dag, för igår hade jag en duktig dag. Jag sa nej till mitt heltidsjobb eftersom det inte funkar ihop med mitt plugg på morgonen. Jag har alltså tackat nej till ett hyfsat slavjobb för att plugga. Men jag vet att det är rätt, jag vill inte skjuta upp pluggandet för att jobba. Jag är liksom inte en sån där som bara kan jobba en massa för att bara jobba, skaffa pengar och sen åka iväg. Jag måste känna att jag gör något viktigt, något jag mår bra av. Man blir inte lycklig av pengar.. det hjälper, men lyckan finns inte i pengarna. Jag skulle hellre leva fattig i en hel familj än hyfsat rik i en trasig.

Nej, nu blev det allvar.. så nu ska jag äta lite och se på Heroes istället! wiiiiha!

RSS 2.0